26 Nisan 2011 Salı

Year Retro

Super Mario benim en sevdiğim bilgisayar oyunlarından biriydi...Küçükken geçerdim Nintendo'nun karşısına saatlerce oynardım tabi bu kadar azimli olunca oyunların hepsini bitirirdim...Şimdi oyunları oynamıyorum ama Super Mariolu herşey ilgimi çekiyor hatta kendime bir t-shirt yapmıştım...Tabi bu aksesuarları görünce bayıldımmm:) İngiliz Year Retro markası tarafından tasarlanan bu kolyeler benim gibi Super Mario çılgınları için:)
15 pound ücreti olan bu kolyelerin dünyanın her tarafına kargosu da var! Kendinize almak istiyorsanız burdan ulaşabilirsiniz...







6 yorum:

Allegra'nde dedi ki...

hama boncuklarıyla bunlar çok kolay şekilde yapılabilir ve çok ucuza mal olur hem. evdeki bir kutu hama boncuğumla bakışacağıma yapabilirim aslında :)

Unknown dedi ki...

cnm bende bu aralar wii deki süper mario ya fena sardım,tavsiye ederim,çook eglenceli eski günleri hatırlatıyor...

goncaninsepeti dedi ki...

mario da süper mantar da :))

Gulos dedi ki...

Merhaba,
bunlardan almak istiyorsan 15 pound ödemene gerek yok.Ben de bu tarz kolyeler hazırlıyorum.Hangisinden istersen sana hazırlayabilirim.
Sevgilerimle.

Unknown dedi ki...

IKEA ve Joker mağazalarında bu hama boncukları satılıyor. 5000 tanesi 12 lira gibi bir şey. Google dan aratınca da binlerce görsel var. Tablası var yapacağın şekli bu tablada yaratıyor sonra da üstüne ütüyü basıyorsun, bu kadar basit. Bir tanesine o kadar para vermeye hiç değmez hem yapması da çok zevkli.

Seda Maç dedi ki...

çok sevdiiiiğm :) ben uğrtaşamam yapılmışı varsa birisi benle irtibata geçse ne güzel olur hehe :P