15 Nisan 2010 Perşembe

Gizzy's Giveaway-Tasarladığınız şeyi kazanma şansıııı

Eveeet iileştim ve geri döndüm:):):)bi günlük dinlenme çok ii geldi kendime geldim...Şimdi sıra süprizimi söylemekte...
200. izleyiciye ulaşmam adına bir hediye etkinliğim vaaar!!!:)

Katılmak için yapmanız gerekenler:

-İzleyici olarak bloguma kaydolmanız (İzleyiciler bölümünden İzle butonuna tıklayarak yapabilirsiniz)

-Eğer bana bir ayakkabı, bir t-shirt yada bir aksesuar tasarlatsanız nasıl bir şey isterdiniz onu yorum olarak yazmanız. ( ne kadar ayrıntılı yazarsanız o kadar iyi:))

Etkinlik 19 Nisan 2010 saat 9:00da (Türkiye saati ile) sona erecektir...Kazananı random.org ile belirleyeceğim ve kazanan tasarladığı şeye sahip olacak!!!

Hadi bakalımm tasarımları bekliyorummmm...Öpüldünüz kocamannn:)


Not: Blogu olmayanlar etkinliği duyuramayacaklarından dolayı çekilişe katılma şartlarını 2ye indirdim izleyin ve yorum bırakın yeter:)

12 yorum:

restoration dedi ki...

ayy süper yaratıcı bi hediye olacak bu sanırım :)
beyaz şirinmi şirin bir babet üzerine minicik renkrenk çiçek ve kalpler isterdim bir sürüü:)

reyhane dedi ki...

Selam, eski bir izleyicin olarak senin zevkine güveniyorum..Sade tasarımlı bir t-shirt2 e hayır diyemem..Kampanyanı duyurdum..http://reyhanlahersey.blogspot.com/2010/04/blog-kampanyalar-5.html Sevgiler

Adsız dedi ki...

ay cok güzel bir hediye oldu bu. bende ya siyah bi babet üstüne şirin süslemeler veya beyaz bi converse üstüne zımba detayları isterdim. blogumda duyurcam kampanyanı canım bloga yazı ekleyemiyorum sorun var sanırım daha sonra blog linkini veririm.
Senin zaten hem izleyicin hem de blog izleme listemdesin.

D.BAHAR dedi ki...

Tasarlatacağım üründen bahsetmek istiyrum Giziiii...Canım ben büyük markalarla tasarımlarda dalga geçilmesine bayılıyorum:)))) Ayakkabımda yada çantamın üstünde prada gucci louboutin LV DKNY GUESS hepsinin bütün markaların adı yazsa gzel olurdu.My Other Bag deki Lous Who fikri süperdi... Bir ayakkacımın ucundaki kalp diğernni tamamlayabilir. Yarım kalpler olabilir bu konuda daha geniş düşüneceğimm.... Aklıma geldikçe yazarım... Ben çokdan izleyicin olmuştum şansım kalmadımı şimdik:((

gökçe dedi ki...

ben bana benzeyen kız resimleri olsun istiyorum ayakkabımda bide aynı kızı yuvarlak bi kalıpla arkasına aparat yapıştırıp küpe olarak düşündüm yani aynı desen ayakkabı ve küpe takım ve resimlerdede ben olucam bana benzeyen benim özelliklerimi taşıyan bi kız ve kırmızı kalpler kendine son yaptığın ayakkabı aslında tarifime çok yakın ama ben topuklu isterdim böle baktırıcak kendine ona göre şıkıdım bişeyler giyicem gizzy butik diyip havamı atıcam böle cart cart parlayan burdayım diye bağıran bişey olmalı o ayakkabılarla küpelerle metrobüse otobüse falan bincem sonra bütün ortamı renklendircem insanların dikkatlerini dağıtıcam =)))

Gizzy dedi ki...

ooo çook güzel fikirler gelioo yuppiiii:):):)

D. Baharcım 19. Nisan'a kadar önceden üye olmuş yeni üye olmuş hiç farketmez buraya yorum yazan herkes katılabilio çekilişe sadece bir de blogunda bu çekilşten bahsetmen gerekio o kadar:)

Seher dedi ki...

öncelikle seni kutlarım bukadar zamanda hemen 200lere ulaştığın için canımm,zaten izleyicindin ama blogum yok oyüzden duyuru yapamıcam aama yinede şansımı denemek istedim ben love yazan tshirtlere bayıldım için o tasarımda değişik,vatkalı bi beyaz tshirt yaptırırdım sanırım

Gizzy dedi ki...

Sehercimmm inan ben de çok mutlu oluyorum izleyici sayım arttıkça çok saol tatlım!!!blogun olmasa da burdan istediğin tasarımı yorum olarak yazdın vee çekilişe katılıosun cnm:)

hati dedi ki...

selam şekerim blogunla yeni tanıştım hemen izlemeye aldım ve arkadaşlara bahsettim şu an üç kız oturmuş hayalimizdeki tasarımlardan hangisini yazıp da çekilişine katılsak die düşünüoruz:)ben kendiminkini yazim hemen süyah beyaz çizgili denizci temali uzunca bi tişört var benim hayalimde önünde halat iple oluşturulmuş ve etrafı taşlarla süslenmiş kocaman bi gemi demiri ya da yine taş ve boncuklarla oluşturulmuş büyük bi denizci şapkası olan,lütfen şans bana gülsün sevgiler cnm:)

damlabahar dedi ki...

bende sevimli siyah bir babet üzerine marilyn'li yada audrey' li bi tasarım hayal ediorm!keşke kazansam ve benim olsa, bayılıorm tasarımlarına gizzy...

elif dedi ki...

merhaba gizzycim:)evet bende hati gibi kafamdaki tişört tasarımını paylaşmak istiyorum.detay renkleri itibariyle abartı durmayan her tarafı boncuklar minik fiyonklar ve ingilizce sözcüklerle süslenmiş kemer kısmını örtecek dirsek kollu bi tişört düşünüyorum.bu arada blogunu arkadaşın da söylediği gibi yeni keşfettik bundan sonra takipte olacam sevgiler bol şans herkese:)

sedoş dedi ki...

inanmıyorum ya süper bi hediyee :)) cnm ben görüp uğraştığım ama bir türlü başaramadığım bi tasarımdan bahsedicem umarım bu hediye benim olurda şu hayalimdeki t-shirte kavuşurum.ben beyaz kısa kollu bir tişört üzerine siyahla çizilmiş şu çizgi filmlerde dönem filmlerinde falan gördüğümüz straplez korselerden istiyorum ön ve arkadaki desen straplez olsun veetek ucuna da siyah dantel geçilip sırtına siyah kurdeleyle çapraz bağcık yapılsın bağcık küçük bi fiyonkla son bulsun istiyorum.ufff çok şey istiyoruum:( lütfen bana çıksın lütfeeen.bknz:kendime bol şans:)