6 Mart 2012 Salı

Spora giderken

Deli gibi spor yapmalarımın yerini daha düzenli haftada 3-4 gün spor programı aldı...Bir ara resmen çıldırmıştım günde iki kez spor yapıyordum üstüne deli gibi mekik çekiyordum...Şimdi şimdi normalleştim:) Gün aşırı cardio yapıyorum 45 dk. boş günlerimde de eve aldığım dumblelarla kol hareketleri çalışıyorum...Daha önceden paylaştığım karın hareketleri videosunu da hergün her hareketten 20 tekrar yapıyorum toplamda 250 civarı mekik ediyor o da...Benim spor programım bu şekilde...


Bakın spora giderken de nası neşeli ve mutluyum...Kesinlikle sporu bir eziyet olarak görmüyorum aksine spor yaptıktan sonra çok daha mutlu ve enerjik oluyorum...Müzik dinleyip şarkı söylerken 45 dk nası geçiyor anlamıyorum bile...O yüzden sporu sevmeyenlere tavsiyem sevdiğiniz müzik ya da tv programı eşliğinde yaparsanız zaman nası geçer anlamazsınız üstelik anlamadan yakılan kaloriler de yanınıza kar kalır:)











Ankara'da yağan karlar hala erimedi...Arkamdaki kar kütlelerine bakar mısınız? Sanırım Mart ayı da böyle bembeyaz geçicek biz toprağı, çimenleri,çiçekleri falan ancak Nisan'da görürüz:)








20 yorum:

SWL dedi ki...

ama canım spor gercekten çok değiştirmiş seni. en basitinden yüzündeki gülümseme ;)
birde bacaklar fln baya şekillenmiş ve formda görünüyor ;)
"SWL"

BÜTÜ dedi ki...

ne tatlı gülümsüyorsun :)
spor = mutluluk der gibi :)
örnek oldun :) öpüyorum :)

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

gizoşum esir aldı ankaramızı kar malesef...çok özledik yazı...Hasret kaldık adeta...o tatlı gülüşün günüme renk kattı...

Adsız dedi ki...

wooow enerjiye bak özlemişim ben gülen pozlarıııııı .. geri dön geri dön gizzy :)))) bol bol outfit pozlarıylaaaaa ...

Fikriye Filtresiz dedi ki...

ay senin o cicoş suratını yerim:)))

Adsız dedi ki...

ben de kar görmek istiyorum!! :(
Bacak inceliğine bayıldım kuzumm haftaya diyetisyene gidiyorum ;))

Sevgiler..
sedindunyasi.blogspot.com

minikkus dedi ki...

gözlerimin önünde eriyosun bebeyim, daha az spor daha cok yemek diyorum, lütfen diyorum, bak her kış oldugu gibi bu kış da gereksiz kilo aldım ve sinirliyim diyorum:))
dün sporda anneni gördüm buarada, sonra gözlerim seni aradı ama göremedim:( hayır o kadar da koşuyodum ama yerimde koştugumdan olsa gerek, bi yakalayamadım seni :P
öptüm o hep gülen suratını şebelek şeeey ^_^

PINK PRINCESS dedi ki...

ben işte o sporu eziyet olarak görenlerdenim:(
yani bana yüzme,kayak filan olacak:)
sporun faydalarını şu ekrandan bile farkedebiliyoruz:)

CmlTmzl dedi ki...

ben yine botlara takıldım,çok güzel:) markası neydi bunların,lütfen söyleee:)))

Fiskos Arası dedi ki...

Videoyu bulup linkini yazma şansın var mı peki? Benim de göbişimin sıkılaşmaya ihtiyacı var =/

shoe devotee dedi ki...

Spor en güzel bağımlılıktır. Bende yilarca kilo alıp vermiş biri olarak 2009'da spora başladım. 3 ayda tüm fazlalıklarımdan kurtulduktan sonra da bir türlü bırakamadım. İnsan vücudunun nasıl şekle girdiğini ve her şeyin nasıl yakıştığını gördükten sonra bırakamıyor sporu. Sürekli alışveriş yapma hevesi de cabası. Spor güzeldir. Herkese tavsiye edilir.

