4 Ekim 2011 Salı

Gümüş ve Mavi

Metalik jeanlerimi çok seviyorum o yüzden fırsat buldukça giyiyorum...Bu sefer de gümüş rengini saks mavisi ile kombinledim...Ayağımdaki babetlerim ise çok önceden Nine West'ten aldığım ama sonradan pek giymediğim babetlerim...Bu kombine olsa olsa bu babetler olur dedim ve bekledikleri dolaptan çıkardım onları da...


Dolap demişken bu aralar odamdaki kıyafet dolabımı düzeltmeye çalışıyorum...Eskiden dar gelen pantolonlar bu sefer de bol gelmeye başlamış:)Tabi ki bu durumdan hiç şikayetçi değilim terzi yolu gözüktü bana ama en azından genişletme için değil daraltma için:)

















Pantolon: Zara
T-Shirt: Zara
Kolye: H&M
Babet: Nine West
Çanta: Pepe Jeans

35 yorum:

xcelis dedi ki...

Canım Günaydın Sabah sabah kocaman bi gülücük ne güzelll =) bu pantolonun çok yakışıyo sana terzinin yolu gözükür tabi canım maşallah incecik oldun Öpooomm

Adsız dedi ki...

ooooo hem color block hem glitter hem köpişin, adını unuttum :D progdam yazıyordum okulda onu bırakıp yorum yazıyorum öperimm.. ayrıca daratma olduğu için sevindim :)

Adsız dedi ki...

saç postu sözün vardı dün üzüldüm yapmadın diye:( bak ser dersin arasında saya yazıyorum güzelimm :)

chunlibeauty dedi ki...

ooo harika olmuşsun tatlım !! cok fit görünüyorsun tütütü maşalllah :) Bu arada o kuzuyu öperim mıncırırım :D

. dedi ki...

Gizzzzzzy günaydın tatlım, bu saç sana öyle yakışıyor ki başka hiçbir şekle sokma yani o kadarrrr!:) silver ile elektrik mavi harika bir bütün olmuş, gerçekten çok yararlı bir inspiration oldun benim için :) bu arada kolyene taptım!



♥HeelsAreMyDrugs♥
♥HeelsAreMyDrugs♥

minikkus dedi ki...

pantolona bayıldım gizim! dolaptaki eskileri mıncıklayıp yeni şeyler bulmak hele bide vücudundaki güzel degisiklikler yüzünden bol geldigini görmek güzel bişi:) şirinlik muskası suratlı şey seni :D öperim

nakedqueen dedi ki...

yeni takipçin olarak pantolonuna bayıldım,harika görünüyor
ayrıca bu nasıl bir zayıflamak forma girmek
harika görünüyorsun ;)

Celine dedi ki...

merhabaaa, bir önceki postundaki halinlee seni gördüm aslındaaa ama yanına gelmedim ne biliyim tuhaf olur diyee keşke gelseymişim :) çok güzel olmuşsuun bu saç modeli zaten sana çok yakışıyo... o akşam da boynundaydıı şimdi de görüyorum ve çok beğendim kolyeni yeni değil dimi o h&m'deen? :)

ayşemm dedi ki...

gizzy ya aynı durumdayız.. eteklerim pantolonlarım ultra bol geliyor,üzülsem mi sevinsem mi bilemedim.. keşke terziler becerebilse şu daraltma işini.. ama formdayız fit'iz :) bu daha güzell tatlımm öpüyrm

vera_charlotte dedi ki...

gizz topuzların çok güzel <3 nası yaptığına dair bi post hazırlasan da öğrensekk :D benim yaptıklarım hiç böyle durmuyo, küçücük kalıyolar :(

★nasli_ dedi ki...

Bebeeemmm senin ballerina topuzunu yisinler mjx !
www.nzlsyn.blogspot.com

Shoendrella dedi ki...

bu mavi yaz başından beri favori rengim ve uzun sürede vazgeçemeyeceğim bir renk olacak:) sana da çok yakışmış tatlımm. pantolonunda süper olmuş. İlk zamanlar bu saç yerine açık halini çok daha fazla yakıştırıyordum sana ama öyle alıştımki valla şimdide bu saçını çok yakışıyorum yüzüne:)

http://shoendrella.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

Sevgili Giz,

Her postun ayrı bir Şirinler üyesini çağrıştırıyor bana :)

Şeker kız Candy bir de bu güzel topuzları nasıl yaptığına dair bir post yapabilir misin???

