27 Mayıs 2010 Perşembe

Gizzy rejimde

offff eveet!!!yine rejimdeyimmmm...geçen sefer bi 3 kilo vermiştim soora o moralle rejim mejim kalmadı tabi günlerdir yerimde sayıyorum onun üstüne dün akşam izlediğim bi reklamla yeniden rejime başladım:)

hatta gece migros kapanmadan koştur koştur gidip kendime bi tane Kellogs Special-K Tam Tahıllı Pirinç ve Buğday gevreği aldım tabi bi sürü light süt ve yoğurtta ona eşlik etti:):):)o sırada bi adamcağız yoğurtlara bi etiketler falan yapıştırıyodu ben bööle yangından mal kaçırırcasına light yoğurtları alınca o da bi şaşırdı kaldı:)neyse işte alışverişimi yaptım geldim bu sabah itibari ile de iki haftalık special-k kürüne başladım...

İki haftamı geçireceğim yiyeceklerle sizi tanıştırmak istiyorum:)kendileri sayıca çok az bakalım nası geçicek bu iki hafta:)

21 yorum:

Adsız dedi ki...

Canım kolay gelsin sana :) Ben de rahat davranırsam çok çabuk etkilenenlerden grubundanım :\ Bu sebeple her daim diyette gibi yaşamak durumundayım. Aşırı birşey yapmıyorum ama çok dikkatli olmaya çalışıyorum. Bunu kabullendim, hazmettim. Yerken 50 kez düşünerek yiyorum herşeyi :)

Seher dedi ki...

aynı dert bende de var canım bende rejim yapmaya karar verdim daha uygulamaya geçmedim ama geçicem,çok kilo aldım bian önce kendimi frenlemem gerek,okadar güzel yiyeceklerden nasıl ayrı kalcam hiç bilmiyorum :( :D:D umarımmmm sende bende azimlee bu rejimi yener,istediğimiz kiloyaa geliriz

fashion house by zeto dedi ki...

Hayatım bende ona başlıyım dedim bi hevesle aldım herşeyi anca bi sabah yedim o kadar ben 2 öğün yiyeyemem hayatta cılk cılk iice acıkıyorum sonra:)) Bende spor saatlerini uzattım heralde bi faydası olur:)

Diwonderland dedi ki...

Aynı ben:) bende 4 gündür rejimdeyim, benim de senin gibi ilk işim meyveli ve çikolatalı kellogs almak oldu sabahları yiyorum, 1 ay sonra tatile gidiyorum 6 kilo vermem lazım arada birbirimi motive edelim olur mu bırakmak yok:)

Gizzy dedi ki...

Sound of Rain bu iş hayatı beni mahvetti...eskiden ben hiç kilo almazdım ama burda sabah 8 akşam 6 otur otur bööle oldu işte...iki haftalık şok diyet beni paklar soorasına bakıcas:)

Sehercimm iki hafta dayanırsın soora zaten kilo verince bu sefer aman o kadar kilo verdim yiyip almiyim diyip yemezsin:)birlik olalım verelim şu kilolarııı:):):)

Gizzy dedi ki...

Hayatımm ben dayanıcam işte iki hafta bakalım sonunda kendim gevrek olur çıkarım artık:)cnm bak spor yapıcam die bacağını yine sakatlama olur mu...

Dimplecımm sana da kolay gelsin tatlımm:)ama verirsin kiloları sen merak etme ben sana moral veririm canımm:)

nily21 dedi ki...

Ben de geçen hafta başladım SpecialK'ya..ama iki öğün değil kendi rejimimle sadece sabah kahvaltısında yiyorum..ilk hafta 1.5 kilo verdim..inşallah böyle devam eder gitsin bu kilolar yaaa !

gunesyuksel dedi ki...

cnm ya.. o keylogslar cornflegler müsliler o kdr guzel ki tatları.. normal de ac deilken de yiyesim geliyor.. fazlada fazladan yiyorum. diyet fln yalan oluyor:) yapmamak lazım bence öle kötü seyler.. diyet dediğin normalde yediğin seyleri yarıya indirerek yapılmalı bence.. eve diyet için yenı seyler alınmamalı gibime geliyor:) iş yerinde oturmak da en buyuk problemlerden biri.. dogru soyluyorsun. özellikle göbek kalca bölgesıne yerlesıyor kılo o zaman.. :(

Gizzy dedi ki...

