13 Haziran 2011 Pazartesi

Beyaz Pantalon

Haftasonu tam yaz geldi diye düşünürken ne yazıkki güneş bir yüzünü gösterdi ve kaçtı...Ben de beyaz pantalonumu giymiştim fakat yağmurdan kaçamadım:) Gerçi bugünden sonra bizi güneşli günler bekliyor mu o konuda endişeliyim ve çok doluyum ama hem bunları konuşmanın yazmanın yeri burası değil hem de kendimi şuan doğru kelimelerle ifade edebileceğimi sanmıyorum o yüzden ben en iyisi fotoğraflara geçiyim...






Günlerden pazartesi olunca beni bir heyecan sarıyor tabiki çünkü bugün yine diyetisyenime gideceğim bakalım kilo verebilmiş miyim? Haftasonu Duygucum burda olunca kızkıza eğlencede diyetimi biraz bozdum sanki o yüzden bugün ekstra bir heyecanlıyım öğlene kadar rahat yok bana:)






Deri ceketim son zamanlarda resmen kurtarıcım oldu çünkü hava o kadar değişken ki bir anda sıcaktan bayılırken 10 dk sonra üşüyebiliyor insan o yüzden ben de hem ince hem de sıcak tutan deri ceketimi yanımdan ayırmıyorum haliyle...

10 yorum:

Çağla ŞANLI dedi ki...

herzaman ki gibi çok şeker olmuşsun :)

Unknown dedi ki...

Betty Boop'lu tişörtün çok sevimli beyaz pantolonda yırtık pırtık halleri çok seviyorum ben. Çok hoş olmuşsun Gizzy

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

şirinem benım çok tatlısın 3. resme bayıldım canım! duruş ve bakış 10 numara işte budur :) yırtık pırtık jeanlere bayılıyorum ayrıca bende;)

Mayka dedi ki...

Duygu diyince benim diyetisyeniminde adı da Duygu Dietmapa mi gidiyorsun

Elif UYSAL dedi ki...

Bugün ben de Türk Bayrağı gibiyim,kırmızı&beyaz...Sanırım hepimizin içine elimizden kayıp giden ülkemin acısı çöktü:(Çok tatlı olmuşsun kuzum:)))

moda_kesh dedi ki...

çok tatlısın ya beyaz pantoluna ve yırtık pırtık oluşuna bayıldım

balgözlükız dedi ki...

dolu olmanın sebebini tahmin edebiliyorum...ben ve birçok kişi çok dolu...ama maalesef sonuç bu...
burda da bir dengesiz havadır gidiyor ama haftasonu ben de dayanamadım babet giydim senin gibi,Betty Boop'ta çok tatlıı :)

Adsız dedi ki...

Merhaba,
Ben adsız:)
Kilo veriyor olmanız çok çok iyi çünkü çok yakışacak...İyice belli olmaya başladı beliniz incelmiş.Gerçi diğer türlüde çok şirinsiniz.Maaşallah.
Siyah elbise pembe blazer pembe topuk ayakkabı müthişti yazmadan yapamayacağım.
Sevgiler
Burcu

dikisdersi dedi ki...

zayıflayınca kıyafetlerin olmuyor degil mi ,harikasın ya ,ankarada hiç terzi bilmiyorum hoş istanbuldan başkada terzi bilmiyorum ,araştıralım soralım bloglarımızda:)

Gizzy dedi ki...

Çağlacımmm cnm benim çok teşekkür ederimmm:)öperim seniii

Bonbonummm aynen yırtık pırtık kotlar favorim benim de:)çok saol kuzucummm

Myprincess o zaman ben o duruş bakışı sürekli hale getiriyim tatlımmm:)çok saol mucksss

Maykacım yok hayır ben Mayasenteye gidiyorum diyetisyenimin adı da Beril:)

Canım benimm sensin tatlı!mucksss

Moda_kesh yırtık pırtık kotlar benim de en sevdiklerim bi de beyaz olurlarsa:)çok saol cnmm

balgözlükız ben artık havaya aldırmadan giyiyorum ne istiyosam bugün yine yağmur var mesela ben yine beyaz pantalon giydim:)

Burcucuuuumm canım benimm çok teşekkür ederiiim kilo veriyorum evt ve bu sizin tarafınızdan farkedilip dile getirilince acaip mutlu oluyorum motive oluyorum çok çok saol cnm benimmm!!!öpüyorum seniii

Dikişdersii evt cnm bollaşıyolar artık ama yuppiii tek derdim bollaşan elbiseler pantalonlar olsun:)çok saol cnmmm öpüyorummm seni