23 Haziran 2011 Perşembe

Turuncu blazer

Bu sezon benim gibi renkli giyinmeyi sevenlerin sezonu oldu sanırım...Color block trendi sağolsun dolabıma renk renk yeni parçalar kattım ve bunlardan biri de bu turuncu blazer...Zarayı bu sezon kesinlikle tek geçiyorum aklımdan şu da şu renk olsa alırdım dediğim herşeyi Zarada buldum galiba...Renkli kotlar, renkli blazerlar, renkli etekler her biri benim için tasarlanmış sanki o yüzden Zara'nın indirimini 4 gözle bekler oldum sanırım ya 1 ya da 2 temmuzda olacakmış kesin bilgisi olan var mı?








Blazer: Zara
Pantalon: Zara
Ayakkabı: Enzo Angiolini
T-Shirt: İtalyadan

20 yorum:

Buu Benimm Dünyamm dedi ki...

çok güzel bir kombin olmuş. Benimde bu ceketlerın yesilinden ve turuncusundan var. Stradivarius'tan aldım. Bir de mor rengi var orda. sen mor rengine bayılıodun galıba. Bence onu da kaçırma. sana çok yakışır...

PEMBE BAKTERİLİ DEKORASYON:)) dedi ki...

rengarenk giyinmek sana çok yakışıyor gizz,sayende hergün seni izleye izleye genç yaşta siyahlara bürünme tabusunu tekrar yıkıp 18 lik halime geri dönüyorum:)ve hergün bir postunu sabırsızlıkla bekliyorum:)

Adsız dedi ki...

tüm renklerin çooook yakıştığı nadir cicişlerdensin bence...

. dedi ki...

iş yerime her sabah geldiğimde güne senin enerjinle başlıyorum gizzy beni mestediyosunnnn :)) ayakkabılarına bayıldımm ama ondan daha çok blazerına taptımm resmenn :))) zara bu sezon kendini aşmış durumda, hiçbir sezon bu kadar çok parçayı aynı anda arzulamamıştım :P indirimi ben de dört gözle bekliyorum! benim duyumuma göre 2 temmuz tatlımm ;))

PINK PRINCESS dedi ki...

yine içimi açtın:)tutuncu yeşik uyumuna bayıldım.zara bu sezon benimde favorim..

Gizzy dedi ki...

Bahar Dalları cnm benimm moru gördüm ben de çok saol hatırlatma için ama son zamanlarda çok şey alınca bu aralar alışveriş diyetine girmiştim bu haftasonunu da bi şey almadan geçirip haftaya yine canavar olmayı planlıyorum:)sen de güle güle giy cicilerini tatlımmm:)

Pembebaktericimmm genç yaşta siyahlara bürünmek de neymişşş iiki beni izledin de renklere geri döndün diyelim o zaman:)öpüyorum seniiii

Gelincikkk cnm benimmm çok saol sen öyle gördüğün içindir:)mucksss

Heels are my drugs senin de bu yorumların beni mest ediyor ki:) çok saol cnm benimmm blazerı alalı çok olmadı zarada bulabilirsin diye düşünüyorum:) bana da 2 temmuz daha mantıklı geldi cumartesine denk geliyor çünkü hadi bir an önce olsun 2 temmuz:):):)

Pink Princesscımmm cnm benimmm çok teşekkürlerrr benim de Zara bu sezon favorimm:)

balgözlükız dedi ki...

Renk uyumu süper ;) indirime girse de zaramania olarak sevinsek hepimiz :)

---!Fashion Passion!--- dedi ki...

çok güzel olmuş, blazer'a bayıldık, ayakkabılarla uyumu da çok hoş:D

fashiONözge dedi ki...

ayyy canımıniçiii sen yine ışık saçıyorsun maaşallah canım yaaa :))
zara indirimi başlasın yaaaffuu:))

Gizzy dedi ki...

Balgözlükız cnm eveet heyecanla indirimi bekler olduk hepimiz:)

Kızlaar teşekkür ederimmm öperim sizi:)

Özgecimmmm yaa bitanesin sen tatlı insan teşekkür ederimmm...evt evt yaa başlasın bir an önceee!

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

renkler süper içim açılıyor sana bakarken tatlım :)

Adsız dedi ki...

pamuk şekerim bende sabırsızlıkla zara indirimini bekliorum:)Neden ama? Çünküüü senin yeşil papilerinden alacağım;)mucks

Nisamu Style dedi ki...

Gizem,yine rengarenksin,cıvıl cıvıl içim açılıyor seni gördükçe:)

Did Dans La Mode dedi ki...

Harika görünüyorsun Gizzycimm renkler de harikaa mantar topuklara bayılıyorum ben ama hep de çook yüksek topuklarda oluyor :( beni bi de o kadar yükseklerde düşünsene :)Bu arada saçların tam ombre olmuş sen özellikle yaptırmadın değil mi? yoksa ben mi kaçırdım??

$£rp!L dedi ki...

annende çok tatlı çıkmış. Çılgın kızının fotosunu çeken fedakar anne :)

Npt: Son fotoda camdan yanısımış :)

Gizem Mizem dedi ki...

cicim, renkli giyinmeyi ben de çok seviyorum ama colorblock trendini sevemedim. geçen sezon Dior'da bulunan turuncu-pembe elbiseyi tenzih ediyorum. Sana tavsiye edeceğim bir site var, geçenlerde buldum tam senlik: http://wearcolor.tumblr.com/
bi bak derim ;)

Gizzy dedi ki...

My Princesscımmm yine ne şekersinn çok saol tatlımm:)

Canımmm hadi o zaman bir an önce 2 temmuz olsun da sen de yeşil yeşil ol:)

Nisamucumm sizin bu yorumlarınız da benim içimi açıo inan:)mucksss

Canımmm evt bunlar çok yüksek seni bunların üstünde düşünemiyorum:) o gün kattaki en uzun insan ben olmuştum düşün:) yok tatlım artık boyatmıyorum sarılar saç uzadıkça aşağı kayıyo ombre kıvamına geldi:)

Serpilcim sorma tatlımm çok çekio benden annem sürekli bir foto çekme halinde:):):)

Gizemcimmm cnm hemen bakıyorum siteye çoook saol:)mucksss

Adsız dedi ki...

gizzy bişey sorucam ama lütfen yanlış anlama bence o kadar fazla bi kilon yok sadece göğüslerin fazla büyük bide kolların halin vaktin yerinde işinde var aldığın ilk izinde estetik ol derim küçülttür göğüslerini tabi bence çünkü belli dökümlü şeyler giymenden çünkü bende senin gibiyim fakat ameliyat olmak için para biriktiriyorum bu arada boyun ve kilo kaç lütfen söylermisin :)

Gizzy dedi ki...

Yok neden yanlış anlayayım cnm ama benim normal kilom bu değil o yüzden o kiloya ulaşana kadar bana rahat yok:) göğüslerle ilgili olarak evet büyükler ama ben memnunum onlardan belki küçülttürme işi ile ilerde ilgilenebilirim ama şuan düşünmüyorum yine de tavsiyen için teşekkür ederim:) boyum 1.70 cnm kilomu da ideal kiloma erişince söylicem söz:)

fashion house by zeto dedi ki...

Canım ne tatlı olmuşsun sen yaaa hayatım bak indirim yaklaşıyo alma minnoş diyorum alıyosun yine:)) Çook güzel bayıldım tek kelimeyle öperim seni tatlım:)