Sevgilerle,

Fido :)

Wear A Smile! dedi ki...

çoook güzel olmuş bu kombin gizzy, ben de silver pantolonumu saks maviyle kombinliycem!! :)) biri zaten öyle önermişti, gerçekten harika olmuş bu canım :))
ne tatlı görünüyorsun yine, ilk fotoğrafına bayıldım!

öpüyorum kocaman..


Wear A Smile!

cincinsfikirli dedi ki...

bu metalik jean süpper ama kolyeye bittim!!

sinem dedi ki...

gizzycim sen ne giysen yakışır, zayıflayınca daha da bir hoş oldun brawo sana.
benim senden bir ricam var, topuz saçlarının hastasıyım. en yakın zamanda ya video ile yada piclerle adım adım saçlarını nasıl yaptığını anlatırsan çok sevinirim:)
öptüm seni tatlım.

Sedy Style dedi ki...

Balerin topuzunun bu kadar çok yakistigi baska bir kisi daha gormedim :) Kendinmi yaptin? :) Jean'nine bayildimm, çantanin zimba detaylari çok guzel ;) operimm senii :)

hayatıma bir tutam neşe kattım dedi ki...

cok hoş olomussun gene cnm yaa..
şu renklı renklı ojelerının hastasıyım :)) bu kadar yakısabılır

SvGLove dedi ki...

Of sahane olmussun!
Once sac ve makyajin; bi baskasin bu sefer, pek alimli!
Sonra kolyeyi gordum, tam sirasi bu kolyelerin;)
Sonra da metalik pantolon ve zimbali canta!
Her sey oyle uyumlu olmus ki Gizzy'cim! Kocaman opucuklerimi gonderiyorum sana;)

Unknown dedi ki...

Tatlım metalin ışıltısını elektrik mavisinin çarpıcı havası ile çok güzel kombinlemişsin, bütünüyle göz alıcı ve çekici bir kombin olmuş Gizzy’cim :) makyajını da çok sevdim bu karelerde, çantanın zımbaları ve kolye ise olmazsa olmazı olmuş outfit’inin canım :)


BeTwin Us

Unknown dedi ki...

süper görünüyorsun! Pantolonun sana acayip yakışmış gerçekten çok zayıfladın ve fit oldun. Bu herşeye değer kanımca :)

deniz saatçioğlu dedi ki...

Gümüşle saks mavisinin aşkı beni her zaman mest etmiştir, çok severim :))
Senin kombinin de harika olmuş, çok şekersin gene. Bir de saçlarına bayılıyorum. ben de böyle topuz yapıyorum sık sık ama benim saçlarım kıvırcık olduğu için böyle düzgün durmuyor tabii :(( Köpişini de yerim bu arada

denizsaatcioglu.blogspot.com

özge dedi ki...

canım tişörtünün rengine bayıldım en sevdiğim renklerden :)kolyende ayrı güzel bende istiyorum:)sanada çok yakışmış:)

fashion house by zeto dedi ki...

Minnoş bu pantolon çok güzel gerçekten iyi ki almışız:) Herşeyle de çok güzel oluyo babetlerlede çok tatlı olmuş:) Hemen terziye hadi:) Öpüyorum kocaman minnoş:)

kedicik dedi ki...

herkes saçlarının bu modelini ne kadar beğendiğini yazmış ama ben yine söylüyorum ki açık saçlı haline bayılıyorum böyle çok gergin duruyor serpil çakmaklı gibi :)

Gizzy dedi ki...

xceliscimmm bu ve altın renkli olanı son zamanlardaki favorim zaten sık sık üzerimde görebilirsiniz:)haftasonu ilk partiyi götürücem terziye cnm:)ben de seni öpüyorummm

Sedacımm üçü birarada:)köpişimin adı gofret:)canım sözüm vardı biraz gecikmeli de olsa tutucam ben o sözümü:)derslerini aksatma cnm benim yazılarım duruo burda nasılda okursun:)

ChunLicimmm siz böyle yorumlar yazdıkça ben ruhen fit oluyorum zaten gerisi boş:)gel ankaraya birgün de canlı canlı mıncır onu bayılır:)

Gizzy dedi ki...

Heels are my Drug cnm benimmm o zaman en kısa zamanda gümüş+saks mavili bir kombin bekliyorum senden:)ay cnm balerin topuzu ile bütünleştim resmen haftaya biraz açık bırakiyim diodum saçlarımı yapmiyim mi öyle?:)öperim seniii cnm benimmm

Minikkuşummm ben de seni öperim tatlıların tatlısı insan:)evt evt harika bir duygu böyle hepsini giymek istiyorummm:)

Nakedqueen cnmmm hoşgeldinnn yeni takipçim:)ne güzel hemen yorum da yazmışsın çok çok teşekkür ederim tatlım:)

Gizzy dedi ki...

