12 Ağustos 2011 Cuma

Hasır şapka

Tatildeyken hasır şapkalara taktım çok fena...Daha önce de söylemişimdir kafama şapka takmayı çok seven biri değilim ama bu kocaman şapkaların cazibesine kapılıp kendime aldım tabiki:) Kombinle çok uyumlu değil zaten sadece sizinle paylaşmak için taktım...Yaz bitmeden bol bol takıp hevesimi almak istiyorum...










Şapka: Key to Sea (Yalıkavak Marina)
Şort: H&M
Atlet: Almanyadan 
Sandalet: Singuella

11 yorum:

xcelis dedi ki...

ay ye güselmiş şapkan seninnnnn =) çok cicisin canım iyi haftasonları

Elif UYSAL dedi ki...

Akşam yola çıkıp Bodrum'a doğru gidiyorum kuzum ben de en sonunda:)2 tane hasır şapka yaptım şimdiden bakalım Bodrum'da kaç tane daha edineceğim:)Çok yakışıyor sana şapka bence hep takmalısın:)

PEMBE BAKTERİLİ DEKORASYON:)) dedi ki...

canımmm şapka ve sandaletlerini yiyebilirmiyim:)))

Adsız dedi ki...

yerim seni tatlişkommmmm ama bu seni olduğundan kjilolu göstermiş sanki... sen çok zayıfladın ama kuzummmm!

duju dedi ki...

şeker kız çok tatlı olmuşsun, cıvıl cıvıl pozların ve gülüşün çok şeker... şapka ve sandaletler çok şık! öperim

dujufashion.blogspot.com

Unknown dedi ki...

Gizzy'cim bir yerlerine nazar boncuğu tak bu ne fitlik ve güzellük diyecektim ki şapkanda olduğunu gördüm :) tatlım hasır şapka delisi birisi olarak şapkana bayıldım, bence kıyafetinle gayet olmuş, hiç bir şey için değil senin yalıkavak butiklerinden alışverşi yapmak için bodrum'a gideceğim sonunda! bence sana sponsor olmalılar canım! :))


http://betwinus.blogspot.com/

Yeşim dedi ki...

Çoook yakışmış kuzum bence şapkasız çıkma :) yerim seni yerimmmm :)

Barbygirl_here dedi ki...

Ben saclarini boyle cok seviyorum ^^ Cok yakisiyor sana dalgali sac <3
Sapkana bayildim! Harika! Kiyafetlerinse hep rengarenk,pek seviyorum rengarenk giyinen insanlari ^^ Sandaletlerin de cok cici ^^
Harika pozlar canim ^^

Optum XXX


http://ferahfezas.blogspot.com/

DERYA dedi ki...

şapkan çok güzelmiş, nazar boncuklu gibi duruyor desenleri:)
ben de aynen tatil öncesi aynen senin gibi büyük hasır şapka aşkına düştüm ve aldım. tatilde de bol bol kullandım. geniş olması sebebiyle çok kullanışlı oluyor. başın yanında omuzları da güneşten koruyor. güle güle kullan...

http://modaderyasi.blogspot.com/

VeryMe dedi ki...

Gizemcim merhaba, bloğunu çoook uzun zamndır takip eden sessiz bi izleyicinim...Ctesi günü Tunalıdaa seni ve anneciğini Flamingoda gördüm, çok tatlıydınız..hatta bi gidip merhaba diyim dedm ama 3 yaşındaki kızım elimden çekiştirmekte olduğundan gelemedim...sevgiler:)

Gizzy dedi ki...

xceliscimm yorumlara ancak cevap atabiliyorumm çok saol tatlımm:)umarım süper bir haftasonu geçirmişsindir:)

Kuzuuuummm iyi tatiller!!!benim için de gez dinlen denize gir Bodrumda:) bu arada by Şapkacı markalı hasır şapkalardan da birkaç adet almadan dönme şahsen ben dönmedim:)

Pembebaktericimm cnm benimm ne zaman istersen:)

Sedacımmm saol tatlımmm öpüyorum senii:)

Dujucummm sen de çok şekersinnn:) ben de seni öperim hem de kocaman:)

Be Twin Uscımm cnm şapka da kocaman kocaman nazar boncukları var diye başka bir şey takmaya gerek görmedim:)cnmm kesin uğra özellkle türkbükü ve yalıkavaktaki butiklerde inanılmaz güzel şeyler bulacağına eminim:)

Yeşimcimmmm o zaman yaz bitene kadar şapkalıyım ben madem:)öperim seni kuzucumm

FerahFezacımmm yaaa sen beni yine iltifatlara boğmuşsunnn çok çok teşekkür ederimmm:)çok mutlu oldum:)kocaman öpüyorum seniiii

Deryacımm direk nazar boncuğu gibi duruyolar o yüzden çok seviyorum hem güneşten hem nazardan korur beni diye aldım:)çok saool tatlım sen de güle güle kullan şapkanı cnm benim:)

VertMecimmm yaaa cnmm bir kişi daha görmüş beni tunalıda o gün...tatlımm keşke gelseydin yanımıza tatlı kızını mıncıklardım ben de:)bi dahakine görüşelim olur mu cnmm:)öperim seni:)