25 Haziran 2012 Pazartesi

Asimetri

Asimetri trendi geçtiğimiz sezon eteklerle başlamıştı ondan sonra elbiselere son olarak da tshirtlere sıçradı...
Genelde önü kısa arkası uzun modeller görüyoruz...Ben ise son zamanlarda farklı asimetrik etekler buluyorum kendime...Daha önceki postlarda giydiğim önü arkası uzun yanları kısa Zara eteğimin yanına yine arkası önü uzun yanları kısa Selim Baklacı'ya ait bu eteği de ekledim...Biraz önlük kıvamında olsa da siyah beyaz her türlü şeyi seven biri olarak bu farklı etek benim olsun istedim:)















Etek: Selim Baklacı
Bluz: Yeşim Tekstil
Ayakkabı: Stradivarius
Gözlük: H&M

22 yorum:

SWL dedi ki...

canım farklı tasarımları sana hep yakıstıran biri olarak, bu eteğede durusunada bayıldım ;)

"www.sevalvemoda.blogspot.com"

Adsız dedi ki...

yakışmamış desem ayıp olur mu? cok guzel bir kızsın, verdiğin kilolarla muhtesem oldun ama bu etek, ı-ıııghh olmamış.. üzgünüm.

esra

Gizzy dedi ki...

SWLcimm cnm çok teşekkür ederim:)

Esracım neden ayıp olsun her giydiğim yakışacak ya da siz beğeneceksiniz diye bir durum yok zaten:)sadece ben daha farklı şeyleri de giyip denemeyi seviyorum ama sen beğenmemiş olabilirsin:)yine de teşekkür ederim güzel sözlerin için:)

Adsız dedi ki...

canım cok tatlısın değişik bir tarzın var ve beğeniyorum seni ama gözlük olmamış kızma bana selin

Modamla dedi ki...

o mükemmel bacaklar ne giyse yakışır gerçi ama eteğe de haksızlık etmeyelim, harikaymış :)

Gizzy dedi ki...

Selincimm cnm yaa neden kızayım aşkolsunnn:)ben eleştiriye her zaman açığım yeterki senin gibi tatlı şekilde söylensin:)olmamış yakıştırmamış olabilirsin herkes herşeyimi beğenicek diye birşey yok ztn:)

Burcucummm çok çok teşekkür ederimmm sen beni seviyorsun ya o yüzden ne giysem beğeniyosun:)öptüm kocaman!

minikkus dedi ki...

hadi o etekten bana da alalıııım, söz seninle yanyanayken özellikle giyicemki aklın kalmasın, çirkin bacakla biçimli bacak neymiş görsünler :))
çok yakışmış bebegim, güzel günlerde giy, hopla zıpla fırla havalara, eteginin bu ordan burdan pırtlamış kumaşlarının hakkını ver :))

Adsız dedi ki...

cok sempatık bırısın ve cok guzel parcalara sahıpsın ama onları cok sıradan kombınlerle mahvediyorsun bıraz diğer bloglardan ornek alsan super olacak

Hatice dedi ki...

Yakışmamış bile deseler hiç sinirlenmiyorsun. Sanırım bu iyi niyetli temiz kalpli olmandan kaynaklanıyor. İnşallah senin bir gün tanışırım. Yüzün güzel kalbin güzel Hayatta herşey senin için en güzeli olsun. Öpüyorum kocaman :)

begum begum huuu dedi ki...

çok yakışmış eteğin tasarımını çok sevdim çok yakışmış :) böyle farklılıklar çok hoşuma gidiyor:)


begumyagci.blogspot.com

Gizzy dedi ki...

Minikkuşummm yerim seniii al eteği istediğin zaman giy cnm yaa lafı mı olur:) ayrıca senin bacağın mı çirkin:)yine bi komiksin bak sen:) çok saol tatlımmm gel birlikte giyelim hoplayalım zıplayalım:)

Teşekkür ederim ben zaten diğer bloglara da bakıyorum ama herkesin kendine özgü bir tarzı ve giyim stili vardır benimki de nasılsa o şekilde blogumda paylaşıyorum...Sana hitap etmiyordur sıradan geliyordur olabilir ama bir başkası da bu tarzı çok seviyordur o yüzden birilerini örnek alıp tek tip olmaktansa bu şekilde kendi tarzımı yansıtmayı tercih ediyorum ben:)

