22 Haziran 2011 Çarşamba

Pembe Pantalon

Bu pembe pantalonumu alırken içine sığamıyordum ve o zamanlar diyette olduğum için ben kilo verir buna olurum diyip tek kalmış bu pembe pantalonu almıştım...İlk defa üstüme olmayan bir şeyi sadece rengini çok sevdiğim ve tek kaldığını gördüğüm için almış ve dolabıma koymuştum...Geçen gün denediğimde rahat rahat olduğunu farkedip bu aralar sık sık giyip onun keyfini sürüyorum...




Ayakkabılarım da rugan mercan rengi... Pembe ve mercan rengini birlikte giyip sonuçtan memnun kaldım ben:)



T-Shirt: Londradan
Pantalon: Zara
Ayakkabı: Vince Camuto

17 yorum:

Elif UYSAL dedi ki...

Yaaa o ayakkabıları Vepa'dan aldım di miiiii???:((Numarasını bulamadığım için cinnet geçirmiştim ben:)Neyse en azından benim elma şekerimde var benimmiş gibi mutlu oldum:) Harika olmuşsun tatlım:))

Gizzy dedi ki...

evt tatlişkomm vepada görür görmez kaptımm ztn o dükkan akıllara zarar:) cnm 39 numaralar sen galiba 37 giyiyordun dimi ama pamuktur falan bir şeyler tıkıştırır 37 yaparız istediğin zaman:)mucksss

Elif UYSAL dedi ki...

Hahahahahah,çok şekersin ya:) Zaten çubuk makarna gibiyim 2 numara büyük ayakkabı ile de L harfi gibi olurum:))Düşünmen,teklif etmen yeter birtanem:)

BlackLight dedi ki...

Gizzy, son günlerdeki postların oldukça farklı ve güzel bence.. Neden? :) Really; Kareografileri, kombinlemelerin ve son günlerde verdiğin kilolarda taşırken TOP noktasına çıkarıyor.. 10 points.

Edit: Son postta arka plan resmini daha gri bir tona dönüştürüp, Gizzy'nin renklerini patlatsana..:P

BlackLight :)

burcu** dedi ki...

Pembiş pantolandan bende alacaktım üzerine altına bişeycik uyduramam diye almadım...Ya pamuk şeker sende görüce çok pişman oldum keşke alsaydım. Çok yakışmış hepsi tatlısın çoookkk tatlııı.
Sevgiler

Adsız dedi ki...

ya pembe bu kadar mı güzel taşınır....çok hoş olmuşşunuz arkadaşım...

AyçA dedi ki...

ayakkabılarına bayıldım gizzycim:)) sana kesinlikle dar pantolon topuklu ayakkabı çok yakışıyor:)) özellikle böyle renklerle çok güzel gözüküyorsun.
çok öpüyorum seni tatlım:))

//SECHHILL\\ dedi ki...

Pant. rengi zaten süper ama modelide çok güzel iyi ki de almışsın =))
Ayakkabıların rengi şahane,bu yaz en sevdiğim renk rahatlar mı peki?

Adsız dedi ki...

canım yine süper olmuşsun görür görmez kiloların gittiğini farkettim her halinle güzelsin ama kendini nasıl mutlu hissediceksen o kiloya gelmeni diliyorumm muah!

Nisamu Style dedi ki...

Gizemcim yine çok şekersin.

Ben papuçlarının rengine modeline bayıldım,çok güzellll.

tobeshsstyleworld dedi ki...

Ayakkabılarına bayıldım, pantalonun rengine de,, güle güle giy canım cok yakışmış :)

Adsız dedi ki...

ayakkabı ve pantolon harika ama keşke tişört yerine şifon bir gömlek tercih etseydiniz..yada daha düz ve çocuksu durmayan bir tişört. ama biliyorum siz seviyorsunuz bu tişörtleri :)
aslında tarzınızı cesur buluyorum. cesur olmak kimsenin giymeyeceği şeyleri giymek değildir. şu yaptıgnız kombin bile cesurca mesela. :)) Janset

sinooooş dedi ki...

gizi acayip zayıfladın çok hoş oldun..bunun formülünü bize ver canımmmmmm:)))azmine hayranı :) spora devam mıı??????

sinooooş dedi ki...

gizi acayip zayıfladın çok hoş oldun..bunun formülünü bize ver canımmmmmm:)))azmine hayranı :) spora devam mıı??????

Ayshenur dedi ki...

bnm asık oldugum kot bu!sanada cok yakısmıs cnmm güle güle giy gizzy

Adsız dedi ki...

wayyy süpersin..çok beğendim =)

Gizzy dedi ki...

Ne demek kuzucum istediğin zaman ayakkabılarım emrine amade:)

Mustafa bunun nedeni söz dinlediğimden olabilir mi acaba:)şaka maka çok teşekkür ederimmm senden 10 puanı kapmak zor bilirim ama en sonunda kaptımmm:)onun için biraz photoshop öğrenmem lazım ki onu da yaparım:)

Burcucumm Zarada var hala pembe pantalon hadi koş git al hemen kendineee sen al ben sana üstüne altına uydururum bi şeyler merak etme:)

Gelincik cnmm ne tatlısın çok teşekkür ederimmm:)

Aychiiii canımsın teşekkürler tatlımmm:) bu aralar hep pantalon topuklu giyiyorum ztn o zaman aynen devam:)mucksss

Seçilcimmm evt tatlım süper rahatlar tüm gün işyerinde dolaştım bunlarla bir de öğle arası armadaya gidip alışveriş yaptım hiç acıtmadılar iiki almışım dedirttiler:)

Verry Merrycimmm senin bu yorumların beni nası motive ediyor bi bilsen:) daha var cnm benim istediğim kiloya gelmeme gelince söylerim ztn:)mucksss

Nisamucumm çok saol cnm benimm:)

Tobesh's Style World çook teşekkür ederimmm:)

Jansetcimm aslında senin dediğin gibi bir kombin çok daha güzel ve şık olurdu ama sıcak havalarda gömlek giymek bana çok zor geliyor ama senin için öyle de giyinirim tatlımm:)aslında cesaret diil de ne biliyim farklı giyinmeyi seviyorum belki elim sıradan klasik şeylere gitmiyor:) teşekkür ederimm güzel yorumun için:)

sinooooşşşşcummm yaa gerçekten öyle mi gözüküyooo holleeey o zaman:) cnm formülü yazacağım ama diyetim daha bitmedi o yüzden yazmıyorum...spor devam tabi tatlımm haftada 4-5 gün deli gibi yapıyorum işte:)

Ayshenurcummm cnm çook saol!:)

Habinoscum sensin süpeer teşekkür ederimmm:)