17 Eylül 2010 Cuma

Zara Eylül Lookbook

Çok fazla yazamıyorum bugün çünkü ekranımdan sonra bir de klavyem bozulduuu!!!nedir benim bu çektiğim bilgisayarımdan bu hafta çok mu yüklendim acaba bi kendine gelemedi çocukcağız:) 
Zaranın Eylül Lookbookundan görüntülerle başbaşa bırakıyorum sizi...Kırmızı skinny jean benim olcaksın haberin olsun!!!:)

5 yorum:

Ela Yüksek dedi ki...

Ayyyy gizzy cidden cok güzelmiş kırmızı skinny..alırsan eger super bi kombinle hangi zara'dan aldıgını duyur olurmu tatlım..Ben Ankara'da cok yeniyim en guzel zara hangisi bilmiyorum?? magaza buyuklugune ve konumuna gore degisiyor cunku ürün çeşitliligi vs..

SvGLove dedi ki...

Gizzy'cim kırmızı skinny paylaşırsın benimle di mi:)Blog kardeşliği;)
Bu arada geçmiş olsun,teknoloji işte,elimizden gidince sudan çıkmış balık oluyoruz.Umarım hallolur bir an önce.

Adsız dedi ki...

Giz Asos alışveriş deneyimlerini yazdığın bir post hazırlarmısın? ne kadar kargo ücrerti ödüyosun? parça başına kargo ücreti değişiyor mu ? vb. yanıtlarsan svinirim :)

modafobik dedi ki...

Zara bu dönem sanki eskileri tekar ediyor gibi geldi bana? Bi de biraz daha sofistike takılmış, modernleşse daha canlı olabilir ama sonuçta, o Zara! :)

Gizzy dedi ki...

Ela Yüksekcim tabikiii alıyım ztn dayanamam giyerim ben hemen:)cnm benim işyerim kızılayda o yüzden ben kızılaydaki zaraya çok gidiyorum orası çok büyük ve ürün miktarı çok oluyor sana orayı tavsiye edebilirim hem kızılaya ulaşım da diğer alışveriş merkezlerine göre daha kolay olur senin için...

Sevgicimm tabiki paylaşırım tatlımm bu akşam iş çıkışı bakıcam zaraya bulursam hemen alırım yarın yada perşembe de size görücüye çıkarım artık:):):)

Asosla ilgili yazıyı bu hafta belki yazamayabilirim ama haftaya sözüm söz:)

Modafobik haklısın çok farklı tarzda bir şey var mı bilemiyorum canlı canlı daha bakmadım zaraya sadece lookbooklara bakarak söylüyorum iş kadınına yönelik çok şey var sanırım bu kış eskiden rahat spor tarz daha ağır basardı...akşama bi keşfe çıkıyorum bakalımm neler varmış neler yokmuş:)