20 Haziran 2012 Çarşamba

Babalar günü kombini

Geçtiğimiz pazar Babalar Günü'ydü ve benim de o gün için seçtiğim kıyafet asimetrik etek ve tshirtten oluşuyordu...Bu seferki asimetrik eteğin önü kısa arkası uzun değil önü arkası uzun yanları kısa:) Modeli çok hoşuma gidince almıştım ilk defa haftasonu giydim...















Etek: Zara
T-Shirt: Mango
Ayakkabı: Vivienne Westwood

23 yorum:

PELLORA dedi ki...

deseni de çok tatlı bu asimetrik etegin Gizzycmm.

shoppinglove dedi ki...

ayakkabılar tam yemelik!kombin harika:)

Hatice dedi ki...

Canım çok şeker olmuşsun..

Adsız dedi ki...

sevgili gizzy; uzun zamandır gizli gizli seni takip ediyorum, yaklaşık 6 aydır ;) harikasın, eski fotoğraflarına bakıyorum bazen ve azmimnden ötürü seni kutluyorum, fıstık gibi oldun... sadece bu yüzden değil hayvan sevginden dolayıda sana bayılıyorum, benimde 9 , 5 ve 1 yaşında 3 sevimlimi sevimli tatlımı tatlı goldenım var ve son numara ufaklığın adı gofret, senin yakışıklıyla adaş... benimde neredeyse 10 yılım ankarada geçti, bazen özlüyorum ama ben bir karadeniz kızı olarak denizsiz yapamıyorum, sana şu an kaç kilo olduğunu sorabilir miyim?? şu anda senin kilo vermeye başladığın kilodayım yani 72 kiloyum, dilerim bende senin kadar fit bir vücuda kavuşabilirim, tabi bu arada ben yaşında bir yakışıklı annesiyim, senin gibi çıtır olamam ama çutur olmaya çabalayacağım... sevgiler canım, seni hergün takip etmek gözümü gönlümü açıyor, goffyli fotoğraflar en en sevdiklerim... sevgiler canım...

Ciiden dedi ki...

Cook guzel bi etek, Mc Queen FW'12deki desenlere benzettimm:)

JanseT dedi ki...

desen,renk,model harika.sana da cok yakışmış..

Adsız dedi ki...

Eweeet sayfayi acar acmazz nasil guzel kilo verdgni dusundm bacaklarin inanilmaz
Guzellesmis yanlis hatrlamysam eskiden daa kalindi deil mi yani yoksa eskiden de mi boyle
İnceydi yapisal bisey mi yoksa
Spor ve yeme
Duzenlinle mi guzellesti onu mrk ettm :) oylyse nasil bi yemek ve spor programi uyguladnn anlatrsan cook sewnrm harika gornysunn:)

k.b.a design dedi ki...

harika görüüyorsun :) çok yakışmış etek hep etek giy :D

Gizzy dedi ki...

Pelloracım evet cnm tam yazlık etek ben de çok severek aldım:)

Shoppinglove cnm o kirazları ben de yemek istiyorum:)çok saol tatlımmm

Masalcım sensin şeker:)çok saol cnm benim

Gizzy dedi ki...

Adsızcımm meraba keşke ismini de yazsaydın:)yaa demek sende de bir gofret vaar ne tatlı yaa 3 tane golden bir evde o ev nası tatlı nası şeker bir evdir kimbilir:)cnm ben diyete başladığımda 73 kiloydum dediğin gibi şuan senin kilona yakınmışım şuan 57-58 arası gidip geliyorum çoğunlukla 58 ama:)cnm aşkolsun çıtırlığın yaşı mı var sen de çıtır anne olursun umarım en kısa zamanda dilediğin kiloya ulaşırsın:)çok çok teşekkür ederim güzel sözlerin için okuyunca yorumunu inan çook mutlu oldum:)

Ciiden cnm böyle üfül üfül renkli desenli ya tam benlik bi etek:)çok teşekkürler cnm:)

Jansetcim cnm çok teşekkürler:)muckkk

Gizzy dedi ki...

Adsız meraba:)öncelikle teşekkür ederim cnm aslında benim bacaklarım incedir genelde yani bileklerim falan yapısal bir şey ama kilolu dönemime ait fotoğraflara bakıyorum bariz fark var yani o 1 senelik dönemde benim bacaklarım da kalınlaşmış...ben diyet ve spor birlikte yapıp kilo verdim cnm sporun etkisi büyüktür bacaklarımın bu hale gelmesinde bir de ben 5 yaşından beri spor yapıyorum düzenli olarak o yüzden genel anlamda bacaklarım hep böyleydi sadece geçen sene sporu bırakıp kilo aldığımda bir kalınlaşma oldu ama onun dışında ben genelde karın ve üst bölgeme kilo alırım...yemek ve spor porgramımı blogda önceden paylaşmıştım ama tekrardan bir nyazı hazırlamayı düşünüyorum bana birazcık zaman verirsen ayrıntılı şekilde yazacağım cnm blogda:)

Toz pembe cnm ztn bu aralar etekten başka bi şey giymez oldum:)sıcaklar da bastırdı yaa ben hep etek elbise giyerim artık:)

