7 Ekim 2010 Perşembe

Gizzy'den itiraflar:)

My make up story diğer bir deyişle Cansucumm beni mimlemiş...Dio ki Gizzy itiraf et anlat bize ben de peki dedim bi kaç itirafta bulunacağım şimdi size:)


1. itiraf: Benim aslında bir tikim var:) tik mi tam bilmiyorum ama birisi karşımda burnunu ellerse benim de direk burnum kaşınıo:) aklıma gelince de oluo aynı durum yani mesela şu satırları yazarken de burnum kaşınmaya başlıo ne komik dimi:)

2. itiraf: Bu pek itiraf sayılmaz gerçi beni takip edenler biliyordur ama ben tam bir ayakkabı canavarıyım...Yani benim için hiç problem diil hergün alışverişe çıkıyım hergün kendime bir ayakkabı beğenip alabilirim öyle bir kapasiteye sahibim ama neyseki kendimi tutabiliyorum yani çoğunlukla diyim:)

3. itiraf: Normal hayatımda küfürden nefret ederim yanımda küfürlü konuşulsun falan hiç sevmem kendim de kullanmam zaten ama gelin görün ki bir maç izlerken bir de trafikte bu cici kız gidiyor yerine bambaşka bir insan gelio o yüzden maç seyrederken ve trafikte yanlız başıma kalıp beni o halde kimsenin görmemesini tercih ederim...gerçi bu huyumu da törpüledim diyebilirim maçlarda bazen gülüyorum sinirden trafikte de insanları alkışlıyorum işte bravoo bu hareketi günün hareketi seçiyorum gibi şeyler söylüyorum işte...

4. itiraf: Beyaz gömleğe karşı bir zaafım var...yani biri beyaz gömlek giysin gelsin benim için o an +500 puanı alır yanii...tabi sonradan bu puanlar kaybedilir kazanılır o kişiye bağlı ama beyaz gömlek kafadan 500 artı puan yani:)

5. itiraf: tatlı delisiyim...diyelim ki akşam bi yere yemeğe gittim menüde hemen tatlı kısmına bakarım eğer gönlüme göre bi şey bulamadıysam güzel güzel yemeğimi seçerim ama eğerki gözüme bir tatlıyı kestirdiysem salata yada başalngıçlardan bi şeyler yerim ki tatlıya midemde yer kalsın die...bi de çaysız olmaz her an her saat içebilirim hiç problem diil:)

Benim itiraflarım bunlar...Cansucumm sen yine de sor bana merak ettiğin başka bi şeyler olursa:) öpüyorum seniiii

6 yorum:

restoration dedi ki...

çok içten ve samimisin gizemcim . keyifle takip ettiğim bloggerlardansın
bu arada tatlıyla kimin arası kötüdür kii :))

restoration dedi ki...

çok içten ve samimisin gizemcim . keyifle takip ettiğim bloggerlardansın
bu arada tatlıyla kimin arası kötüdür kii :))

FashionDesignbyCnS {Cns'design by Cansu} dedi ki...

hehe:) beyaz gömlek konusunda bende öleyim tatlım ya.. erkekte özellikle! bide belden oturtmalı olunca off çok yakışıyo:)

naz dedi ki...

ben ne iş yaptığını çok merak ettim :) yeni takip etmeye başladımda bloğu

ENN MODA dedi ki...

Gizzycim canı senin için de dışında çok güzel :)

NİLÜFERCE.... dedi ki...

tatlı ve üsütne çay perfectsin ne diyeyim:))beyaz gömlek le benim + huyumda hemen tırnaklarına bakmak.....