14 Şubat 2012 Salı

Asansör serisi vol:33

Bugün asansör serisi Sevgililer Günü özel serisi ile devam ediyor:)


Değişiklik olarak bu sefer bolca fotoğraf ve bir de bir de benim şahane biker botlarımmmm var!!!
Bu botlarla ilgili önceden post yapmıştım kış sezonu bunların siyahını arayarak geçti sormadığım Zara kalmadı hatta sizden bile yardım istedim görürseniz haber verin diye ama gel gör ki bulamadım alamadım iyiki de öyle olmuş:)


Dün akşam eve geldim ki annem elinde bir hediye paketi ile bekliyor...Sevgililer Günü için bana hediye almış kendi ve babam adına ama 12ye kadar bekliceksin öyle açıcaksın dedi ben de peki dedim ama 12yi zor ettim...Sonra bir açtım baktım ki benim deli gibi aradığım biker botlardan hem de bej rengi süet modeli!!!O anki mutluluğumu tahmin edersiniz:) Bugün de hemen giydim zaten yeni cicilerimi nasıl beğendiniz mi??? Ben böyle çocuk gibi sürekli ayaklarıma baka baka yürüyorum bugün acaip komik bir haldeyim:)


Bugün Sevgililer Günü ama biz ailecek bugünü Sevgi Günü olarak da kutluyoruz o yüzden gece 12 olunca sarıldık öptük birbirimizi:) Siz de bugün sevgilinize ve ayrıca hayatınızdaki tüm sevdiklerinize gösterin sevginizi:) Karşındakine sevgini göstermek sadece bir günle kısıtlı olmamalı insanın sevgilisi ile her günü sevgililer günü tadında olmalı ama yine de bugün tüm sevgililer için süpeeer geçsin diliyorum:) Sevgilisi olmayanlar hemencecik bulurlar, olanlar da sevdiklerini hiç kaybetmezler inşallah:)




25 yorum:

zeyzey dedi ki...

gizzy botların çok yakışmış güle güle kullan , ya bu eteğine de bayılıyorum ayrıca..:D

darkolivee dedi ki...

çok tatlı olmuşsun gene tatlı gizzy, sende aşkı ummadığın bir anda buluverirsin inşallah, ben kocişimle konuşmuyorum bakalım bugün gönlümü nasıl alıcak :) bananee :)

sevgiler

Tully dedi ki...

gizzy harika görünüyorsun yine, gözlerimi alamıyorum bu kilo sana çok yakışmış.. darısı benim başıma bende zayıflayayım ama ya:(

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

Çok yakışmış yeni hediyeni güzel günlerde kullan canım benim, sevgililer günün kutlu olsun...Hergünün sevgi dolu olsun...

chunlibeauty dedi ki...

hıı bu botlardan bende alacaktım ama uzun ayağımı sanki biraz daha uzun gösterdi diye vazgecmiştim!! sana cok yakışmış canım harikasın yine!

Tuğçe dedi ki...

Happy Valentine's Dayy canım benimmm =)
Kalbimizdekii sevgi hep daha da büyüsün hep daha da mutluluk versin.

Mucxx

Tuğçe dedi ki...

Happy Valentine's Day şekerimmm =)

Kalbimizdeki sevgi hep daha da büyüsün hep daha da mutluluk versin inşallah =)

Öpüyorumm...

minikkus dedi ki...

ayyyy ne kadar ince bi hareket, nekadar düşünceli bi anne-baba girişimi <33 ve bu botlar cok güzeller..
güle güle sevgiyle neşeyle giy hep kuşum.
gel kardeşim eliniiii ver bana
al kardesim canım feda yoluna
sev kardesim ye ic gul oynaaaa diyesim geldi eheehehe:))
öptüm seni büsbüyük bi sevgiyle:)

milkaaa dedi ki...

gizzy inanılmaz romantik bir etek o.. botlarda harika ne kadar güzel bir ailen var maşallah size =)

şeyy senin sevdiceğn yokmu ? sevgililer günü yemeğinde ne giydim diye romantik bi post okuyamıyacakmıyız =)

alice dedi ki...

ayy gizzycim iyi ki zara olanları bulamamışsın gerçekten ! bunlar çok daha güzeller ! güle güle giy vee sevdiklerinle birlikte mutlu mutlu günler diliyorum =)

sevalalaçık dedi ki...

oyy çok tatlı olmuşsun canım:) herkes mutlu olsun bugünde seni seviyorum:)

xcelis dedi ki...

ozaman yaşasın Sevgi Günü =) güle güle kullan tatlım anneciğin bitane zaten yaaaa
Öpoooom

Adsız dedi ki...