Nesrin dedi ki...

merhaba güzellik. seni baya zorladığımızın farkındayım.ama herkes hayran durumuna ve azmine ve başarına ve ve ...ya çok güzelsin yaaa.çok güzel giyiniyorsun kombinlerin süper ben kombin özürlü olduğumdan senden ve kombinlerinden çok fikir alıyorum çok teşekkürler.seninle ilgili daha fazla bilgi istiyorum ben . ne iş yaparsın? kardeşin var mı? kaç doğumlusun? hangi burçsun?

birde tatlım şeyi dicem sana ben temmuz başı tatile gidicem.tatil alışverişi yapmadım henüz yaklaşık 9 kilo verdiğimden hiç bir kıyafetim olmuyor sence ne tür parçalar almalıyım.feminen bir yapım var spor giyinmek istiyorum ama yakıştıramıyorum kendime. sence spor kıyafete geçiş için alıştırma kıyafetlerim ne olmalı?
seni zorladım mı istediğin zaman cevap yazabilirsin çok öpüyorummm..

yerdenuzak dedi ki...

Harika görünüyorsun, etek süper;)

deniz dedi ki...

sevgili gizzy, canım adımı yazmıştım ama çıkmamış alayamadım... mail adresine goldiş oğullarımın fotoğraflarını gönderiyorum, yavrularım bazen eve giriyorlar tabi ama genellikle bahçedeler, yoksa halim duman olurdu:) oğluşumun yaşıda çıkmamış, 7 yaşında...

Gizzy dedi ki...

Nesrincimm cnm benimm yaa ne güzel şeyler yazmışsın kocaman bir gülümseme yerleşti şuan suratımın ortasına sayende:)çok çok teşekkür ederim tatlımmm yok beni hiç zorlamıosunuz ben çok zevk alıyorum yorumları okuyup cevap atmaktan sadece bazen işlerimden dolayı yetişemiyorum:( senin merakını gideriyim ben o zaman birazcık ben mühendisim canım üstüne işletme masterı yaptım özel bir şirkette risk yönetimi bölümünde çalışıyorum...kardeşim yok tek çocuğum:)83lüyüm...koç burcuyum:)cnm ne güzel kilo vermişsin sen de tebrik ederimmm:)spor giyinmek istiyorsan sana tavsiyem bir kere converse, superga tarzı bir spor ayakkabı al kendine:) üstüne kot şortlar alabilirsin...kot etekler de olur...onun üstüne de bol bluzlar alabilirsin bu sene neon renk çok moda bluzlarını neon renk seçebilirsin...çok giymediğin için gözün alışık olmadığından yakıştıramıyorsundur yoksa niye yakışmasın tatlımm sen biraz mağaza gezip dene ilk önce bol bol dene bi gözün alışsın sonra hangisini en çok beğendiysen onları alırsın:)ayrıca mail de atabilirsin bana istediğin zaman:)

Yerdenuzak çok saol tatlım benim:)

Denizcimmm gördüm mailini hatta cevap attım bile:)o oğluşlarının burunlarını ısır öp benim için:)maşallah hepsi çok tatlı yaa bayıldımmm:)

Nesrin dedi ki...

çook teşekkür ederim canım.süpersin çok samimi ve sıcaksın ya sana sarılmak istiyorum şu an.Allah işlerine başarı versin..seni devamlı takipteyim öptüüüüüüm.

Gizzy dedi ki...

Nesrincim cnmm yaa çok teşekkür ederimmm burda yanımda olsan ben de sana sarılırdım kocaman:)çok çok saol tatlımmm amin hepimizin işleri rast gitsin yüzümüz gülsün hep:)öptüm ben de seni kocaman!

coco-jelly dedi ki...

gizoşuuuuum aşkım nasıl doğal nasıl güzelsin resimleri görünce yazmadan edemedim.nasıl özledim seni nasıl!haftaya buluşsak mı artık öpsem mi seni kocaman?çok güzel görünüosun buarada saçlarn rengi çk güzel balım öperimmm

Gizzy dedi ki...

Cocom benimmm lokumum yaa ben de seni çok özledimmmm!!!Canımmm senin işlerin var diye ben senden haber bekliyordum haftaya buluşalımmm haberleşelim de:)canımsın benim yaa göriyim seni de kocaman öpiyim:)çok saol bebişimmm:)muckkk

duju dedi ki...

bebeğim bacaklarına hayran olduğumu söylemişmiydim :) söylemiştim diye hatırlıyorum ama yine söylüyorum; tek kelimeyle HARİKA! Eteği inanılmaz güzel taşımışsın, kesimi çok hoş! Ayakkabılarında tam yemelik :)

çok öptüm
duju

Adsız dedi ki...

gizzyy etegin bu sezonun mu bide kaç beden :) ??

Gizzy dedi ki...

bebişim ben de sana hayranım yaa:)çok çok teşekkür ederimmm canımsın sen benim öperim kocaman!

Mervecim etek bu sezon cnm yeni aldım sayılır 36 beden tatlım:)

Buket Poyraz dedi ki...

şeker gibi olmuşsun canım benim. Bu arada bu saç sana çok hoş olmuş :)

www.buketpoyraz.com