Nilgüncümmm süperrsin ilk hafta 1.5 kilo verdim dedin benim moralimi tavan yaptın:)gidicek cnm hepsi uçup gidicek:)

Güneşcimm sen benim çikolata tatlı düşkünlüğümü bilsen ööle yarıya indiremediğimi anlardın:)canım bana bööle bi şey şart öteki türlü hemen bi çikolata atıyorum ağzıma:):):)dur bakalım iki hafta bi sabrediyim soora senin dediğin gibi yaparım;)

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

Bende rejımdeyim bi haftadır şuan herşey istediğim gibi...sanırım midemi küçültmeyi başardım :) Abur cuburu - beyaz ekmeyi- çekirdeği ve colayı çıkardım hayatımdan... :)

Gizzy dedi ki...

süpersinnn...benim çekirdeğim yoktur zaten kolayı da epeydir çıkardım hayatımdan işte bi tek çikolata ve tatlı zaafım var onu da azaltabilsem herşey istediğim gibi olcak:)

Yeşim dedi ki...

Cimcimem, rejim diye diye beni de rejime soktun ya :P 51 kilo olmuşum. Göbeğim iki adım önden gidiyor, 2 hafta sonra bu halime nasıl bikini giyicem diye tutuştum :) Müsliye talim :P sana ve rejim de olan herkese kolaylıklar diliyorum :)

Gizzy dedi ki...

Canımm 51 kilo ne ki???ben o kiloda olsam ne rejimi az bile yemem:):):)2hafta verirsin hemen tatlım sıkma canını soora da ver elini bodrum dimi???:)hepimize kolaylıklar cnm benimmm

Yeşim dedi ki...

Kuzuuumm ama boyum kısa o yüzden sırıtıyor o kilo bende. Neyse zaten cumartesi gelirsen anlarsın ne demek istediğimi :)

Atolyekedi dedi ki...

Ay ne zor şu kilo ile uğraşma işi ya.Gerçi senin pek bir kilon yok ya neyse. Kolaylıklar diliyorum. O durmasına aldırma ama yediğin şeylerde farklılık yap devam edersen vermeyede devam edersin.

Gizzy dedi ki...

İnşallah canım cumartesi gelip seni görmek istiyorum:)

Atolyekedi son 4-5 ayda çok kilo aldım ben resimlerden pek belli olmuo ama vermem lazım:(çok teşekkür ederim cnmm

cukulata.alba dedi ki...

Ben de uzun zamandır kesismekteyim special k ile ama bi türlü kısmet olmadı tatmak faydasını görürsen ben de denemeyi isterim sonuçları da paylaş bizimle olur mu?

Gizzy dedi ki...

cukulata.albacımm tadı güzel hani ben mısır gevreği sevdiğim için çok sorun yaşamadım ama 14 gün soora görmek ister miyim bilmiyorum:):)tabi ki de paylaşırım cnm bi hafta sonraki değişikliği haber veririm umarım bi değişiklik olur:)

gunesyuksel dedi ki...

yessimmm 51 kilo musun? amanınnn 51 kilo olsam vucud agırlıgımın %20ini kaybetmisim demektir.. cok buyuk bir durum benım için.. matemtik hesabı seklınde yaptım kı kılom bellı olmasın die:) heheheheh
gizzycim bende önce 2 hafta detox yapcam.. düzenli beslenme gibi. diyet deil de. mide barsak sistemimi düzenlicek sekilde. sonraa diete baslıcam.. dügüne kdr.. hadi birbirimizi gaza getirelim.. insallahhhh

Adsız dedi ki...

canim sen su diyetin ayritilarini versen ne guzel olur :) yani gecregi kac kere yiyorsun .hangi ögunlerde yiyorsun onun disinda hic bisey yemiyormusun gibi :))

Gizzy dedi ki...

güneşcimmm eveet birbirimizi motive edelimm de şu iki hafta daha kolay geçsin:)

enkcimmm sabah ve öğlen bi kase bu gevrekten yiyorum light sütle...akşam da sebze haşlama ve light yoğurt yiyorum bi de bol bol su içip spor yapıorum tatlımm