Gizememmm ne hoş botların güle güle kullan!! düşünceli anneni öp yerime ;)) çok cicisin yinee bu asansör serisinin sonu gelmesinnn !! beyaz tişörtünü aşııkkk oldummm!!! öpüyorummm bir de yeni yaptığım tasarımlarıma yorumlarını bekliyorum... =)

Sevgiler..

sedindunyasi.blogspot.com

Gizzy dedi ki...

zeyzeycimmm cnm benimmm çok saoool:) yaa hayatımmm bu eteğimi 2 sene önce mi ne almıştım şimdi hem dantel hem pastel modası var zaten çok severdim şuan bildiğin en sevdiğim eteğim oldu kendisi:)

darkoliveecimmm cnm yaaa amin amin böyle bi anda olsun inşallahhh:)ayy kıyamam ben sana nie konuşmuosun yaa bugün küslük olmaz yapma öyle:)

Tullycimmm cnm çok teşekkür ederimmm darısı senin başına tatlım en kısa zamanda!çok öptümmm

Gizzy dedi ki...

Myprincesscım cnm benim çok teşekkürler!Senin ve eşinin de sevgililer gününü kutluyorum hep mutlu olun!muckkk

Chunlicimmm ben de normalde 39 giyiyorum ama annem 38 almış tam oldu dediğin gibi biraz burnu uzun ama napiyimmmm o kadar arayıp bulamayınca ve bir anda karşımda görünce uzun muzun dinlemedim ben:)

Tuğçecimmm sana da happy valentine's day tatlişkommmm!!!ne güzel bir dilekte bulunmuşsun inşallah cnm benim sevgilerimiz mutluluklarımız çoğalarak büyüsün!:)muckkk

Gizzy dedi ki...

minikkuşummm yaa ben seni yerim yerim!!!sevgi pıtırcığım benim:)ben de seni kocaman öptümmmm

Milkacımmm çok saol tatlımmmm:)yok hayatımm yaa sevgilim benimmm öyle romantik sevgililer günü yemeği postu yapamıcam size:(:(:( kendimi spora vericem artık akşam gider koşarım napiyim:):):)

alicecimmm bunlarda zaradan ama yeni sezon modeli siyahları kışlık modeldi bence de böyle daha ii oldu önümüzdeki günlerde bol bol giyerim ben bunları artık:)ben de sana musmutlu günler diliyorum tatlım:)

Gizzy dedi ki...

Sevalcimm ben de seni seviyorum cnm!!!öptüm kocaman:)

evt evt yaşasın sevgi günü:)cnm benim çok saol xceliscimmm muckitooo:)

Sedacımmm cnm çok teşekkür ederimmm havalar böyle kar buz devam ettikçe bu asansör serisinin sonu gelmez hayatım merak etme:)öperim seniii

duju dedi ki...

kuzum özledim seni... uzun zaman oldu yorum yazamıyorum, nihayet dün laptopuma kavuştum :) çok şıksın tatlım, özellikle botlarına bittim, bende onlardan istiyorum istiyorum istiyorum... Kazak ve shirtinde çok şirin, çok yakışmış...

dujufashion

Unknown dedi ki...

cok tatlı olmuşsun gene cnm yaaa.sevgi günü ne güzel düşünülmüş cok sevdim bu fikri :)

ahu dedi ki...

gizem merhabalar seni çok seviyorum,neşeli,tatlı bir genç kızsın,maaşallah diyorum sana:))ama tatlı ,yapıcı bir eleştirim var,kendi fotoğraflarını çekerken yüz ifadene daha dikkat eder misin lütfen?çok cici bir kızsın ama asansör fotolarında güzelliğin pek de belli olmuyor.sevgiler...

deniz saatçioğlu dedi ki...

Gizzycim, tshirtüne de, kazağına da bayıldım. Çok şekersin her zmanki gibi. Öptüm canım

denizsaatcioglu.blogspot.com

Duygu Senyurek dedi ki...

Bayildimm sana :)

Modamla-Burcu dedi ki...

Biker botların çok güzelmiş, güle güle giy şekerim ve annen çok zevkliymiş. İlet lütfen :)

http://www.modamla.com/

Gizzy dedi ki...

dujummmm!!!ben de seni çok özledimmm kuzucummm:)al hemen kendine bu botlardan tatlım bu tarz şeyleri çok yakıştırıyorum sana ben:)muckkk kocaman

chicolattecimm cnm bizim ailenin icatları işte sevdiysen siz de yapın bundan sonraki senelerde tatlım:)öperim seni kocaman

Ahucumm cnm çok teşekkür ederim öncelikle güzel sözlerin ve yapıcı eleştirin için...cnm işte asansör hareket halindeyken çekiyorum fotoğrafları ve cep telefonu ile çektiğim için kalitesi kötü oluyor yüzümde ve ifademde bozukluklar olabiliyor haklısın ama bu konuda nasıl bir iyileştirme yapabilirim bilmiyorum yine de dikkat ederim cnm bundan sonra:)

Gizzy dedi ki...

Denizcimmm sensin şeker ki:)teşekkür ederim tatlım ben de seni öptüm kocaman!

khaleesi style çok saol tatlişkom!:)

Burcucum akşama hemen iletirim eminim çok mutlu olacaktır...Çok teşekkürler cnm benim:)