10 Haziran 2010 Perşembe

No:39 Trendyolda!!!

Koşunnnn koşun Trendyola koşun!!!sabah maillerimi kontrol ediyodum bi baktım no:39 ayakkabıları trendyolda diye mail geldiii hemen açtımmm kaptım iki tane ayakkabı bi bana bi anneme:) modeller tükenmeden hemen gidin bakın derimmmm hem sandalet hem babet hem de topuklular var!!!

9 yorum:

  1. Saat 10'a bile gelmedi ve çoğu tükenmiş bile :(

    YanıtlaSil
  2. canım geçen seferde ööle olmuştu evden çıkarken maili görmüştüm işe gidince bakarım demiştim bi geldim ki hepsi tükenmiş...bu sefer ekran başındaydım da o sayede alabildim:)

    YanıtlaSil
  3. inanamıyorum saat 10.35 ve beğendiğim tüm ayakkabılar tükenmiş:(

    YanıtlaSil
  4. Yağmurcum no:39 olunca baya bi erkenci olmak gerekiyo ben ilkinde kaçırınca akıllandım bu sefer ascık şansım yaver gitti de aldım ayakkabıları:)

    YanıtlaSil
  5. Sen söyler söylemez baktım tatlım ama beğendiklerimin hepsi tükenmiş :( Özellikle bi tane kelebekli olan vardı ama ben onu çook beğenmiştim :((

    YanıtlaSil
  6. Didoşşş ben kelebeklilerden aldım bi tane beyaz topuklu olandan ilk tükenmişti off ya dedim kaçırdım soora sayfayı refresh edince tükendi yazısı gitti ben de bi daha tükenmeden aldım:)

    YanıtlaSil
  7. Yaaa inanmıyorumm o zaman benim yerime de giyin... Güle güle kullan canım kelebeklilerle kombinini bekliyorum merakla :))

    YanıtlaSil
  8. tabiki giyerim tatlımmm hemen gelsin die sabırsızlanıyorum zaten:):):)bu arada aklında bulunsun cnm sayfayı sürekli refresh etmek gerekio bazen ürünler sepetten düşüo ve alma şansın oluo;)

    YanıtlaSil
  9. Bak şimdi aklıma soktun ben hemen bir daha giriyorum belli mi olur birinin sepetinden felan düşer :))))

    YanıtlaSil