21 Mayıs 2012 Pazartesi

Kırmızı Rugan Sneakers

Kırmızı rugan sneakerslarımın uzun bir hikayesi var aslında:)
Ben daha önce Prada'dan bu modelin aynısı fuşya kadife bir sneakers almıştım ve onu çokk seviyordum...Fakat o ayakkabım giydikçe resmen parçalandı...İstanbul'a gittiğimde Nişantaşı Prada'ya uğrayıp durumu anlattım onlarda ayakkabıyı kendilerine gönderirsem ilgileneceklerini belirttiler...Ben de oraya gitmişken ayakkabı modellerine bakayım bari deyip bu kırmızı ruganları gördüm ve o an bunlar benim olmalı diye aklımın bir ucuna yazdım...Neyse sonra ben parçalanan ayakkabılarımı Prada'ya gönderdim onlar da İtalya'ya yolladılar ve sonuç olarak bana eski ayakkabılarımın değeri kadar alışveriş yapma hakkı sağlandı...Ben ama bir türlü İstanbul'a gidemediğim için bu hakkı kullanamadım aklımda da hala kırmızı ruganlar var tabi...Bir haftasonu annemler İstanbul'a gidince hemen anneme söyledim o da Prada'ya gidip sormuş ve şansıma benim numaramdan bir adet ellerinde varmış...Annem hemen aldı tabi benim cicilerimi böylelikle çok sevdiğim eski ayakkabılarımın yerine onlardan daha çok sevdiğim yenileri geldi böylelikle diğerlerinin parçalanmasına çok üzülemedim ne yalan söyliyeyim:) Bu arada Nişantası Prada mağazası çalışanları bize çok yardımcı oldular onlara da ayrıca teşekkür ederim:)












Pantolon: Miss Sixty
Bluz: Miss Poem
Mont: Twist
Çanta: Miss Sixty
Ayakkabı: Prada

20 yorum:

Hatice dedi ki...

İlk yorum benden olsun :) Senin gülen yüzünü görünce içim açıldı. Güzel bir gün olucak. Çok şık olduğunu sölememe gerek yok zaten. Gene çokkk tatlısın..:)

Hatice dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
PELLORA dedi ki...

cok cici bu papiler güle güle giy tatlım

Seyyah dedi ki...

Seker kiz Candy seni! :-) Vallahi ayakkabiyi felan bosver (ki cok yakismis o ayri), o güldükce daha da güzellesen yüz bu postu güzel yapan! :-)

Modamla dedi ki...

biri bana kırmızı mı dedi? rengi kırmızı olduktan sonra beğenmeyeceğim ayakkabı modeli yok sanırım :) montunda ayrı şıkmış gözümden kaçmadı ;)

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

yerim papilerini senin...:)güzel bol tebessümlü bir hafta diliyorum canım...

Ciiden dedi ki...

Bende de bu ayakkabının süet olanı var grimsi bi renk ama cok sık giyemiyorum işyerinde spor kactıgı için. Demek fazla giysem parcalanacakmıs bunu ogrendiğim iyi oldu sagol! :)
Bu modelde pek şık, güle güle giy :)

begum begum huuu dedi ki...

çok güzel denk gelmiş tatlım kombinle çok tatlı olmuşlar :))) deri ceketin ayrı hastasıyım burdan duyururum:)


begumyagci.blogspot.com

Gamzedrmscn dedi ki...

Ayakkabıların çook hoş olmuş ama ceketine öldüğümü itiraf etmeliyim:):)


http://photoandfashion-diy.blogspot.com/

HATİCE MERCAN TAN dedi ki...

kırmızı ayakkabılar... her kız çocuğunun hayalidir...
kombin süper
pantolon, deri ceket, ayakkabı, çanta hepsi ayrı ayrı güzel ama seninle daha bi güzel:)
ne zamandır sorucam soramıyorum
topuzunu nasıl yapıyorsun?
çok beğeniyorum
anlattın da ben mi kaçırdım acaba?
rica etsem anlatır mısın?
teşekkürler...

pitoresk popo dedi ki...

biker jacket bu sezondan mı acaba

Hatice dedi ki...

Canım öncelikle sana teşekkür etmek istiyorum. Zaman ayırıp herkeze cevap yazıyorsun.

Ben seni ve by zetoyu gördükten sonra anladım. Ben hiç giyinmeyi bilmiyormuşum. Giyindiğimi sanıyormuşum. Pek ilgimde yoktu açıkçası diyebilirim..

Ben 20 gün önce sigarayı bıraktım. Oyalanayım diye internette gezinmeye başladım. Makyaj moda bakım.. İnan hiç birinden anlamıyormuşum. Ben kıyafet alcağım zaman LCW gider ordan bişeyler bulup alırdım. Kombin tarz yoktu yani bende...:) ben esk de yaşıyorum. Orda zara mağzasına 1-2 kez gittim. bulamadan hep geri çıktım. Şuan senin sayende mağzalara farklı gözle bakıcam.

