9 Aralık 2011 Cuma

Yılbaşı gecesi ne giysem?

Artık yılbaşına sayılı günler kaldı...Her ne kadar kış mevsimini sevmesem de yılın bu haftalarını çok seviyorum...Yenibir yıla girecek olmanın mutluluğu, yeni yıldan beklentiler ve her tarafın süslenmesi ışıl ışıl olması bana ayrı bir enerji ve neşe veriyor...Bugün sezonun ilk karını da gördük artık tam anlamıyla yılbaşı moduna girdim ben...İşin en sevdiğim kısmı tabiki de yılbaşı hediyeleri...Daha almaya başlamadım ama önümüzdeki günlerde kime ne alsam diye koşturmaca içinde geçicek biliyorum:)

Yılbaşı gecesi için planlarınız neler? Evde oturmayı mı tercih ediyorsunuz yoksa dışarıya mı çıkacaksınız...Ben ailemle vakit geçirip sonrasında arkadaşlarımla buluşuyorum genellikle bu sene de büyük olasılık yine aynı programı yaparım şimdilik belli değil...Yılbaşı gecesi ne giyilecek o da ayrı bir muamma:) Ben de fikir vermesi açısından bir deneme yaptım sizin için...Siyah mini elbisem ve botlarımla yılbaşı gecesine uygun olabilecek bir kombin hazırladım...Siz ne tarz bir şey giymeyi planlıyorsunuz?
























Elbise: Asos
Bot: İtalyadan

74 yorum:

xcelis dedi ki...

valla ailecek şıkır şıkırsınız hep söylüyorum zaten.Oyy anneciğinle verdiğin pozlara bayıldım.
Elbisen botların çok şık canım.Yılbaşı gecesi uzun ve yorucu olacağından rahat bi kombinde olması gerek.Bence bunlar süperr.
Öpooom iyi haftasonları.

coolll dedi ki...

canım benim allah uzun ömürler versin çok şeker ailen ...
elbisende yeni yılı karşılarken gayet ideal ...
harika olmuşsun ...
şimdiden mutlu yıllarrrrrrrrr

passepartout dedi ki...

ya sen çok güzel ve zarif bi kadınsın ama resmen bu cevheri kullanmıyosun beni üzüyosun Gizzy!
tabiki insan moduna göre istediğini giyinir, ama dışarıdan bakan bir insan olarak saçlarının bu halini-topukluları-(çocuksu parçalar Hello kitty ve çılgın renk kombinasyonlarını rafa kaldırıp) seksi elbiseler ve süper bacaklarını gösterecek taytlarla görmek istiyorum!
naçizane fikrim budur, umarım yanlış anlaşılmamışımdır :)
öpücükleeerr

Adsız dedi ki...

gizzy kesinlikle süper bi kombin olmuş. akyajın harika bu aradaa. Ne sevimli bi ailesiniz siz öyle.:))
melis.

Adsız dedi ki...

ayyy ne tatlı bir aile tablosu yaa ;)
ne güzel baban bu cicileri giymene izin veriyor..
elbisen çok şeker annecininki de pek şatafatlı =))
ben evde ailemle geçireceğim her seneki gibi :P bu arada maillerini kontrol et güzelim muck

Nimo dedi ki...

hARİKA GÖRÜNÜYORSUN KUZUM :))
Elbisene bayıldım, saçların müthiş...
Anneciğin ve babacağın harika görünüyor.. Beraber verdiğiniz pozları pek sevdim :)
Yılbaşı ağacı süslenmiş arkada gördüm :)

Gizzy dedi ki...

xceliscimmm cnm benimm çok teşekkür ederim annem ve kendim adına...bencede yılbaşı gecesi hem şık hem rahat olmalı insan yoksa gecenin sonunda topuklular elde yürüdüğümü bilirim ben:):):)o yüzden çok yüksek topuk seçilmemeli ve mini bir elbise ile kombin tamamdır:)

cooolll cnm çok çok teşekkür ederimmm amin cnm hepimize:)siyah renk her zaman kurtarıcı oluyor siyah mini bir elbise de her kadının dolabında olmalı bence ben yılbaşı gecesi yine bu tarz giyinirim denemem beğenildiyse ne mutlu yılbaşı kombinim hazır demektir:)

passepartout yaaa cnmm benimm neden yanlış anlıyım aksine yorumun acaip hoşuma gitti:)ben çok seviyorum böyle içten yorumları tavsiyeleri zaten her zaman açığım bu tarz yorumlara yeterki herkes senin gibi tatlı bir şekilde dile getirsin isteğini:)cnm zaten eskiye oranla daha az hello kitty ve çocuksu şeyler giymeye çalışıyorum sanırım benim de tarzım değişiyor taytları eskiden düz botlarla giyerken artık topuklulara ağırlık veriyorum zaten elbiseler her daim favorim ama bundan sonra daha da sık giyerim;)ben de seni öptümmmm

Gizzy dedi ki...