Celinecimmm yaa neden gelmedinnn keşke gelseydin:(nie tuhaf olsun süper olurdu ben çok mutlu oluyorum böyle şeylerde o yüzden bi daha görürsen gel cnm tamam mı:)tatlım yok yeni diil geçen sene romadaki h&mden almıştım:)

Ayşemmm cnm tek derdimiz bol gelen pantalonlarımız olsun elbet iyi bir terzi buluruz:)öptümmm

Gizzy dedi ki...

vera_charlotte cnm sözüm var hazırlıcam ama bir türlü yapamadım sanırım bu haftasonu vaktim olur yapmaya:)çok basit aslında pazartesi inşallah açıklıcam nasıl yaptığımı:)

NasZlcimmm ben de seni yerim yaa teşekkür ederim!:)

Shoendrella cnm balerin topuzu ile özdeşleştim ben sanırım o yüzden sen de alıştın:)haftaya açık bırakıcam amaa:)çok saol tatlişkom:)

Gizzy dedi ki...

Fidocum topuz postu pazartesi yayında olacak bir engel çıkmazsa haftasonu sizin için kamera karşısına geçip topuz yapıcam:)

Ahsencimmm bu iki rengi senin üstünde görmek için sabırsızlanıyorum biliosun pantalonu sana çok yakıştırıyorum o yüzden sonucun muhteşem olacağına eminim:)öpüyorum cnm benimmm

Cincinsfikirli cnm çok teşekkür ederim:)kolyemi annem bulmuştu valla o kalabalık h&m reyonları arasında:)

Gizzy dedi ki...

Sinemcimm cnm biliyorum baya bi kişi istiyor bu postu ve geciktirdiğim için çok mahçup oluyorum ama haftaiçi inan hiç vaktim olmadı video çekmek için ama haftasonu için plan yaptım kamera karşısına geçicem sizin için:)

Sedy Stylecımm ayy cnm benim çok teşekkürler:) evt evt kendim yapıyorum gayet de kolay bir yapımı var ve bu kadar beğenilmesi beni resmen mest ediyor:)ben de seni öperimmm

artı-38 cnm benim çok teşekkür ederimmm:)oje hastalığı var ben de renk renk alıp alıp sürüyorum işte:)

Gizzy dedi ki...

Sevgicimmmm çok çok teşekkür ederimm bu güzel yorum içinn:)yine herşeyimi beğenip beni çok mutlu ettin:)öpüyorum kocaman seniii

Gizzcimmm öperim seni kocaman tatlımmmm çok çok teşekkür ederiiim:)

Bonbonumm aynen öyle hayatımm gerekirse hergün terziye gitmeye razıyım bu kiloda kalıyım sorun diil:)çok saol bebiş:)

Gizzy dedi ki...

Denizcimmm ben senin o topuzlu hallerini çok seviyorum kii güzel gözlerin ve yüzün daha bi ortaya çıkıyor çünkü:)çok saol tatlımmm

Özgecimm çok teşekkür ederimmm:)kolye aslında DIY olarak yapılabilir bir parça cnm:)

Evet minnoşumm yaşasın metalik jeanlerimiz demek istiyorum:)haftasonu terzi beni bekler minnoş:)öpüyorum seni kocaman

Kediciik cnmm evt herkes çok beğeniyor ben de hem yapımı hem kullanımı kolay diye çok seviyorum ama saçlarımı açık halde özledim resmen o yüzden haftaya senin sevdiğin gizzy olarak burada boy göstereceğim:)

Adsız dedi ki...

Bunu daha önce söyleyen olmuş muydu bilmiyorum ama dip rengin yani kendi rengin olan koyu kumral tonları sana daha çok yakışıyo , yüzünün güzelliği belli olmuş dibin gelince. sarı tonları sana yakışmıyo lütfen saçlarını bu kez kumral dene .

Gizzy dedi ki...

aslında annemle babam söylüolar bunu ben de sarıdan sıkıldım zaten hani kaç aydır dip boyatmıyorum belki farketmişsindir kendi doğal rengine geri dönme planı içindeyim çünkü:) kumral denicem:) teşekkür ederim tavsiye için:)