4 Haziran 2012 Pazartesi

Bejeweled ile tanışalım

Size yeni keşfettiğim ve son zamanlardaki tutkum haline gelen bir markadan bahsetmek onu size tanıtmak istiyorum...Hatta bu haftamı direk bu markaya ayırdım...Önümüzdeki 6 gün boyunca farklı modellerdeki taytlarla karşınızda olacağım...Tabi bu ürünlere tayt demek onları diğer taytlarla bir tutmak demek olacak ki bu son derece yanlış olur:) Bakalım siz de modelleri görünce benimle aynı görüşte olacak mısınız?


Gelelim markamıza...Bejeweled by Susan Fixel Amerika'da son derece popüler olan bir marka...Taytların üzerinde birbirinden güzel desenler ve renkler var...Üstelik bu desenlere bir de gerçek Swarovski taşlar eşlik ediyor ve sonuç olarak renk renk ışıl ışıl taytlar ortaya çıkıyor...Aslında ürünler tayttan çok skinny pantolona benziyor...Vücudu sarışı çok güzel üstelik kesinlikle bunaltmıyor...Ben ki bu konuda çok huysuz bir insanımdır taytları giydiğim zaman hiç bir rahatsızlık ve daralma hissetmedim:)


Vee güzel haber de şu ki bu taytları bizim için MosModa ithal ediyor ve online satışını sağlıyor...Yani bu taytlardan istediğinize ulaşmak bir tık uzağınızda...Birazcık da bana bu güzellikleri tanımamı sağlayan MosModa'dan bahsetmek istiyorum...MosModa Türkiye'de bulması erişmesi zor olan markaların tasarımlarını müşterilerine sunan özel bir alışveriş sitesi. Bejeweled dışında daha bir sürü markaya ve ürünlerine burdan ulaşmanız mümkün...Bu markalardan bir kısmı True Religion, Rock&Republic, J Brand, 7 for All Mankind, Tory Burch, William Rast, Jean Paul Gaultier, Dolce&Gabbana, Just Cavalli, Armani Jeans...Kısacası herkesin üzerinde olmayan farklı tasarımlara ulaşmak isteyenlerin MosModa'ya bakmalarını şiddetle tavsiye ederim:)


Veee ilk Bejeweled tayt ile karşınızdayım...




























Blazer: Zara
Atlet: Çilek Butik
Tayt: Bejeweled by Susan Fixel (MosModa)
Ayakkabı: Londra'dan

26 yorum:

minikkus dedi ki...

canlısını da gördüm ve bayıldıgımı belirtmiştim, burdan da söyliyim içimde kalmasın diimi bebişim:)
tayt çok güzel evet ama esas güzellik onu taşıyan bacaklardaki sütunlukta;)
öperim sevimli yanaklardan *.*

fashionbypride dedi ki...

Ki ben markayı tanıyan ve ürünleri birebir yakından gören biri olarak bir Bejeweled bir insana bu kadar yakışır:)Harika gözüküyorsun kuşum:) Cumartesi gün ki tayt ve kombin de favorim onu da bir an önce merakla bekliyorum:) Mosmoda.com'u seviyoruz:)

Modamla dedi ki...

gizemmm amiyane tabi olacak ama manyak güzel olmuşsunnn :)) tü tü maşallah. vallahi son zamanlarda gördüğüm ve bayıldığım en güzel kombin. tayt süper. hemen girip bakıyorum siteye ;)

begum begum huuu dedi ki...

Ne kadar yakısmıs gızemcım sana bu tayt:)
Bu hafta bunları gormek cok eglencelı olucak :) Kombinde taytla çok yakışmış zaten:)


begumyagci.blogspot.com

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

Renkler ve kombin muhteşem gizoşum, bi bakan birdaha bakmıştır eminim sana, masallah taş gibisin Taşş :))

fashiononboard dedi ki...

bayildim! tayt tam senin tarzin ve cok guzel tasimissin canim!

bu arada seni ve okuyucularini cekilisime beklerim :)

http://www.fashiononboard.net/2012/05/fashiononboard-1st-year-giveaway.html

blogdayaparimkariyerde dedi ki...

Herkes taşıyamaz böyle güzel, çok yakışmış gerçekten:)

Droplet dedi ki...

Woooow bebek ! Fıstık gibisin maşallah :))

SvGLove dedi ki...

Gizzy'im herkes soylemis, ben soylemezsem olmaz! Bacaklarin sahane oldugundan bu tayt bu kadar sahane gorunuyor. Herkes boyle guzel tasiyamaz! Hatta herkes bu kadar cesurca giyip, kombinleyemez. Bu taytlar kesinlikle senin icin yaratilmis!
Ayakkabilara kalbimi gondermezsem olmaz<3

yıldız dedi ki...

tayt sevmeyenlere bile tayt giydireceksin gizy:)
şahaneee;)

yıldız dedi ki...

tayt sevmeyenlere bile tayt giydireceksin gizy:)
şahaneee;)

Seyyah dedi ki...

Kirmizinin enerjisi taa buralara kadar geldi, e tasiyan güzel olunca! :-))

Unknown dedi ki...

tayt süper gerçekten sanat eserii gibii =) Sana da çook yakışmış giziciim =)

Adsız dedi ki...

kesinlikle sana çok yakışmış...hem herkeste olmayan kıyafetler giyiyorsun, hem de çok yakıştırıyorsun..tarzı olmak bu işte...

nur_an dedi ki...

kesinlikle göz alıcı... Çoğunluk için rizikolu olabilecek bu kombini çok güzel taşımışsın. genel anlamda tarzının; çok renkli, eğlenceli, bazen çocuksu ancak kesinlikle feminen etkiler taşıdığını düşünmekteyim.Kısaca, gayet hoş:)

nur_an dedi ki...

Kesinlikle göz alıcı...Çoğunluk için riziko taşıyabilecek bu kombini çok güzel taşımışsın. genel anlamda tarzının; çok renkli, eğlenceli, cesur, bazen çocuksu ancak kesinlikle feminen etkiler taşıdığını düşünmekteyim.Kısaca gayet hoş:)

Ciiden dedi ki...

Ben ki boyle Ruş işi taytları sevmem bacaklarına inanılmaz yakısmıs :) Kombini cok guzel dengelemişssin. Kumas burdan kendini belli edio baskı kalitesi muhtesem, Bejeweled'a kocaman kalpler!
:)

http://chicthem.blogspot.com

alice dedi ki...

gizzy seni tayt kraliçesi ilan ediyorum! =)

modafobik dedi ki...

Hey Gizem Ablaa ben de özledim valla :) Bu arada header süpermiş! Ve fotoğlar şahane, bomba enerjiksin! Pazar günü Kubi'nin partisine geliyorsan görüşelimm :)

Gizzy dedi ki...

Minikkuşummm canlı canlı beni utandırmıştın bak şimdi yine utandım:)saol kuzum yaaa çok teşekkür ederimmm öperim seni kocaman:)

Elifcimmm cnm benimmm bu taytların bana yakışmasını sağlayan insanların en başında sen geliosun aslında sana teşekkür etmem lazım:)cnm benimmm beni bunlarla sık sık görüceksiniz artık resmen sürekli giymek istiyorum:)mosmodayı çok seviyoruz ya:)

Burcucumm cnm yaa yerim seniii çok saol tatlım içten yorumun için:)bak bak cnmm çok güzel modeller var eminim sana da çok yakışırlar:)

Gizzy dedi ki...

Begümcümmm evet cnm bu haftayı tayt haftası ilan ettim bakalım umarım sıkılmazsınız:)çok saol tatlımmm öperim seni kocaman:)

MyPrincess ayyy cnm benimmm teşekkür ederimmm sensin taş yaa tatlımmm:)öptüm kocaman:)

FashiononBoard cnm aynen taytları görür görmez gözlerim parladı resmen benim için tasarlanmışlar:)çok çok teşekkür ederimmm tatlım:)

Gizzy dedi ki...

blogdayaparımkariyerde cnm çok teşekkür ederimmm ama taytlar çok göz alıcı olduğu için kim giyse yakışır bence:)

Droplet hihih çok saol tatlımmm:)

Sevgicimmm yaa bitanesin sen!çok saol tatlımmm sen beni güzel görüyorsun o yüzden:)ben de sana hem kalp hem kocaman bir öpücük hem de kocaman bir hug yolladım:)

Gizzy dedi ki...

Yıldızcımmm eğer öyle bir şeye sebebiyet verirsem ne mutlu bana:)ben tayt seven biri olarak yakışan yakıştıran herkesin üzerinde görmek isterim şahsen:)

Seyyahcımmm ceketin rengi ve taytın güzelliği sanırım bana enerji ve pozitiflik verdi ben de onu tümüyle size yansıttım:)çok teşekkür ederimmm

Kubicimmm aynen öyle resmen sanat eseri:)çok çok saol cnm benim:)

Gizzy dedi ki...

eremmeltem cnmm çok çok teşekkürler ben kendi zevkime göre giyiniyorum o da genelde daha klasikten uzak oluyor ama beğeniliyorsa tamamdır zaten hiç sorun yok:)

nur_ancımmm beni benden ii analiz etmişsin tatlım bana sorsalar tarzın ne diye valla bu kadar net cevap veremezdim saol tatlımmmm:)muckkk kocaman:)

Ciiden ayy cnm çok güldüm rus işi tayt benzetmene:):):)cnm cidden kalitesi baskısı falan çok ii zaten genelde tayt diil skinny pantolon sanıyor insanlar gerçekte görenler o yüzden kesinlikle tavsiye ederimmm:)muckkk

Alicecimmmm yaaa teşekkür ederimmmm!!!hoollleeey çok sevdim ben bu ünvanımı:)

Gizzy dedi ki...

Tunacımmm evet evet Pazar geliyorum ben de nihayet tanışabilces:)çok teşekkür ederim cnm benimmm:)öpüldün:)

We are the Hippies dedi ki...

Tayt mı tam bilmiyorum ama çok güzelmiş ^^

Sevgiler..
Yej!
http://hippilazman.blogspot.com