Masalcımmm cnm benimmm burdaki negatif yorumlara sinirlensem ooo işimiz vardı:)evet iyi niyetliyim o yüzden yorumlarda öyle gelsin istiyorum ama işte herkes aynı değil o yüzden de her türlü yoruma açığım pozitif negatif hiç farketmez yakışmamış da diyebilirler hiç sorun diil çünkü ben sadece iyi niyetli olduğunu düşündüklerimi aklımda tutarken diğerlerini önemsemiyorum cnm:)evt cnm yaa inşallah denk geliriz de tanışırız çok mutlu olurum ben:)ben de seni öptüm kocaman:)

Adsız dedi ki...

o etegı gydn ustune o basic tsrtu gecirdn heh aygnda asimetrik ayakkbnı giydn tamamm..degill iste kendinden hic bir sey yok uc yasındakki kız da bilir ustne o tsrtu gyp kolaya kacmayı,ne zaman degsk bi etek giysen aynsı yapıosn ustne basit bi tsrt fln giyosn.o etegi begenp alan birinden farklı bi sey beklenr.yaratıcılık sıfır cidden

alice dedi ki...

eteğe bayıldım gizzym, iddialı bacaklara böyle etek yakışır! ;)

Gizzy dedi ki...

Adsız etek zaten farklı bir tasarıma sahip ben de üstüne tshirt giyip ilgiyi onun üstüne çekmek istiyorum bak sen benim tarzımı anlamışsın değişik bir etek giydiğimde üstüne basic tshirt giyiyorum demekki ben böyle seviyorum. Sen al bu eteği kendinden bir şeyler katıp öyle giy o zaman hatta bana da fotoğrafını yollarsan ben de kastettiğin yaratıcılık neymiş anlamış olurum:)

Alicecimmm cnm benim teşekkür ederim:)

Unknown dedi ki...

canım kombinlerini yıllardır takip ediyorum :)Bu arada bende Gizem. Yorum yazmak şimdi nasip oldu. Kilo vermişsin inanamıyorum muhteşem gözüküyorsun cidden... Etek iddalı ve yakıştırmışsın. Tek sormak istediğim birşey var... Bende yıllardır sarışınım ve şmd rengimi değiştirmek istiyorum. Lütfen bana bu değiştirdiğin rengi söyleyebilir misin? :) işte tam istediğim saç rengi! :) şimdiden çok teşekkür..

Gizzy dedi ki...

Gizemcim meraba:)evet kilolar gitti tatlım çok teşekkürler:)Benim de eski saçlarım sarıydı 2 sene falan kullandım şuanda direk kendi doğal rengine döndüm tatlım yani diplerden çıkan boya diil benim kendi saç rengim o da ne renk olarak geçiyor tam bilmiyorum ama kumral kahve fındık kabuğu falan tonun adı sanırım...uçlarda da allta kalan sarılar yıkandıkça biraz belli oldu öyle yani tatlım...

Sıla Yılmaz dedi ki...

Artık daha fazla kilo verme fıstık gibi olmuşsun :)

Ben bu kombini çok beğendim ayrıca, çok yakışmış :)

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

selim baklacı mı selim baltacı mı? yani selim baltacı diye ayrıca biri mi var?

sinem dedi ki...

gizemcim merhaba, şu kilo olayını cidden çözdün sen, uzun zamandır takip ediyorum seni, maşallah 2 kilo bile almıyorsun, arada salan bloggerle-ar var biliyorum, kışın 3 -4 kilo alıyorlar yazın vermeye çabalıyorlar ama sen formunu korudun bozmadın, maşallah gizem gerçekten seni takdir ediyorum! diğer bloggerların da seni örnek almaları lazım.
gelelim eteğine:)
ben çok beğenemedim gizemcim, garson kızları çağrıştırdı bana emin ol ki elinde daha güzel parçalar var, sadece cesaretini takdir edebilirim. yaratıcı değilsin diyenleri de takma, sadece bu işle uğraşanlar bile arada sapıtıyorlar ki sen çalışan bir bayansın, ona rağmen hep bakımlı hep güzelsin, bloğuna da önem veriyorsun bu bile yeter. öpüyorum tatlım.

Venüsün Dünyası dedi ki...

Instagram aracılıgı ile bu elbiseni görmüştüm ve o an vurulmuş çoook güzel sanada çoook yakışıyor,seviliyorsun mucks :)

Selen's style dedi ki...

etege bayıldımmmm

selensstyle.blogspot.com

efegeozden dedi ki...

İnanmıyorum almışsın gözlüklerden !