3 Ağustos 2011 Çarşamba

Yırtık pırtık t-shirt

Yırtık pırtık t-shirtümü size geçen sene de bahsettiğim Türkbükü'ndeki Singuella butikten almıştım...Kumaşı incecik ve üstündeki delikler sayesinde yaz günleri için ideal bir t-shirt...Ben ayrıca arkasının uzun oluşunu çok sevdiimm:) Bir de fotoğraflardan belli olduğu üzere o gün resmen güneşten haşlanmıştım ve tenime ne değerse inanılmaz canım acıyordu o yüzden bu t-shirt o gün bana hiç acı vermediği için onu ayrı bir seviyorum...Türkbükü'ne giderseniz Singuella butiğe kesinlikle uğramanızı tavsiye ederim...Farklı markalara ait çok güzel elbiselerin yanında butiğin sahibi iki kızkardesin kendi tasarladıkları (bu t-shirt de onlardan biri) ürünleri bulabilirsiniz...















T-shirt: Singuella Butik-Türkbükü
Şort: Stradivarius
Terlik: Kyo my Friend
Saat: Numlock

15 yorum:

Unknown dedi ki...

uu çok güzelmiş bu tişört yırtık pırtık zaten çok severim birde arkası uzun önü kısa modeller çok moda süper birleşmiş ikisi :))

Elif UYSAL dedi ki...

Bayıldım t-shirt'e kuzum:) Hakikaten hafif kavrulmuşsun çok acımamıştır umarım:) Bodrum programına bu butik ziyaretini de ekliyorum:)

. dedi ki...

muhteşem görünüyorsuuuuun :) tshirte bayıldımmm! içine neon parça kullanman kusursuzlaştırmış tatlım! :))

xo


www.heelsaremydrugs.blogspot.com

xcelis dedi ki...

çifte kavrulmuş lokum gibi olmuşun maşallah pek tatlısın =)

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

çok tatlısın cnm sondaki resim çok ama çok hoş ;)

yerdenuzak dedi ki...

Güzel T-shirt;)

Adsız dedi ki...

gizzyyyy seni hep severimm biliyorsun çok beğeniyorum seni giydikleriniii iç çamaşırında çok güzelmiş ama alttan çok çok belli ediyor ben rahatsız olurdum açıkcası.. ama kombini beğendim ben :)

...ebru... dedi ki...

canım çok güzel bir tişört bayıldım sende çok güzel kombinlemişsin :) Yırtılan tişörtler daha fazla yırtılabilir DIY projesi yapılabilir :))

Unknown dedi ki...

Gizzy'cim tshirt'ünün duruşu, tasarımı çok çok güzel ama ben terliklere de bayıldım kombinini çok güzel tamamlamış canım :))


http://betwinus.blogspot.com/

fashion by kitty dedi ki...

tshirt çok şeker o butiğe bnde grdm süper şeyler var sanada çok yakışmış seni bu türkmaxdaki herşey tadında programı var ordaki sarışın kıza çok benzetiyorum nedense amasen daha zayıfısın mcx

Adsız dedi ki...

AYLİN:gizzy cim blogunu takip ediyorum yorum yazmak bu güneymiş.cook zayıflamıs gördüm seni.önceki fotolarına baktıgımda aradaki farkı rahat görebiliyorum.suan kaç kilo kaldıgını cok merak ettim:)cok tatlı oldun masallah.sevgilerle

Style by Buett dedi ki...

yaaa gizooo sen asiri asiri zayifladin super olduuu bayiliorum baktikca fotograflarina!!!! tshirtunde cok guzel tatliskooommm.

Turquazria dedi ki...

senin su yüzündeki gülüsün yokmu, her outfiti bir baska güzel gösteriyor ! terliklerinde harika (: bide senin su topuzun çoook hosuma gidiyor gerçekten. belçikadan sevgilerrrr

Adsız dedi ki...

Çok şirin olmuşsun bu yırtık tişörtler patladığında almamıştım sonra çok pişman olmuştum://

http://wayoutmonster.blogspot.com/

Unknown dedi ki...

cnm tshirt süpermıs singuella yı ben de cok begenıyorum ben de gecen hafta kırık beyaz delikli fisyolu elbiselerden bi de ipek olanlarından begendım.ancak hep buyuk bedenler kalmıstı alamadım :( gule gule gıy :)