28 Nisan 2011 Perşembe

MRda neymiş:)

2 gündür yine ortalıklarda yokum merak edenleriniz mailler yollamış yine bi çok mutlu oldum teşekkür ederimmm...gelelim neden yokum...malum bel ağrım hala geçmiş diil ve tam geçti derken geçen gece kendimi acilde buldum...ben ki acı eşiğim çok yüksektir belimin ağrısından evde duramadım ve acilde iğne artı serum yedim...iki tane ağrı kesici bile kesmedi ağrıyı ama uyuyabildim en azından...bugün de doktora gittim işte MR çektirelim dedi doktor ben tabi bir korktum malum kapalı alanları pek sevmiyorum ama belim o kadar ağrıodu ki aman nolcaksa olsun diyip tamam dedim acele MR çekilen yere gittik işte ben bi lavaboya gidip gelirken annem halletmiş araya sokmuşlar beni ricayla ben bir anda kendimi MRın içine girerken buldum korkmaya bile vaktim olmadı:) neyse işte çektirdik öyle korkulacak bir şey yokmuş hatta bi ara aletten çıkan seslerle kendime bir melodi tutturup orda bile eğlendim kendi kendime:)
sonuçlar yarınnn benim için dua edin önemli bir şey olmasın hemen iyileşiyim ki postlarımla aranıza döniyim hemencecik...öpüldünüz kocamannnn

19 yorum:

Unknown dedi ki...

canım benim her zaman çok pozitifsin... eminim birşey çıkmayacaktır, ama pilatese bence ara vermelisin... kendine lütfen dikkat et!
çok geçmiş olsun, sonuçtan bizi de haberdar et...
mucx...

Rendastyle dedi ki...

Gizemimmmm çok geçmiş olsun şekerparem biran önce iyileeeeeşşşşş ama yaaa öpüyorum seni tatlışımmm:)))

Emilie Trend dedi ki...

Cok gecmis olsun, insallah sonuclarin piril piril cikar ;)) xxx

http://emilietrend.blogspot.com/

SvGLove dedi ki...

Hic bir sey olmasin sana kuzu...Cok gecmis olsun Gizzy'cim.

Barbygirl_here dedi ki...

Insallah onemli birsey yoktur canim, coook gecmis olsun.

Chilekli Pasta dedi ki...

Geçmiş olsun...Umarım ciddi bişi yoktur..

Modaliza dedi ki...

tatlım geçmiş olsun çok,umarım birşey yoktur...kısa zman da ağrıların geçin ve daha fazla burada aramız da ol:*

cicibebe dedi ki...

gecmiş olsun tatlım :( artık bu bel agrıları bütün gençlerde var ne yazık ki :/ umarım sende de önemli bi şey çıkmaz çabucak iyileşiverirsin.. :)

Merve Merve dedi ki...

Geçmiş olsun gizem çok üzüldüm bende aynı dertten muzdaribim:(( mr ile artık haşır neşir oldum bende bel fıtığı var büyük bir fıtık ameliyat olmamak için dayanıyorum. Hastaneye iki büklüm gittim geçen işyerinden ambulans ile, :)yürüyemiyorum oturamıyorum 65-70 yaşında bi teyze hastanede bana yer verdı cok utandım otur yavrum otur bu yaşta ne oldu sana dedi:):) Geçenlerde de demiştim susam,biberiye ve çörek otu yağını karıştırıp her akşam sürüyorum ben gerçekten faydasını görüyorum dene bence.Tekrardan geçmiş olsun iyileşmen dileği ile....Bu arada çok oturmamaya dikkat et ben bi rapor için iki saat kalkmadan oturdum sonra ambulans ile hastaneye:)

üzüm kuşu dedi ki...

canım inşallah önemli bir şeyin yoktur çok geçmiş olsun

balgözlükız dedi ki...

geçmiş olsun canım,ben de mr da zamanında 40 dak. falan kalmıstım ve aynen senin gibi melodi tutmustum elimde olmadan :)

! POSH BUTİK ! dedi ki...

geçmiş olsun gizzycim inş mühim bir şey çıkmaz, öpücükler...

alice dedi ki...

çok geçmiş olsuuun umarım ciddi bişey yoktur da hemencecik iyileşirsin =)

Seda Maç dedi ki...

oyyy gizzycim çook geçmiş olsun :( çok üzüldüm cidden bir an önce dön postlarını özlediiiim

Adsız dedi ki...

ayyy tatlımmm gizzyyyy bende meşgulsündür işlerin yoğundur diye girmiyodun sanıyordum.. canımm tatlımmm yaa... çoook geçmiş olsunnnn... inş. kötü bişi yoktur canım yaaa :(:( o gülen yüzünü en kısa sürede görmek istiyorum ona göre!!!:):)

öptümm:)

Sedy Style dedi ki...

Cnm çook geçmis olsun. Ins sonuçlarda kotu bisey çikmaz :(( Hemen iyilesip aramiza donmen dilegiylee...

coco-jelly dedi ki...

gizzyminnak noldu ya=( of göz waaaaaaar göz kurşun döktürcem annem ben sana=( çok çok geçmiş olsun iyileş hemen güzel haberlerini beklioruz öperim gözünden

Seda Maç dedi ki...

balım mimledim seni mucx

OZZY dedi ki...

canım benim çok geçmiş olsun:(