Bunu bana neden anlattın dersen, siz zamanınızı burda harcıyorsunuz belki ama benim gibiler sizden giyinmeyi kombini öğreniyor.

İyki tanıdım seni... Sıkı takipçinim bundan sonra... :)Sorularımla umarım seni sıkmam :)

j.d. dedi ki...

Hii ne güzel ayakkabılar bunlar :)

Gizzy dedi ki...

Masalcımm cnm sizin bu tatlı yorumlarınızı okuyunca da benim günüm güzelleşiyor hemen:)çok teşekkür ederim cnmmm

Pelloracımm çok teşekkürler çok seviyorum bu papilerimi ben:)

Seyyahcımmm yaa tatlımm çok teşekkür ederimmm blog için fotoğraf çekerken hep mutlu oluyorum ben o gülmeler ondan cnm:)

Gizzy dedi ki...

Burcucum aynen cnm kırmızı olsun çamurdan olsun benim de en sevdiğim renklerden:)çok teşekkürler tatlımmm

myprincess ben de seni yerim ki:)sana da çok güzel bir hafta diliyorum tatlımmm

Betülcüm çok teşekkür ederim:)ziyaretine gelicem:)muckkk

Gizzy dedi ki...

Ciiden cnm süet modeli siyahı benim kuzenimde var o hergün giyiyor onunkine bi şey olmadı benim fuşyalar kadife kumaştı kumaş ince olunca plastikle birleştiği yerlerden yırtılma oldu seninki sağlamdır diye düşünüyorum merak etme ama yine de dikkat et tatlım:)

Begümcümmm evt süper denk geldi gerçekten:)cnm deri ceketi aslında bir tane düz ceket alıp yakasına taş işleyerek sen de kendine yapabilirsin:)muckkk

PhotoandFashion cnnmm çok teşekkür ederimmm twistte sezon başında görür görmez aldığım bir parçaydı:)

Gizzy dedi ki...

HATİCE MERCAN TAN cnmm çok teşekkür ederimmm ne güzel şeyler yazmışsın:)yok tatlım arada yorumlarda açıkladım ama bir topuz postu yapmamıştım aslında gayet basit bir yapımı var saç tokası ile saçımı at kuyruğu yapıyorum saç tokasını büyük olanlardan seçiyorum sonra at kuyruğundaki saçları çevresine bolca doluyorum böylelikle topuz geniş gözüküyor hiç bir numarası yok aslında:)

pitoresk popo cnm kış sezonundan almıştım sanırım artık kalmamıştır:(

Masalcımmm var ya böyle yorumlar geldiği zaman ben o kadar mutlu oluyorum ki!!!elimden geldiğince herkese cvp atmaya çalışıyorum bazen yetişemiyorum işlerimden dolayı ama yardımım az da olsa dokunabiliyorsa o zaman işte ben çok mutlu oluyorum...sigarayı bırakmana çok sevindim cnm ben hiç içmeyen biri olarak çok destekliyorum seni sakın başlama bir daha ve istediğin zaman istediğini sor bana ben hiç sıkılmam:)muckkk

j.dcimmm teşekkürler tatlım:)

Ciiden dedi ki...

Saol canım yorumun icin yalnız bişey dikkatimi cekti suanda blogunda daha once farketmemiştim :) Anasayfada sag tarafta olan nazar boncuklu fotograf bana ait! :)) Bu nasıl bir tesadüftür soka girdim suanda, sanıyorum google gorsellerden search ederek aldın, bir-iki kere baskalarında da denk gelmiştim ama soramamıstım şimdi sende gorunce sasirdim tekrar :)
Bak hatta orjinali burada..
http://www.flickr.com/photos/cigdem/991334538/

Gizzy dedi ki...

Canımm yaa nası bir tesadüf olmuş o öyle:)o nazar boncuğunun şöyle bir hikayesi var tatlımmm ben aralık ayında kötü bir trafik kazası geçirdim çok şükür hiç bi şey olmadı bana da arabayı kullanan arkadaşıma da...kazadan sonra onunla ilgili bir post yazmıştım ondan sonra da bir izleyicim bloguna nazar boncuğu koy diye bana nazar boncuğu fotoğrafı yollamıştı ben de onu bloguma koydum meğersem o yolladığı senin nazar boncuğunmuş böyle de tatlı bir tesadüf olmuş cnm:)kullanmamın bir sakıncası yok dimi tatlım? ben çok sevdim çünkü bu fotoğrafı:)

Ciiden dedi ki...

Hakkaten ne tesadüf, hadi sen koydun koca blog dunyasında geze geze sana denk geldim ve de ben gordum kehkeh:)
Tabii ki sakıncası yok, gurur duyarım hatta:)
Nazar degmesin diyim sana da, ben de kaza gecirdim hatta belim kırılmıstı bilirim o acıyı ve kaza sendromunu.

Opuyorum seni:)