30 Kasım 2011 Çarşamba

Yılbaşı süslerimiz

Yılbaşına 1 ay kala biz de evimizi süslemeye başladık...Haftasonu hummalı bir çalışma vardı...Yılbaşı ağaçlarımız ortaya çıktı süslerimiz ortaya çıktı ve işin en eğlenceli kısmı olan ağaçları süsleme işlemi gerçekleştirildi...
Ağaçlar dışında evin çeşitli yerlerinde de yılbaşını hatırlatan süsler var tabiki...Ve onların sayısı yılbaşı günü yaklaştıkça artacak...Şimdilik evimizdeki süsler bu kadar arttıkça ben yine fotoğrafları çeker koyarım:) Siz de süslemelere başladınız mı?


İşte kış bahçemizdeki ağacımız...







Bu da evin içindeki ağacımız...











Kapı süsümüz...


Bunlarda mutfağımızdaki süslerimiz:)



26 yorum:

  1. Gizemcim, çok güzel bu ağaçlar, süsler tatlım. Yalnız kış bahçesi dedin ya, benim kafamda direkt dışarıda kar, bahçede şömine, elimizde sıcacık sahlep, oturup orada keyif yapmak fikri canlandı :) Süpper olur :)

    YanıtlaSil
  2. cok cici olmussss <3

    ben de yavas yavas baslamaliyim :D


    öptüm seni seker kiz !!

    YanıtlaSil
  3. Ay ben o mutfak suslerini yerim, cok sirinler! Biz daha suslemelere baslamadik. Zaten agacimiz sizinkinin 10da 1i falan:D Evimize uygun aldik:D
    Burada sokak suslemeleri basladi ama;) Cok guzeller!

    YanıtlaSil
  4. canım çok güzel görünüyor,hayatta en sevdiğim dönemlerden biridir,yılbaşı dönemi hiç bitmesin,ışıklar,süsler,ağaçlar her tarafta olsun isterim.:) Bizde minik kızımla baslıyoruz yavas yavas hazırlıklara :))şimdiden herkese iyi yıllar ... :)

    YanıtlaSil
  5. Cok cici olmus ellerine saglik gizicim:))) yilbasi icin ozel kiyafet kombinlerinide bekliyoruz...:))

    YanıtlaSil
  6. geçen yıl bi tane pisim vardı ağaçtaki her bir süsü düşürene kadar içi rahat etmiyodu ,şimdi ana ,kız 2 pisim var kesinlikle ağacımızı çıkarmayı düşünmüyorm bile veya hiç süs asmam kedi ğağacı yaparım direk:D sizink,ler pek güzel olmuş buna bakarız bizde artık öptüm minnak:D

    YanıtlaSil
  7. çok güzel olmuş canım keyfini çıkarın :)

    YanıtlaSil
  8. çok şirinler yaa bayıldımmmm nefis olmuş renga renga şıkır şıkır ama en güzeli mutfak süsü =)

    YanıtlaSil
  9. mambaya katılıyorum ben de süsle müsle ağacı ziyan edemem, püre peşini bırakmayacaktır o süslerin:) o yüzden sen süsle biz izleyelim bebişim. bide evdeki agacın üstünde duran çifte kumruları begendim, neticede minikkuşları severim :))

    YanıtlaSil
  10. bayılıyorum yılbaşı süslerine ! =) özellikle o tavandan sarkan kardan adamlara bayıldım =)

    YanıtlaSil
  11. Cok guzller canim yaa bu haftasonu bizde suslicez. Bu sene tek renk yapicam agacimizi. Ben bu ayi cok seviyorum ya cokkk :))

    YanıtlaSil
  12. mükemmel görünüyor süslemeler,iyi eğlenceler.Sevgiler
    Merve
    acemiterzi.blogspot.com

    YanıtlaSil
  13. hepsi çok güzel...üstünde baya çalışılmış...

    YanıtlaSil
  14. Her yıl bu süsleri yerleştirmek bana inanılmaz keyif verir, ev süsle dolu olmasına rağmen her yıl yeni de bir süs almayı ihmal etmem, siz de bu keyfi yaşayan ailelerdensiniz, süslemeler ne kadar hoş:)
    bu hafta süslemelere ben de başlayacağım;)

    www.yagmuryucel.blogspot.com

    YanıtlaSil
  15. cnm agacınız cok güzel olmus,bizde bu haftasonu süslemelere baslıyoruzzz

    YanıtlaSil
  16. oyy aşka geldim, bende mi başlasam bilemedim çünkü mamba ve minikkuşun söylemleri kafamda tereddüt oluşturdu, benim danacan köpüş oğlum süslere dalarmı, senin goficiğin yapıyormu öyle şeyler (:

    içim açıldııı süse püse bakınca (:

    YanıtlaSil
  17. ben şuanda yurt odama ağaç kuramıyorum :( ama bugün bidolu süslenmiş agacın fotosunu çekip tatmin olmaya çalıştım:) sizinkide çok güzel çok eğlenceli olmuş bayıldımmmm:) Benim sanal ağaçlarımın postunu hemne hazırlamalıyım:)

    begumyagci.blogspot.com

    YanıtlaSil
  18. Gizzy bayıldım evin heryeri çok cici olmuş bu sene ben de ağaç almayı planlıyorum eve..mudo ve ikea da gördümm ,ufak bi araştırma yapıp toparlamam lazım süsleri ve herşeyi:)

    YanıtlaSil
  19. Çok güzel olmuşşş :)) Size gelmek lazım vallahi :)

    YanıtlaSil
  20. Yilbasini cok seviyorum. Her yer isil isil oluyor. Yilbasinin ayri bir heyecani oluyor. Sizin ev de cok guzel olmus. Yilbasinin ruhunu yansitiyor.

    YanıtlaSil
  21. muhteşem olmuşşşşşş! çok seviyorum yılbaşı süslemelerini:)

    YanıtlaSil
  22. marks spencer a mutlaka baklısın yılbası süsleri için....:)

    YanıtlaSil
  23. Yerim senin cam ağaçlarını;)hafta sonu zaman bulursam ağacımı çıkartıcam biri çıkartsa ben süslerinde ;))))öpüyorum;)

    YanıtlaSil
  24. ;) bugun bloguma 1 Aralik yani resmi olarak yilbasi agaci suslemeye baslayabiliriz yazmistim. ve sizin susleri gordum. cok guzeller;)
    Cupcake tadinda bir gun diliyorum!

    http://gonchagoncha.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  25. Canım harika olmuş ya, ne güzel iki ağacınız var :)) bende hafta sonu ağacı kurdum ama eksiklerim var.. hatta senin gibi post yapmayı düşünüyordum... bende kapı süsü ve mutfak ile başladım :)))

    mucks

    http://dujufashion.blogspot.com/

    YanıtlaSil