2 Şubat 2012 Perşembe

Asansör serisi vol:29

Geçen hafta Markafoni'den Steve Madden marka biker botlarımı aldığımı ve kargoyu heyecanla beklediğimi yazmıştımmm...Veee botlarıma dün akşam kavuştummm:) Yakından görünce ne kadar doğru bir seçim yaptığıma emin oldum çünkü aylardır aradığım model bunlar kesinlikle...Özellikle rengine daha bir bayıldım çünkü ekrandaki  rengine göre daha güzel bir rengi var:) Zaten hemen giymemden ne kadar sevdiğimi anlamışsınızdır:)




T-shirt: Zara
Tayt: Zara
Bot: Steve Madden 

18 yorum:

Matissera dedi ki...

eskitme görüntüsü çok hoş, modeli de çok güzelmiş, güle güle giy Gizzycim ^^

Seyyah dedi ki...

Bot cok hosuma gitti gizycim, cok yakismis. Birde deri bir ceket attin mi üstüne tamamdir. :-)

Gizzy dedi ki...

Maticimmm cnm benim çok teşekkür ederimmmm!!!

Seyyahcımm aynen öyle biker bot deri ceket ikilisi yanyana çok ii oluyor tatlım:)artık onu da sokakta çekildiğim fotolarda paylaşırım cnm:)

mistycimm daha yeni aldım ben zaradan bir daha bak istersen ama belki indirimde bitmiş de olabilir bilemiyorum...sokak hayvanları ile ilgili yorumunu da yayınladım cnm bunu da yayınlıyorum dediğin gibi hayvanlara düşkünüm çok o yüzden yorumunu hemen yayınladım herkes okusun diye...

sevil şahin dedi ki...

Sana da çok yakışmış iyi günlerde kullan
sevgiler

AyçA dedi ki...

Gizzy'cim çok yakışmış güle güle kullan canım:)) Ben de bütün kış (sanki kış bitti) aradım böyle bir bot ama tarzıma göre bulamadım:) Senin adına çok sevindim.

Sevgilerle bitanem:))

Adsız dedi ki...

Botlara bayıldım kı (: kopu$lu ustten bende arıyorum bakalım (:
Bu arada yarından ıtıbaren mıgroslarda kopek mamalarında yanılmıyorsam 2-3gun surecek ındırım ba$lıyor, sanal marketten barınaklara yollanabılır.. Yedıkule dısındakı barınaklarada yollamak ısteyen olursa barınak.gen.tr den adres bılgısı alınabılıyor (:

Telefondan gırdıgım ıcın kımlıgım cıkmıyor "boyle buyurdu melenk (:"

BÜTÜ dedi ki...

Cok yakismis botlar kesinlikle dogru tercih tatlim ;) gule gule kullan ;)

CMOS dedi ki...

GİZZY! Ufak çaplı bir çok mu geçiriyorum bilemiyorum ilk sorun senin yarın nerede? aşırı derecede kilo vermişsin ,ben bloggera uğramayalı! Aşırı seksi olmuşsun demeden geçemicem tabii:) Kilo vermek için çabalayan ben içinde sırrını açıkla lütfen!:D

EccE dedi ki...

Bende ilk başta çok yadırgasamda sanırım artık alıştım bu botların görüntüsüne ve hemen bi tane aldım.Çok güzeller canım, güle güle giy (:

Yasemin dedi ki...

Gizemcim sen nasil zayiflamissin. Erimişsin resmen. Botlarin da cok guzelmis. Gule gule kullan canim

milkaaa dedi ki...

gizemcim öncelikle ne kadar hoş oldugunu soylemekle baslamak ıstıyorum yorumuma.. ardındanda diyet listeni kendime rehber yaptım ve 3 gunden beri senin listenle diyet yapıyorum artı spor. kendimi çok iyi hissediyorum öperim =)

Mutlu Et dedi ki...

ben şuan hiçbişeye bakamz oldum ne kadar zayıflamışsın yahu.. kaç kilo oldun böyle..

modafobik dedi ki...

Bu asansör serisine bayıldım ya haha ne dicemmm az önce eski yazılarından birini gördüm 500. izleyicine kavuştuğun için hediye verdiğin, valla zaman ne çabuk geçiyor! Şimdi kocaman büyük bir aile olduk resmen :)))

Adsız dedi ki...

Gizemcim bende senin diyetini yaparak bir ayda 5 kilo verdim ve yediklerim bana öyle yeterli geldi ki enerjim arttı inan :) ama şunu belirteyim hiçbir sağlık problemim olmadığına güvenerek yaptım tabi...şimdi senden şu spor programını da bekliyorum merakla çünkü sana çok güveniyorum iyi ki rastlamışım Gizemcim sana :))

Unknown dedi ki...

Eskitme biker'lar harika görünüyor Gizzy'cim, gönlüne göre bikerlarına kavuşmana çok çok sevindim :) o cici köpekli bluzu da ayrıca çok sevdim nasıl tatlı olmuşsun yine canım benim :)

zeyzey dedi ki...

Gizzy çok kilo vermişin çok güzel olmuş ama daha verme yeter bu kadar:) bu kombinde iyice belli oluyor fıstık olmuşun cnm

fashion house by zeto dedi ki...

Hayatım botlarını güle güle kullan tatlım çok güzeller:) Minnoş bu haftada kar geliyomuş yaa Minişte gelmiş biz ne zaman görüşücez artık:)

coco-jelly dedi ki...

bYILdımmmm gizym çok cücel olmuş ve o nasıl bir fitlikdir özendim wallahi.kardan da souktan da bıktım=( sizide çk özledim kalppp