2 Eylül 2010 Perşembe

Çeşme Marina

Çeşmede geçirilen haftasonunun Cumartesi gecesini Çeşme Marina'ya ayırdık...Önce marinayı gezdik ki burası yaklaşık bir ay önce açılmış...Ben çok beğendimmm bi tarafınızda deniz ve tekneler diğer tarafınızda dükkanlar arada restaurantlarla hoş bir yer yapmışlar...Bir avluda sıra sıra dükkanlardan alışveriş yapmanız mümkün...Marinadaki markalar arasında Mudo Marine, Gant, Vakko Cruise, Vakko H20, Calvin Klein Jeans, Mendo’s , Polo Garage, Home Store, Stonerock, Slam, Quiksilver, T-Box, Nike Store, Tabuu, Seasnow Extreme, Shakespeare in Love, Taka Wear, Tuval, Megalov, Henri Lloyd bulmanız mümkün bir şey almasanız bile etrafa bakınarak yürümek bile insana büyük bir zevk veriyor...


Tabi ben yürürken bir dilek ağacı görünce hemen geçtim yanına:)Bu ağaç fikri o kadar hoşuma gitti ki her an bahçedeki bir ağacı gözüme kestirip bööle rengarenk süsleyebilirim:)



Küçük turumuzu bitirdikten sonra acıkan karnımızı doyurmak için  Monk by Babylon'a gittik...Burası tam bir yeme içme ve iyi vakit geçirme yeri...Marina’nın kendi terasına sahip tek yeri… Karşınızda, Çeşme Kalesi duruyor ve siz bu güzel atmosferde yemeğinizi yiyebilir ya da bi şeyler içebilirsiniz...Bir de her akşam canlı müzik var...Mekanın fotoğraflarını kendi sitelerinden buldum malum kendi kameram akşam çekimlerinde çok başarılı diil:)


Yemekler ve servis konusunda pek güzel şeyler söyleyemicem çünkü tatlı dışında pek beğenmedim ben...Bir de servis elemanlarının ukalalıkları beni benden aldı hala sahil şeridindeki yerlerde servis veren insanların neden bu kadar kaba ve kendini beğenmiş olduklarını anlamış diilim bu tarz bi muamele İstanbul ve Ankarada mümkün diil olmaz yapılamaz ama Bodrum ve Çeşmede ne yazıkki insanlar bi canlarından bezmiş durumdalar...Neyse işte akşamın en güzel anı bu tabağın önüme geldiği andır:)





Bizim gittiğimiz akşam Della Miles Band adlı grup sahnedeydi ve gerçekten caz sanatçısına o kadar hayran kaldım ki oturdum sizi de kendimi de bilgilendirmek için hakkında araştırma yaptımmm...
O gece bizi muhteşem sesiyle eğlendiren sanatçının adı Della Miles...Kendisi Texaslı bir caz sanatçısıymış ve 2008 yılından beri müzik piyasasındaymış...Müziğe olan ilk başlangıcını klasik bir hikaye olarak kilise korosunda yapan Della Miles’ın yolu daha sonra Ella Fitzgerald ve Miles Davis’in plaklarıyla tanışmasıyla tamamen değişmiş. sonra ise Micheal Jakcson’dan oldukça etkilenen Texas’lı sanatçı, bu etkileşimin ardından Houston’daki birkaç klüpte sahne almaya başlamış. Bunu Whitney Houston’un konserlerinde destek vokal olarak sahneye çıkması izlemiş. Bu başarılarının ardından prodüktör Barry Rosenthal ile tanışan Miles, çıkış albümü için ilk adımı atmış. Albümün bitmesine günler kala prodüktörün vefat etmesi üzerine hayalleri yıkılan genç sanatçı, daha sonra şarkıcı Müller-Westernhagen’ın dikkatini çekmeyi başarmış.Sanatçıyla beraber turneye çıkan ve ona vokal yapan Della Miles, turne sırasında kendi parçalarını da yazmaya başlamış. Klasik soul müziği caz ile harmanlayan bir yapıya sahip tutkulu parçalarıyla Miles, bu yoğun çalışmanın ilk ürünü olan Simple Days albümünü çıkarmış. Albümdeki parçalarını daha dinlemedim bu postu yayınlar yayınlamaz youtubeda araştırıcam:)
Bu şeker kadının fotoğrafını da çektim ama mekan çok karanlık olduğu için çok başarılı olmamış...Kesinlikle gidilmesi dinlenmesi gereken bir insan kendisiii:)




16 yorum:

Did Dans La Mode dedi ki...

Bu elbisene bayılıyorum Gizzycimm sana çok yakışıyor. Çantan da süper şekermiş. Buarada o rengarenk dilek ağacı ne güzel birşeymiş öyle :)

Kolyekolik dedi ki...

Resimlerden en çok tabak dikkatimi çekti :))

SvGLove dedi ki...

Volanlı elbisen var demek senin Gizzy'cim,o zaman bir sen bir Jessica Alba:))Nasıl tatlı Cha-Cha falan yapılır onla,göz koydum valla:)

---!Fashion Passion!--- dedi ki...

her zamanki gibi çok tatlısın, kombinine, özellikle altı kıvrımlı elbisene bayıldım, Melissa'lara söylicek söz yok zaten:)))

Unknown dedi ki...

500. izleyicin ben oldum :) hediyemi alim :)

şaka şaka


çeşme dedin gönlümü fethettin ofss tatill :(

üzüm kuşu dedi ki...

resimler çok güzell kıskandımm ama:) kesinlikle kıvırcık saç diyorum sana çok yakışıyor

Adsız dedi ki...

bu elbise nerden gizzy?? çok beğendimmmm

gizem dedi ki...

yaaa ağaca bayıldım hayatımm çok şekerr:) hiç çeşme'ye gitmediğim için okadar merak ediyorum ki orayı:S seneye tatil programımızı çeşmeye göre yapalım bencee;))

Gizzy dedi ki...

Didcimmm çok saol cnmmm:)elbisem benim de favorilerim arasında çantamla da dilek ağacı renkler açısından baya bi uyumlu olmuşlar fotoğraflardan farkettim:)

Kolyekolikcim aynen benim de ööle oldu tabak geldiği an tatlıya saldırdım zaten:)

Sevgicimmm olmaz olur mu var tabi volanlı elbisemmm:)al cnm istediğin zaman giyebilirsin:)

Fashion Passioncum siz de herzamanki gibi çok şekersiniz çok teşekkür ederimmm:)

Shewolfcum hediyeyi kaptın valla bugünün şanslısı sensin:)

Cemrecimm cnm benim çok saol bu aralar sıcaklardan maşa yapamıyorum saçlarıma ama en kısa zamanda kıvırcık gizzy karşınızda:)

Elbisemi online almıştım markası yok:) çok teşekkür ederimm:)

Gizzy dedi ki...

Gizoşcumm ben ön araştırma yaptım senin için planları da zetoyla yaptık zaten seneye çeşmedeyiz ben seni bak nerelere götürücem:)

Yeşim dedi ki...

Çeymeye gitmeyenlerdenim ben de. Ağaç fikri çok hoş :) Elbisen çok tatlı , çok yakışmış sana :) Müzik arşivime bir bakıcam Della Miles var mı? Merak ettim öyle güzel yazmışsın ki :)

gunesyuksel dedi ki...

kız sen o agacı evin bahcesine cidden yaparsın gibime geliypo...

Adsız dedi ki...

elbise harika ayakkabılar da öyle; ama benim merak ettiğim başka bir şey var =)). Çok güzel bronzlaşmışsın canım, güneşe çıkarken ne kullanıyorsun?? =))))

Gizzy dedi ki...

Yeşimcimm ağaç fikri denenebilir kesinlikle önce baya bi kurdela depolamam gerek:)çeşmeye kesin gitmelisin tatlımm ve Della Milesı da kesin dinlemelisin ben çok sevdim senin de eğer caz müziği seviosan seviceğine eminim:)

Güneşcimmm yaparım tatlımm cidden bak haftasonu gidip kurdela alıcam renk renk soora sen gör beni:):):)

Teşekkür ederim...Güneşe çıkarken hiç bi şey sürmedim desem:)yani tek yaptığım 4ten sonra güneşe çıkmak oldu sanırım akşamüstü güneşi hem daha güzel yakıo hem daha uzun süre kalıcı oluo soyulma olmuo bi tek akşamları bol bol nemlendirici sürdüm o kadar:)

pelininstyle dedi ki...

Yeniden yasadim Gizzy'cim biliyor musun. cok guzel yazmissin:)
Elbisen ayakkabilar hersey cok guzel.

We are the Hippies dedi ki...

elbise çok şirin =)