27 Aralık 2011 Salı

Rahatlık

Bazen 15 cmlik topuklularımı giyip şıkşıkıdım olmak isterken canım bazen de şekilsiz UGGlarımı giyip rahatça dolaşmak istiyorum...Havalar soğuk, yerler kar buz olunca korkmuyor da diilim o topuklularla ayağım kayar da düşerim diye o yüzden hem rahat hem güvenli UGGlarımı tercih ediyorum karlı buzlu havalarda...













Şort: Stradivarius
T-Shirt: Hatırlamıyorum
Mont: Replay
Bot: UGG
Atkı: Rusyadan
Çanta: Camomilla

28 yorum:

Seda Maç dedi ki...

gizemcim bayıldım çok şirin olmuşsun saçlar çok yakışmış =) mavi çok iyi geldi sabah sabah kocaman öptümmmm

Seyyah dedi ki...

Mavi çok yakışmış masallah! Hatta şimdiye kadarki kombinlerin icinde bence en yakismisi desem, abartmamış olurum herhalde! Mavi kesinlikle senin rengin :) sevgiler :)

SWL dedi ki...

Ne kadar sirin sekercik birsey olmussun;) sana renkler ve özellikle gülmek çok yakışıyor, en güzel aksesuarın. Güzel bir gün dilerim cnm.

minikkus dedi ki...

son fotografını cok sevdim kuşum, ne tatlısın *.* örgü çok yakışmış biliyomusuuuuuun? sık sık yap böyle emi;) öperim sevimli suratını

tcingi dedi ki...

di mi yaaa arada da böyle olmak lazım. hele soğuk kış günlerinde! mesela ben şimdi senin montundan giyip kapişonunu da kafama geçirip ofiste uyumak istiyorum:))

www.cangama.com

xcelis dedi ki...

hepsi hepsi çok yakışıyor kuzum nasılsa önemli olan herikisinide giyip taşıyabilmek saçların ne cici olmuş okul gezisine gider gibi aynı =))
Öpoom iyi haftalar

duju dedi ki...

şort ne güzel yakışmış canımbenim ve mavi renk sana çok yakışıyor. UGG ların rengi müthiş güzel, geçende yazmıştım, gerçekten çok beğendim.

Saçların örgüsü de çok yakışmış bitanem ya ve en son resim harika!



http://dujufashion.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

her zamanki hatta her sabahki gibi çok şirinsin. işe başlamadan mutlaka sayfanı görmek isteği var içimde artık,
bir de çok merak ediyorum, gerçi yorumlarda belirtmişsindir belki ama, fotolarını kim çekiyor?

ela

basak_ dedi ki...

mavi sana çok yakışıyoooo çok beğendim çok tatlısın çok şirinsin çok çok çok daha uzar gider öpüldün

zayiflamamlazım dedi ki...

Saçların çok yakışmış, çok tatlı olmuşsun :)

cecilia dedi ki...

son resim bi harika :) her halinle çok tatlı, şık olmayı becerebiliyosun ;)

Matissera dedi ki...

Uggların rengine bayıldım, çok yakışmış :)
Saçların da çok tatlı olmuş, arada bir rahatlık gerekiyor tabii ama sen hem rahat hem şık olmayı başarabiliyorsun Gizzy'cim ^_^

Duygu Senyurek dedi ki...

ay nasıl tatlı bi ugg bu bu rengi hiç görmemiştimm süperr=)olmuşş

GüzelGül dedi ki...

Iyi yapmissin canim bosver nasil olsa önümüz ilk bahar ve yaz daha bol bol giyeriz :) hem böyle bile harikasin herzaman :))

Mein Blog/Blogum

SvGLove dedi ki...

Ay sondaki saskin sevimli halini yerim!
Gizem'cim cok sirine olmussun orgu saclarin ve mavilerle! Gercek bir sirine;)

Adsız dedi ki...

belki alakasız olacak ama maroon u sever misin? :)

Gizzy dedi ki...

Sedacımm cnm teşekkür ederimmm pippi uzunçorap saçlarımı sevdin demek:)ohh canım mavi çok iyi geldiyse ne mutlu bana:)muckkk

Seyyahcımmm çok teşekkür ederimmm...mavi rengi uzun süredir giymiodum sanırım hep pembeler kırmızılar iyi etmişim o zaman ona yer vermekle teşekkür ederim beğendiğin için:)

SWLcim seviyorum gülmeyi umarım hiçbirimiz kaybetmeyiz bu en güzel en önemli aksesuarımızı:)teşekkür ederim tatlişkommm

Gizzy dedi ki...

