19 Ağustos 2010 Perşembe

My Makeup Story

Bugün size tatlı mı tatlı bi o kadar da yetenekli marifetli blogger arkadaşımı tanıtmak istiyorum...

Cansucumm kendi sayfasında aldığı kumaşlarla yaptıklarını gösteriyor ayrıca isterseniz sizin için de kumaşlar alıyor...Ben kendime sipariş verdim bakalım heyecanla bekliyorummm...

Bunun dışında blog sayfanız için birbirinden güzel ve sevimli temalar da yapıyor...Kısacası bu blogda yok yok:)

Eğer hala ziyaret etmediyseniz hemen TIK TIK

6 yorum:

FashionDesignbyCnS {Cns'design by Cansu} dedi ki...

Canım benim sağol <3

candan dedi ki...

cassette butikteki by mujde'nin işlerine de bakmalısın kesinlikle tam senlik!!!

dolly21 dedi ki...

gizzy'cim, öncelikle blogun çok hoş. tek hoşuma gitmeyen üstteki dudaklardı, daha doğrusu o dudaklardan biri.dumanlı sigara içen bi dudak vardı ona gıcık oluyordum.şimdi üstte senin gibi cıvıl cıvıl olmuş, çok hoşuma gitti.
sonracima, senin için önemli mi bilmem ama, ben herşeye pozitif yaklaşan pollyanna tipli insanlardan hiç haz etmesem de, sen o kadar sıcak samimi geliyorsun ki, senin "bugün yine cıvıl cıvılım, hava güneşli, ben neşeliyim" vs tarzı yazılarını okumak bana resmen pozitif enerji veriyor.
bugün ben de enerji patlaması yaşıyorum galiba çok yazdım:D en çok merak ettiğim konu: işin ne? o kadar güzel giyiniyorsun ki işyerinde, ben resmi giyinmek zorundayım, üstelik de 48 kişilik iş yerinde tek kadınım, dikkat çekmek istemiyorum, sana çok imreniyorum.

Yeşim dedi ki...

Takipteyim :)

fashion house by zeto dedi ki...

Canım yeni şablonun çok güzel olmuş:)

Gizzy dedi ki...

Ne demek canım benim:)

Candancım baktım ve çok haklısın tam benlik şeyler bunlar istanbula geldiğimde kesin uğranıcak yerler listesinin başında casette butik var:)

dollycimmm öncelikle haklısın uzun zaman önce değiştirmem gereken bir resimdi o dudaklar ama vakit bulamamıştım iiki değiştirmişim o zmn:)bu arada çok çok teşekkür ederimm ne mutlu bana eğer enerjimi yansıtabiliosam çünkü ben o an ne hissediosam buraya onu yazıorum rol yok mesela bugün bildiğin bıkkınım:):):)cnm ben özel sektörde çalışıyorum aslında giyimim benim işyerime göre de biraz tuhaf kaçıo ama bizde kimse karışmıo o yüzden çok şanslıyım dediğin gibi resmi giyinmek zorunda kalsam baya bi zorlanabilirdim o yüzden sana kolay gelsin cnm bnm...

Yeşimcim et takip tatlımm:)

Hayatımm çok teşekkür ederimmm:)