22 Şubat 2012 Çarşamba

Gizzy'nin karın hareketleri

Spor programımı parça parça yayınlamaya karar verdim...İlk olarak da karın hareketleri ile başlıyorum...Benim 8 dakikalık bir videom var ve kesinlikle çok işe yarayan bir video...Bu videodaki hareketleri hergün yada gün aşırı yapıyorum...Her hareket için 20 tekrar yapıyorum...Yeni başlayanlar için 10-12 tekrar şimdilik yeterli olabilir daha sonra vücudunuz alışınca sayıyı arttırırsınız:) Karın hareketleri benim yapmaktan en az hoşlandığım hareketler çünkü yaparken diğerlerine göre daha fazla zorlanıyorum üstelik bacak veya kol hareketlerinde sonucu  daha çabuk görebilirken karın kasları ne yazık ki ortaya çıkmakta hiç aceleci değiller o yüzden off ben boşuna mı yerlerde sürünüyorum dediğim zamanlar oluyor ama yine tecrübe ile sabit azmedip devam edilirse kesinlikle dümdüz bir karna sahip oluyorsunuz...Bir de video sadece 9 dakika:) Yani hergün sadece 9 dakikanızı ayırmanız yeterli! Ben son 2-3 haftadır düzenli çekiyorum mekik ve yavaşta olsa sonuç almaya başladım...Bakalım eğer sizde severseniz videoyu hep beraber mekik çekip sonuçlarını burda paylaşabilirsiniz benimle:)

14 yorum:

Adsız dedi ki...

Kesinlik çok faydalı hemde sadece 8 dakika..
Bende başka bir versiyonu var günlük düzenli yapmaya çalışıyorum.Faydasını gösteriyor ..

shadoweyes_ontheway dedi ki...

Bende de bu video var. Basliyorum bir iki gun yapiyorum sonra birakiyorum :)))) . Zaten daimi yapsam ordan burdan portleyen birseylerim olmayacak :) Karin hareketleri yaparken sanki beni olduruyorlar gibi zor geliyor. Saatlerce kossam sesim cikmaz ama karin hareketleri icin no no no ;) Kilo vermek icin beni tetiklemistin. Bu konuda da seni ornek alacagim. Kolay gelsin Giz.

yıldız dedi ki...

benim gibi 40 nı geçmiş hatundada işe yararmı canım
ama videoyu göremiyorum evdenbi daha bakıcam:)

pelininstyle dedi ki...

Harikasin tam ihtiyacım olan şey

capriceline dedi ki...

ah bir düzenli olarak yapabilsem,2-3 gün yapıyorum sonra bırakıyorum.hiç faydası olur mu o zaman. bir işi 20 gün arka arkaya yapınca rutine bağlanırmış artık.şu 20 gün sınırını bir aşsam...

suhuba dedi ki...

Selam,
Bu hareketler süper. Yandaki yağları ve karnı inanılmaz çalıştırıyor. Tecrübeyle sabit. Gittiğim spor merkezinde hocamız bu hareketleri yaptırıyor. KArın kaslarımız inanılmaz çalışıyor. Keisnlikle çok hoş paylaşım.

PEMBE BAKTERİLİ DEKORASYON:)) dedi ki...

ayyy gizzzz süper gaz verdin bana bak şimdi ama umarım sürekli yapabilirim:((

Sıla Yılmaz dedi ki...

Bu aralar benim biraz göbeğim büyüdü bende de işe yarar mı? :)

tugcekaya dedi ki...

Bu video süper! Dün 2 kere bugunde 1 kere yaptım, karnımın nasıl sızladığını anlatamam. Ama aynı şekilde boynumda sızlıyor çok fena. Boyunlara dikkat kızlar. Gizzy bunları bizimle böyle paylaş hepbirlikte voltran oluşturup inceleeliiimmmm :)

coco-jelly dedi ki...

ben videodakileri boğmak istedim gizzym o nooolcaaaaaaak=)kıskançlık kıskançlk:D

Unknown dedi ki...

Ben de son 1 aydır her sabah mekik çekiyor ve yoga yapıyorum şimdiden karnım fitleşti tatlım, bu video da çok güzelmiş benimkinden farklı kesinlikle deneyeceğim :)))

SvGLove dedi ki...

Bu haftasonumu ben de gobusume ayirdim;) Demek ki bugunlerde aklimiz gobuslerimizde Gizzy'cim;)
Ya yalniz ben boyle bi yerde yapmak istiyorum bunlari!

Mayka dedi ki...

kardeşimin düğünü 1 ay ertelendi üzülüyordum çünkü son 3 ayda 3 kilo aldım.Hergün 2 kere yapsam bir ayda simitlerimde azalma olurmuki yaza da taş karın olurmuyum

sema dedi ki...

bayağı başarılı olmussun hemen denemeye başlıyacağım birde bir ricam olucaktı bacak hareketlerinide gösterebilirmisin acaba ?