14 Temmuz 2011 Perşembe

Geometrik Elbise

Geometrik elbiselerimi çok seviyorum...Bunun bir benzeri de pembeli-grili-beyazlı olanı...Bu ise mavi tonlarında...Hem çok rahat hem de iş için gayet uygun karpuz kolları da en sevdiğim detayı:) Bu elbisemi ne zaman giysem saks mavisi topuklularım ile kombinliyorum gelenek yine değişmedi:)


Bu arada işlerim o kadar yoğun ki yorumlarınızı okuyup yayınlıyorum ama cevap yazamıyorum o yüzden nooolur kusuruma bakmayın en kısa zamanda hepsine tek tek cevap atacağımmm:) Fotoğrafları yayınlayıp yine işimin başına dönüyorummm:)





11 yorum:

  1. ahh ahh saks mavisi ayakkabı hayalim elbisen çok güzel ama ben ayakkabıya vuruldum :)

    YanıtlaSil
  2. çok yakışmış canım elbisen ayakkabıların zatennn süpper.İşlerinde kolay gelsin kusum
    Öpooom

    YanıtlaSil
  3. hey çok yakışmış ki sana çok sevdim bu elbiseyi benn

    YanıtlaSil
  4. YA GİZZ BARİ BUNU CEVAPLA KUZUM ,SEN KAÇ KİLOLARA DÜŞTÜN NASIL ZAYIFLADI BACAKLARIN FALAN BÖYLE MUHTEŞEM GÖRÜNÜYORSUN:)))

    YanıtlaSil
  5. çook güzel bir elbise pek beğendim valla :)

    YanıtlaSil
  6. gizzy zayıflıyorsun sanki diyet mi yapıyorsun sıcaklardan mı? :) bir de bacaklarına bayılıyorum çok güzeller, bileklerin de incecik bacaklarına özel yaptığın bir şey var mı?

    YanıtlaSil
  7. Gizem Abla mailleriinee bak :)

    YanıtlaSil
  8. Gizzy'cim çok şıksın yine, ama bir önceki postundaki bedende olmalı elbiselerin.zayıfladın mı gerçekten? biraz daha üzerine otursa daha da güzel durur :)

    YanıtlaSil
  9. ayyy yerim ben seniiii yine çok tatlı olmuşsun kuzum daha zayıflama yahuuuuu =))

    YanıtlaSil
  10. bu elbiseni daha öncede giydiğini anımsıyorum sıkı takipçin olarak=) bunda postta daha zayıf görünüyorsun maşşllaaah:) ayakkabıların beni bitiriyor gizzyyy.......

    YanıtlaSil
  11. super bu kız suppperrrrrrrr :)

    YanıtlaSil