14 Aralık 2010 Salı

UNICEF Yeni yıl Çadırı

Ayça Hanım'dan aldığım bir maille haberdar olduğum bir organizasyondan bahsetmek istiyorum size...
18 Aralık 2010 Cumartesi günü saat 12:00de Ankara Sheraton otelde gerçekleşecek olan bu organizasyonda Sheraton Ankara ve UNICEF bir kez daha çocuklar için biraraya geliyor…Sheraton Ankara Oteli’nin Arjantin Caddesi ile birleştiği  bahçede UNICEF’in birbirinden özel hediyelik eşyalarının satılacağı UNICEF çadırı kuruluyor. Hediyelerini ve ihtiyaçlarını UNICEF’ten alacak olanlar hem sevdiklerine değişik hediyeler verecek, hem de çocuklara yardım edecekler! 

Yeni yıl müzikleri, Sheraton Ankara’nın eşsiz krepleri ile öğlen 12’de kapılarını açacak olan UNICEF yeni yıl çadırı tüm Ankara’lılara değişik bir gün vadediyor. My Organization’ın katkıları ile gelecek olan Noel Baba, Melodi  Çikolata’nın sıcak  çikolatası ile hem siz, hem çocuklarınız keyif yaparken Ankaraevents’ de bu güzel organizasyonun öncesinde ve gününde duyurusunu yapacak. Ayrıca, bu güzel günü Tunus Color unutulmaz kılacak.
Bu haftasonu hem eğlenin, hem hediyelerinizi alın, hem de UNICEF’le çocuklara yardım edin.UNICEF yeni yıl çadırına bekliyoruz…

Daha fazla bilgi için:Işık Barutçu, Halkla İlişkiler Direktörü, Sheraton Ankara, (0 312) 457 6000
Sinem Kaya, Genel Müdür Yardımcısı, UNICEF Türkiye Milli Komitesi, (0 312) 290 3390

Ayrıca Ankaraevents sayfalarından da organizasyon hakkında bilgi edinebilirsiniz...http://www.ankaraevents.com/yilbasi-programi-unicef-yeni-yil-cadiri-sheraton-18-aralik-2010/
www.ankaraevents.com 

Hava şartları müsaede ederse ben de orada bulunup hem hediyelik eşyalar almak hem de bu sayede çocuklara yardım etmek istiyorummmm...Orada görüşmek üzere:)


Hiç yorum yok: