6 Eylül 2010 Pazartesi

Trend Raporu-50ler 60lar geri dönüyor

Eveeettt 50 ve 60'lı yılların ev hanımları aramıza geridönüyor...Kloş etekler, ince kemerler ve uzun eldivenlerle günümüzden 50 60 sene öncesine gitmeye zamanda bu sezonluk bir yolculuk yapmaya hazır mısınız???

Eğer cevabınız evetse ev hanımı görüntüsünü nasıl yakalamanız gerektiği konusunda size birkaç ipucu verebilirim...İlk önceliğimizi eteklere veriyoruz:) Eteklerin boyunu ascık uzatıp mümkün olduğunca etekleri kabartalım...Bu arada göğüs dekoltemizi de vurgulayabiliriz...Ne yapın ne edin bir tane tütü edinin...Louis Vuitton kızları gibi kum saati görünümü elde etmek istiyorsanız hemencecik kendinize bir tane ince kemer edinin ve belinizi sıkma, nefes alamama, bi şey yiyememe pahasına onu belinize bağlayın...



Bunun dışında o yıllardaki modayı daha iyi anlayabilmek için size önereceğim bir dizi var o da Mad Men... Dizide Madison Avenue, New York'taki kurgusal Sterling Cooper adlı reklam şirketinde yaşananlar anlatılıyor ve dizi 1960'lar Amerikası'nda geçmekte. Dizide; üst düzey reklam şirketi yöneticisi Don Draper ve hayatındaki insanlar konu edilmektedir. Ayrıca 1960'lar Amerikası'ndan günümüze meydana gelen sosyal değişiklikler gözler önüne serilmektedir. İzleyin bakalım o zamanlar New Yorkerlar neler giyiyomuş:)

5 yorum:

isabel dedi ki...

çok seviyorum 50-60ları.. bişeyler eklemek gerek dolaba..
fotoğraflar da harika gizzy :)

pelininstyle dedi ki...

Bana o donem cok kadinsi ve seksi gelir:) Gunumuze gore yorumlayarak guzel seyler cikacagindan eminimmmmm

aşgaane dedi ki...

pelininstyle ile aynı fikirdeyim 50-60lı yıllar diyince kadınsı ve seksi detaylar geliyo aklıma:)kırmızı ruj,kalın eyeliner,kabarık etekler canlanır gözümde:)

http://herseyeragmenhayatguzellll.blogspot.com/

NİLÜFERCE.... dedi ki...

owww MadMAN!!Bayılıyorum fırsat buldukça seyrederim bende:)ve de 50-60lı yıllar kadının kadın olduğunu gösteren bir dönem:)bence şimdikiler kadın gibi değiller istisnalar hariç:))bu yüzden kombinlerin çok hoşuma gidiyor hanım hanımcık bazende günümüz salaş,harikasın:)ellerine sağlık........

Adsız dedi ki...

Ben almanyadan sevgi, gercekten cok guzel bir blog, eger twitter veya facebook sayfasi varsa hemen
ekliycegim.