27 Haziran 2011 Pazartesi

Kendime bir güneş gözlüğü alsam o da Prada olsaa

Haftasonu dolaşırken vitrindeki Prada güneş gözlüklerini görür görmez resmen modeline vuruldum...Aslında siyahını uzun zamandır arıyor ama hiçbir yerde bulamıyordum fakat mavi beyaz olanına cidden bayıldımmm...Biraz fazla süslü ve şatafatlı ama detayları çok hoşuma gitti alsam mı almasam mı kararsız kaldımm...Bir diğer alternatifim de Celine'in leopar çerçeveli modeli ama Celine güneş gözlükleri satan bir yer henüz bulamadım Ankara'da...Bu sezon yeni bir güneş gözlüğü almam lazım ve böyle büyük çerçeveli modellerden arıyorum önereceğiniz markalar var mı?


Sizce Prada'nın bu modelleri nasıl???



Benim beğendiğim bu renk fakat benimkinin yan kısımları düzdü...


Bu da Celine'in beğendiğim modeli...



8 yorum:

PD dedi ki...

bu kadar olur! az önce hazırladığım postu görmelisin ;) http://iconicmouse.blogspot.com/2011/06/jus-dorange.html

Gizzy dedi ki...

:):):) şaka gibi olmuşş kalplerimiz birmiş tatlımm bakarsın gözlük kardeşi de oluruz:)

PEMBE BAKTERİLİ DEKORASYON:)) dedi ki...

KESİNLİKLE SİYAH OLANI GİZZ

Gizzy dedi ki...

cnmm siyahını ararken bu mavi beyazı görüp denedim yoksa ben de siyahçıyım bakalım aramalarım devam ediyor umarım bulurum da benim olur bu güzellik:)

Adsız dedi ki...

Mavı beyazı cok sıradısı, tam senlık bence.

Melek (:

Adsız dedi ki...

nedense kelebek geliyor aklıma bu gözlükleri görünce =)

umarım bulursun =) sevgiler

zumrutstyle dedi ki...

canım benim :) Prada'nın bu özel koleksiyonuna bayıldım, hatta haftasonu Bodrum'dayken gördüm denedim baktım ama yüzüme büyük geldiği için vazgeçtim. :) İstanbul'a döniyim de bu gözlükleri mutlaka paylaşıyım insanlarla diyordum ki senin postunu gördüm :) ben de mavi beyazı çok beğenmiştim ama tatlım eğer daha rahat kullanıyım diyorsan siyah tabii ki :)

Wear A Smile! dedi ki...

prada baroque'lar çok teatral, ben de çok beğendim.. koleksiyonluk bir parça bence, bulunursa en abartılısı, en renklisi alınmalı! :)

diğer yandan andy'nin taktığı celine'in bu modeline ben de takmış durumdayım ama yurtdışında bile bulamadım :( bir yerlerde görürsem sana söylerim, sen de söylersen sevinirim ;)


http://wear-a-smile-wear-a-smile.blogspot.com