Tabiki obsesyon haline getirmeden. :)

GÜZİN dedi ki...

spora üşenmemen sayesnde inanılmaz inceldin harika görünüyosun:) ben üşenenlerdenm malesef:) nereye gidiyosun spora sanırım sende çayyolundasın nereyi önerirsn yavastan başlamak lazım):

Aysen Çakmaktepe dedi ki...

canım ne güzel görünüyosun o karların üstünde bizim buralarda hayal o karı görmek :((((tadını cıkar öptüm seni

Yasemin dedi ki...

Hakikatten daha gitmeden enerjisi gelmiş ve yüzüne yansımış:)

Gizzy dedi ki...

SWLcimm cnm benim çok teşekkür ederim ben işte spora giderken spordan sonra hep böyle kocaman gülümsüyorum:)

BÜTÜcümmm benim için öyle ama spor=mutluluk:)çok da belli oluyor dimi halimden:)

Myprincesscım yaa evet cnm ama bitsin artık bu esaret ben çok yıldım ya:(çok saol tatlişkom öperim seniii

Gizzy dedi ki...

Stay on the fashion cnm benimmmm havalar düzeliyor ben de geri dönüyorum yavaş yavaş artık daha çok outfit postum olcak holleeeyy:)muckkksss

Reyhancımmm yaa asıl ben seni yerim dünya tatlısı:)muckkk

Sedacımm biz ankaradaki karı o taraflara yollayalım inan bıktık usandık çünkü...cnm bacaklar spor sayesinde oldular sanırım böyle hem diyet hem spor yap oldu mu tatlım:)

Gizzy dedi ki...

yaaa minikkuşum sen kilo alsan nolcak tatlım yaa fıstık gibisin zaten:)biz haftaiçi zor karşılaşırız kuzum ben geç gidiyorum spora bazen de evde yapıyorum ama haftasonu bi denk gelelim artık yaaa:)annem haftaiçi hergün orda sen bol bol karşılaşırsın onunla tatlım:)öperim seni kocaman

Pink Princesscım cnm aynen ben de yüzme ve kayak ikilisine bayılırım ama onları her zaman yapamıyorum işte:(o yüzden cabrio fitness onlar paklıyor beni:)çok saol tatlım yaa:)

CmlTmzl cnm teşekkür ederim botlarımın markası onitsuka tiger tatlım online alışveriş sitelerinde kampanyaları oluyor takip et kaçırma al sen de kendine bir tane:)

Gizzy dedi ki...

Fiskos Arası cnm benim http://gzmlounge.blogspot.com/2012/02/gizzynin-karn-hareketleri.html linkli yazımda videoyu paylaştım ordan bakabilirsin:)hadi göbişlere elvedaaa:)

shoe devotee cnm benim yazdıklarına tamamen katılıyorum ben de çok küçük yaştan beri farklı dallarda spor yaptığım için spor benim hayatımın bir parçası artık ve kesinlikle beni çok mutlu eden bir hobim:)parasal yönden beni biraz çöküntüye uğratıyor ama olsun napalım:)

GÜZİNcimmm ben spora hayatta üşenmem baksana hoplaya zıplaya gidiyorum:)cnm evet çayyolundayım ama ben bilkentteki sports internationala gidiyorum bir sene base life cluba gittim aslında orayı önerebilirim evine yakın olur ama ben sportsu daha çok seviyorum o yüzden tekrardan oraya üye oldum sen de sportsa gel birlikte yapalım spor ben sana sevdiririm tatlım:)

Gizzy dedi ki...

bubizimdünyamız cnm gel ankaraya ziyaretime hem bol bol karımız da var erimeden kaçırma:)çok teşekkür ederim tatlımmm

Lulucummm aynen öyle tatlımm:)

Unknown dedi ki...

Gizzy’cim belli bir noktadan sonra hayatı felç ettiği için sıkıntı veriyordur eminim ama arkada planda çok güzel gözüküyor karlar :) kar papilerin bana isabel marant’ın sneaker’larını anımsattı ve çok çok sevdim en kısa zamanda ben de bakacağım bunlardan.Eflatun ponponların, atkın ve kocaman gülüşünle yine dolu dolu kareler sunmuşsun bizlere! o tatlı yanaklarından kocaman öperin canım, iyi haftasonları diliyorum ;)