13 Mart 2012 Salı

Just purchased

Daha 5 dk önce kendime kıpkırmızı Hunterlardan aldımmm vee şimdi 4 gözle kargom gelsin diye bekliyorum...Aslında hiç aklımda yoktu...Dur bakalım bugün Markafoni'de ne kampanyalar varmış diye açtım bir baktım Hunter! Sonra döndüm bir de dışarıya baktım gayet puslu yağmurlu bir hava...Dedim bu havalar daha böyle gider o zaman bu havalara da en iyi kırmızı Hunter'lar gider diyip aldım kendime bir tane:)
Bir ara baya bir mail almıştım Hunter'larımı nerden aldığıma dair...Ben Asos'dan almıştım ama Hunter almak isteyenlere duyrulur Markafoni'de kampanyada gidin bir bakın derim:)

İşte bu da benim cicim:)


10 yorum:

VeryMe dedi ki...

Gizzyyyy Hunterların kalıbı nasıl? Tam numarasını mı almak lazım? Ben 38.5 giyiyorum 38 mi alsam 39 mu kararsızım:(

Unknown dedi ki...

Çok tatlıı, güle güle giy :)

minikkus dedi ki...

güle güle kullan kuzum. ben de bu kırmızının matını istiyodum ama hemen bitmiş zaar :) galiba insanlar sabahın 6sında bilgisayar başına kitleniyo önce ben alcam diyerekten :)))

Aysun Karaalioğlu dedi ki...

Kirmizinin en guzel tonu;)

. dedi ki...

bu olayı az daha ben de yaşicaktım , neyse ki kendimi tuttum ve almadım :) ben de direk uçuk pembeyi attım sepete, sonra dedim ki kış bitti yağmurlar gidiyor ne çizmesi kendine gel :) hunterlarla vedalaştım böylece:) ama bence sen en iyisini yapmışsın iyi ki almışsın canım :)

Unknown dedi ki...

çoookkk güzel cnm ben bayıldım bu renge,güle güle kullann yağmurlu havalar bgn itibari ile başladı ii bi tercih yapmışsın ;)

dementia dedi ki...

Sabahtan baktım siteye , alıp almamakta kararsızdım. Senin postu görünce bende gümüş rengini kapıverdim :) Teşekkür mü edeyim sitem mi edeyim bilemedim :))))

dementia dedi ki...

Sabahtan baktım bu botlara, alıp almamakta kararsızdım. Senin postu okuduktan sonra bende gümüş rengini kapıverdim. :) Teşekkür mü edeyim , sitem mi bilemedim şimdi :)

PELLORA dedi ki...

Çook güzel rengii:) ben de dün aynı şekilde alsam mı pembesinden dedim son anda vazgeçtimm.. ayy alsam mı acaba!?

PD dedi ki...

iyi günlerde kullan gizzycim, bende ördek yeşili var ama gözüm fena halde şeker pembesinde :)

http://iconicmouse.blogspot.com