20 Aralık 2011 Salı

Bu kalpler benden size:)

Bu kalplerin hepsiii benden size...Dün bıraktığınız yorumlarla, göndermiş olduğunuz maillerle beni o kadar mutlu ettiniz ki hissettiklerimi yazamıyorum yine...Çok çok çok teşekkür ederimmm...Okurken gözlerim doldu kaç kere...Benim başımdan geçenleri birebir yaşamış olanlar var, yakınlarını kaybetmiş olanlar da var...Ne yazık ki trafik özellikle bizim ülkemizde çok tehlikeli o yüzden emniyet kemerimizi takmayı asla unutmayalım ve aceleyle bir yerlere gitmeye çalışmayalım...Belki o gideceğimiz yere 5-10 dk. geç kalırız ama hiçbir şey hayatımızdan önemli değil...Emniyet kemeri takmayanlar da varmış umarım benim başımdan geçenler hepimize önemli bir ders olur ve bir daha kimse böyle şeyler yaşamaz...Sizi çok seviyorum ben!!! Moral verdiğiniz için tekrar tekrar ne kadar teşekkür etsem azdır...


9 yorum:

xcelis dedi ki...

oyy canım benimde severim ben seni gülsün güzel yüzünnn

balgözlükız dedi ki...

dün okudum ama yazamadım bir türlü,çok geçmiş olsun canım.benim de babam 2 sene önce çok büyük bir trafik kazası geçirdi,ben de o günden beri araba kullanma fobisi oluştu diyebilirim.sizi de allah korumuş gerçekten,inşallah 2012de böyle şeyler yaşanmaz tekrar.çok öpüyorum.

hayatıma bir tutam neşe kattım dedi ki...

canım benim tekrar çok geçmiş olsun, daha iyi olmana çok sevindim çook öpüyorumm kendine dikkat et bekliyoruz biz seni ;))

Adsız dedi ki...

tatlımm benimm ne demekkk şu sanal alemde sen ve Edi gibi gerçek dostlarla aile gibi olduk.. öpüyorum kocamaaan ;)

Modamla dedi ki...

SENİ ♥♥♥♥♥♥♥ SEVİYORUZZ...

Adsız dedi ki...

cok tatlisiniz

minikkus dedi ki...

çok büyük geçmiş olsun bitanem:( istanbulda egitimde oldugum icin arayamadım dün gündüz. şimdi arıycam ama, burdan da söyliyim istedim. allah seni tüm sevdiklerine sevenlerine bagısladı! iyiki varsın tatlım;) öptüm bissürü..

senem dedi ki...

CANIM BENİM ÇOOK BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN TEKRARDAN seni böyle görmek güzel
allah bir daha yaşatmasın. :)

nily21 dedi ki...

Büyük geçmiş olsun...bu korku yüzünden araba kullanamıyorum ben..neyseki sapasağlam ayaktasın..yeni yılda trafik canavarları bizden çoook uzak olsun!