8 Aralık 2011 Perşembe

Hunter Aşkı

Yağmurlu günlerin başlaması ile Hunter aşkım yine depreşti...Geçen sene kendime metalik görünümlülerden almıştım ama ne yazık ki çok kullanışlı bulamadım bu modeli...Hunterların genel bir özelliği olan lastiğin beyazlaşma durumu bu modellerde fazlasıyla mevcut ve geçen seneden dolaba kaldırdığım mavi çizmelerimi kutularından ilk çıkarttığımda beyazlardı resmen...Şuan onları eski güzel hallerine döndürmek için çareler ararken yeni Hunter modelleri ile kendimden geçtim...Bu sezon şu Gloss serisinden bir tane almak istiyorum ama hangi renk olacağına karar vermek epeyce zor gibi:/




Bu arada ben bot sevmem diyenler için birbirinden şeker renklere sahip babet ve loafer modelleri de mevcut...



9 yorum:

sibel dedi ki...

slm..ben de bayağı bir hunter avına çıktım istanbulda..harvey nicholsde varmıs dediler.gittim..artık satmıyoruz dediler...caddede planet var orda adam 650 tl fiyat cekti:(((sen nerden alacaksın?

tcingi dedi ki...

pembe mor tonları harikaymış ama petrol yeşiline de ayrıca bayıldım! bi de oyle parlak parlak durmuyolar mı insanın hepsini birden kucaklayası geliyo:)

Gizzy dedi ki...

650 TLmiii one öyle canım!!!ben öncekileri asosdan almıştım ama asosda şuan benim beğendiğim renkler yok direk hunterın kendi sitesinden alabilirim yada ankarada satan bir yer var oraya bir bakarım eğer istediğim renk varsa ve fiyatı da seninki gibi uçuk diilse ordan alırım diyodum Sibelcim:)

tcingi offf sorma tatlım ben de çok kararsız kaldım bu da güzelmiş ama bu da güzelmiş diyip duruyorum:):):)tam şeker gibiler zaten nasıl bir seçim yapacağım aralarından hiiç bilemiyorum:)

SWL dedi ki...

cnm bak beyazlama problemleri varmısss bu seride de olur mu acaba ??? dün akşam bende deridende DKNY ve özellikle tommy nin çizmelerine bayıldım. fiyatlarıda öyle 650 fln deil. en fazla 300;)

Adsız dedi ki...

nee 650 miii uçmuşlar kız :D
vAllah ben 2. görseldekilerden bi tane kap derim renkler daha canlı çok güzel kombinlersin sen şekerim gözüm saks mavisinde Sevgiler :)

GoNcha GoNcha dedi ki...

dun yagmur yaginca cok sevindim;) hemen Cupcake renkli wellieslerimi gecirdim ayagima!
hepsi cok guzel bunlarin, secmek cok zor olucak!

Sıla Yılmaz dedi ki...

Gloss olan seride beyazlama problemi yok SWL , ama zaten beyazlamaya problem olarak bakmamak lazım belkide bile bile almalı seçimi gloss ve classic arasında ona göre yapmalıyız? :)

Ben de pembesinden istiyorum.. ama artık Tr'de olmayışı ve gümrükte sıkıntı çıkarabilecek olmasından dolayı tereddütteyim..

madammoda dedi ki...

Murdumune bayildim kesinlikle ;))

Adsız dedi ki...

ya bende bu gloss serisinden istiyorum ama istanbulda satan yer bir türlü bulamadım:( naked satıyordu orasıda artık kapandı:( lütfennn yardımcı olurmusunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz