16 Nisan 2012 Pazartesi

Floral Pants

Çiçek baskılı pantolonlar yeni sezonda her yerimizi sarmış durumda benim de nasibime Koton'dan bulduğum bu bol paça pantolon düştü...Genelde hep skinny modeller gördüğüm için bol paça olan bu modeli hemen kaptım...Baharın gelişine en güzel örnek olan çiçek baskılı pantolonlardan bir tane de kendinize almak istiyorsanız Zara, Bershka, Stradivarius ve H&Mdeki modellerden birini kolaylıkla kendinize seçebilirsiniz çünkü herbirinde bir çok model mevcut:)Havaların ısınması ile artık bol bol dış çekim yapabiliyorum holleeeeyyy ve bu yüzden bol fotoğraflı bir post ile haftayı açıyorummm:)




















Pantolon: Koton
Çanta: Paul's Boutique
T-Shirt: Yeşim Tekstil
Ayakkabı: Zara

12 yorum:

Unknown dedi ki...

Bahar sana da bahçenize gelmiş Gizzy'm! Tiril tiril bu pantolon tam yazlık çok sevdim yeşil pabuçlarınla çok hoş olmuş :)

Aysun Karaalioğlu dedi ki...

ayy o tiril tiril pantalon tam yazlık, rahat ve şık. cok güzel olmussun . bahcede de çiçekler açmış y eşil fon vs hepsi harika tatlım..

begum begum huuu dedi ki...

Gizzycimmm sana çok yakışmış bu floral bol pantolon çok beğendim yeşiller içinde seni:))))



begumyagci.blogspot.com

begum begum huuu dedi ki...

Gizzycimmm sana çok yakışmış bu floral bol pantolon çok beğendim yeşiller içinde seni:))))



begumyagci.blogspot.com

NlyStyle dedi ki...

canım çok şirin olmuşsun bu pantolonu bende çok beğenmiştim. ayakkabılarınla harika durmuş..

PD dedi ki...

tatlım çok hoş pantolonun, bahar dalları ve senin şirine pozların eklenince daha bir iç açıcı olmuş bu çekim :))

http://iconicmouse.blogspot.com/

Modavesaire dedi ki...

aaa, ben dikerim bundan :P güzel ..benzer bişey diktim ( dantel efektli bir gri penyeden. ama pijama gibi durdu sanki.. :)) belki eklerim bloga...

gökyüzü dedi ki...

ankaranın neresinde oturuyorsunuz

Gizzy dedi ki...

Bonbonummm evt evt artık gelsin bahar yaa yeter bu kadar:)çok saol cnm benimmm pantolonun üstünde bol renk olduğu için ayakkabı bulmakta sorun yaşamadım:)

Aysuncummm cnm en sonunda yeşim çimlerde arkamda çiçekler fonum olduu çok özlemişim:)cnm pantolonun kumaşı da likralı o yüzden tam dediğin gibi tiril tiril bi şey:)

Begümcümmm çimlere çiçeklere uyum sağlayayım dedim beğendiysen ne mutlu bana çok saol tatlım:)

Gizzy dedi ki...

Nilaycımmm cnm çok teşekkür ederimmm çiçekli pantolona yeşil ayakkabı gider dedim:)

PDcimmm cnm yemyeşil çimler ve çiçeklerin bu posttaki canlandırıcı etkisi tartışılmaz baksana kocaman gülmeme sebep oldular:)çok saol cnm benim yaa:)öperim seniii

Modavesaire cnm dikersin tabiii daha güzellerini dikersin hatta ben eminim:)zaten pijamadan hallice ki:)ama olsun rahatlık ön planda:)

Gökyüzü çayyolu ümitköy taraflarındayım

Kuzununannesi dedi ki...

yıne cok sekersın ne gıysen tasıyorsun kocaman alkış sana:)) ayrıca bahar gelse arık yıne karardı hava..bahcenın renkerı ve sen ıcımı acıtn

C-belll dedi ki...

BEN DE ALDIM BU PANTOLONDAN GİZEMCİM HATTA BENİM GİBİ AŞIRI YOĞUN YAŞATANLAR İÇİN ÜTÜ DERDİ FALAN İSTEMEYEN BİR KUMAŞI OLDUĞU İÇİN ELBİSESİNİ DE ALDIM. İNANILMAZ RAHAT VE DESENLERİ HARİKA. SANA DA ÇOKKKK YAKIŞMIŞŞŞŞŞ