Sedacımm cnm teşekkür ederimmm pippi uzunçorap saçlarımı sevdin demek:)ohh canım mavi çok iyi geldiyse ne mutlu bana:)muckkk

Seyyahcımmm çok teşekkür ederimmm...mavi rengi uzun süredir giymiodum sanırım hep pembeler kırmızılar iyi etmişim o zaman ona yer vermekle teşekkür ederim beğendiğin için:)

SWLcim seviyorum gülmeyi umarım hiçbirimiz kaybetmeyiz bu en güzel en önemli aksesuarımızı:)teşekkür ederim tatlişkommm

Gizzy dedi ki...

Asiyecimmm son fotoda hafif bir şapşallık var ama ben de sevdim bi komik geldim kendi kendime:)tmm minikkuşumm örerim ben saçlarımı böyle hatta spora da böyle gelirim:)muckitooo

tcingi cnmmm hiç sorma bu aralar ben de hiiiç uykumu alamıyorum sabah geç kaldım işe zaten hep bir sarınsam battaniyeye uyusam modu:)şu kış çabuk geçsin tatlım ya:)

xceliscimm cnm süper benzetme:)koskoca kız oldum hala örgü saçlar falan millet okuyo musun diye soruyo beni böyle görünce ama napiyimmm seviyorum:)öperim seni tatlımmm

Gizzy dedi ki...

Dujum benimmm sen beni yine şımarttın teşekkür ederim dünya tatlısı:)son foto şaşkın gizzy resmen:)ugglarımın rengi de onları almam da en büyük etken oldu sanırım bitanem beğenmene sevindim:)öperim seniii

Elacımmm yaa çok mutlu olduum eğer her sabah güne benimle başlıosan bu benim için çok süper bir şey ne mutlu bana eğer sana o enerjiyi verebiliosam:)fotoğrafları annem çekio yazık kadıncağız çekiyor tüm kahrımı ama bazen babişkomdan rica ediyorum bazen de kameramın self timerı ile kendi kendime çekiyorum cnm:)

Başakcımmm beni çoooook mutlu ettin ki sen şimdi:)teşekkür ederim tatlımmm ben de seni çoooook kocaman öptüm o zaman:)

Gizzy dedi ki...

zayıflamamlazım cnm teşekkür ederimmmm:)bir deörgü deneyim dedim aslında yazın çok kullandığım bir saç modeliydi kışın da denedim işte:)

ceciliacımm ayy cnm şaşkın gizzy pek beğenildi bugün:)cnm benimm senin içinin güzelliği o beni de şık görüosun her halimle çok teşekkür ederim:)

Matim benimmm Uggların rengine ben de vuruldum da aldım zaten:)cnm benimmm çok çok teşekkür ederimm bu yorumlarınız beni çok mutlu ediyor gerçekten:)

khaleesistyle cnmm ben bunları yurtdışından aldım acaba limited edition mıydı bilmiyorum çünkü ben de hiç görmedim hem rengine hem de üstündeki kar tanelerine vuruldum da aldım:)

Gizzy dedi ki...

guzelgulcumm sensin harika olan sayende benim de yüzüm gülüo yazdıklarını okuyunca çok teşekkür ederim tatlım:)

Sevgicimm yaa o nası şaşkın bir bakış dimi ama:)ben annemin elinden kamerayı almak isterken o meğersem çekiomuş daha ortaya bu kare çıktı işte:)öpüyorum seni canım benimmm

Maroon'u severim tabiki hele ki moves like a jagger şarkısına bayılırımmmm:)

Adsız dedi ki...

seni birisine benzetiyorum ama emin değilim .)

Adsız dedi ki...

Gülhan Şen'e benziyorsun o da böyle rengarenk bıcır bıcır şekercik (bknz:gülhan'ın galaksi rehberi)

özge

Adsız dedi ki...

öncelikle neşeli olman çok güzel enerjin bize de geçiyor :) şortun ve çantan dışında çok şeker olmuşsun bence. şortun dantelli sanırım -tam anlayamadım- onu klasik buldum t-shirt, mont, UGG daha spor. çantan da örgü gibi ıslanmaya müsait gibi duruyor o yüzden kışa pek uygun bulmadım ve de rengi mor şahsen mavi/lacivertle moru pek yakıştıramıyorum. onlar dışında renkler enerjin çk güzel saçların da çok yakışmış :)

Unknown dedi ki...

Gizzy'cim ben bu postta saçını ve makyajını çok beğendim, daha çocuksu bir güzellik katmış sana tatlım :) baskılı sweat'inin renkleri şal ve çantanın renkleri ile nasıl da güzel uymuş, yine içimi açtın harikasın canım benim :)

Adsız dedi ki...

gizemcim bu sac modelinle cok cici ve sirin olmussun cok yakismis .

Adsız dedi ki...

Burası Bilkent mi? Geçen gün annendi sanıyorum, Real'de gördüm galiba. Gerçi geçen gün dediğimin üstünden ay geçmiş olması da muhtemel de neyse :) Bu arada topuklu şık şıkırdım kombinlerden ziyade spora yakın bu casual görünümler sana çok daha yakışıyor sanki, cici suratına daha gidiyor gibi :)