Meliscimmm sen de ne kadar şirinsin çok saol tatlımmm...makyajımla uğraştım baya bir malum öyle becerikli biri diilim ama sonuç güzelse değmiş tüm uğraşlarıma:)öpüyorum seni cnm benim

Sedacımmm o konuda şanslıyım gerçekten babam bugüne kadar bir tek kıyafetime karışmamıştır alıştı adamcağız kızına ne yapsın:)annem zaten benden süslüdür arada onun giydiklerini post yapiyim diyorum:)maillerimi şimdi kontrol ediyorum tatlım:)

Gizzy dedi ki...

Nimommm teşekkür ederim cupcakeimmm:)evt evt süsledik hevesle ağacımızı yeni yıla hazırız tatlım:)kocaman öpüyorum seniii

SWL dedi ki...

cnm ne kadar şık ve tatlı olmuşsun. sana açık ve dalgalı saç yakısıyo;) yüzünün masumluğu daha ortaya cıkıo ;) ama botları çook beğendim ben;) daha yakın cekim isterim;)

Gizzy dedi ki...

SWLcimmm cnm çok çok teşekkürler:) artık açık saça ağırlık veriyorum öyle bir karar aldım tatlım:) off cnm şu kış ayları gelince dış çekimler sekteye uğradı o yüzden bir sıkıntıdayım ama önceki postlarımda yakın çekimi var (stripes and polka postumda da giymiştim bunları)...bu botlarımı çok seviyorum çünkü modeli itibari ile 3 değişik şekilde giyebiliyorum 1 tane aldım 3 botum oldu resmen:)

Adsız dedi ki...

makyajın da süperr :) tatlım son postuma bi bakabilir misin? bu konuda daha amatörüm de :)) http://sedindunyasi.blogspot.com/2011/12/yilbasinda-ne-giymeli.html

chunlibeauty dedi ki...

wayyy harika görünüyorsun canım!!saç makyajda çok güzel çok beğendim :D

motto dedi ki...

Ailen cok seker canim...
Uzun,saglkli,bir arada yasamlar...
Elbisen de bottieler de super..
Seni kocaman oper iyi hafta sonlari dilerim canim gulen yuzun gibi...

civciv dedi ki...

cok zarif ve hos görünüyorsun gizzy ..
ben bu tarzi sen de cok seviyorum <3

..katiliyorum.. daha SIK giymelisin :D


cok öpüyorum & güzel bir cuma diliyorum sana !

simple present tense dedi ki...

gizem saçlarını açık görmek beni çok mutlu ediyor söylemeden edemedim öpüyorum <3

Adsız dedi ki...

Kombinin sık zarif olmuş ama benim dikkatimi çeken sacların oldu bu renk sana cok yakışmış !!

Modamla (Burcu) dedi ki...

Elbisen zarif ona diyecek bir şey yok ama sen çok şekersin ya MAŞALLAH. Hele şu en baştan 9. karede aynı Kavak Yelleri'nin Mine'sisin. Bayılıyorum sana güzel kız ;)

Gizzy dedi ki...

Sedacımm çok teşekkür ederim cnmm:)şimdi hemen postuna ışınlanıyorum bakalımm yardımcı olabileceğim konu neymişş:)

ChunLicimm senin gibi makyaj yeteneklisi birinden bunları duymak beni nası mutlu ediyor anlatamam...hep söylüyorum yine söylicem sayende öğrendim ben bu liner sürme işini çok saol tatlişkom:)

Mottocumm ben de seni ailem adına kocaman öperim o zaman:) amin canım hepimiz uzun seneler hep beraber mutlu olalım:)çok çok teşekkür ederimmm senin de haftasonun şeker tadında geçer umarım:)muckkk

Gizzy dedi ki...

civcivimmm o zaman ben bu tarza doğru kayıyım yavaştan hello kittyler falan bir dursun kenarda ben de sevdim zaten bu tarzı o yüzden seve seve sık sık giyerim:)öperim seni fıstık:)

simple present tense söyle cnm benimmm beni de bu yorumlar çok mutlu ediyor saçları açtım elbiseyi giydim beğenildim doğru yoldayım demekki:)çok saol cnmm

iç dünyamın başkentii o acı sarılık gitti cnm ben de memnunum yeni renginden şu sıralar kahkül kestirsem mi kestirmesem mi onun kararsızığını yaşıyorum ama rengi bir süre böyle kullanıcam gibi beğenmene sevindim cnm benim:)

Adsız dedi ki...

ayyy evet evet kahkül sana acayip yakışıyoooorrr!! ;)

We are the Hippies dedi ki...

tepeden topuz olayını anneden kapmışsın ^^ Anasının kızı =)

SeMa dedi ki...

zayıfladın mı çok şeker çıkmışsınız

Adsız dedi ki...

herşey süper de çok merak ettiğim birşey var, ayıp olmaz umarım. Annen çok hoş, çok cici bir kadın ama neden kaşları o şekilde anlayamıyorum. Saçlarına göre çok koyu ve çok kalın. Cidden enteresan bir görüntü, biraz rahatsız edici sanki.Biraz inceltse, bi ton açsa sanki...

Gizzy dedi ki...

Sedacım bakalım belki yakında kahküllü olarak çıkarım karşınıza:)

hippilazman evt canım anneden kıza geçen bir gelenek bizimkisi:)

Semacım geçen sene bu zamanlara göre bir 14 kilo verdim hayatım:)çok teşekkür ederimmm

adsız blogda bir annemin kaşlarını tartışmamıştık o da olsun tam olsun:)yani herkesin kendi zevki vardır sen kaşları neden öyle diye anlamaya çalışıp yorma kendini demek ki böyle seviyor de geç heralde o da inceltebileceğinin ya da bir ton açabileceğinin farkındadır ama yapmıosa yapmıodur yani bunun nedenini burda ben sana cevap olarak veremem ki:)

sevi dedi ki...

Yalnız Gizzy özür dileyerek adsıza katılıyorum. sen bu işlerden anlıyorsun, niye hiç anneni uyarmıyorsun?

gülin dedi ki...

Tartışma konumuz kaşlar mı oldu!!! Bence göz makyajı da tartışılmalı, bence senden süper bir imajmaker olur hayatım. Anneni daha da hoş bi bayan yapabilirsin.

Gizzy dedi ki...

Sevicim ben bu işlerden anlamıyorum hiç bir zaman öyle bir iddiam olmadı ben blogda paylaşmayı seviyorum siz de severek takip ediyorsanız benden mutlusu yok...burası benim kendi kişisel paylaşım alanım olduğu için ve yorumlarla sadece ben igilendiğim için eleştiri ve düşünceleriniz sadece bana odaklı olursa o zaman aklınızdaki sorulara her zaman cevap verebilirim:)

gülincim cnm demin de yazdım imajmakerlık falan benlik değil ben giyiniyorum paylaşıyorum o kadar...annem bence yeterince hoş ve çok güzel bir kadın onun benden değil benim ondan öğrenecek çok şeyim var daha diyerek konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum izninizle:)

banu dedi ki...

burası senin kişisel alanın hayatım tabii ki anlıyorum ama annenin de resimlerini koyuyorsan insanların yorum yapma hakkı da var. ayrıca kimse kötü birşey dememiş, sadece fikirlerini söylemişler. ben de aynı şekilde düşünüyorum, annenin güzelliği o kaşlarla ve makyajla gölgeleniyor, üzgünüm.

Adsız dedi ki...

bugün olumsuzluk günü mü?

Adsız dedi ki...

bence imzası gibi!

nur dedi ki...

gizzyi bıraktık annesinemi bakıyoruz... bize ne, size ne, kime ne

Gizzy dedi ki...

Banucum ama yorum yapılan kişi eğer bunlara cevap veremiyorsa o zaman burada sorulan sorular anlamsız oluyor ben de onu demek istiyorum benim şahsımla ilgili soru sorarsanız cevap verebilirim ama onun dışında annem, babam, teyzem, anneannem, halalarım ve fotoğraflardaki diğer insanlarla ilgili sorularınız cevapsız kalır o konuda benim yapabileceğim bişey yok cnm:)

Benlik bir olumsuzluk yok şahsen:)

banu dedi ki...

haklısın hayatım, inan çok ta kibarsın. O senin annen sonuçta, ne düşündüğünü, neyi neden yaptığını en iyi sen bilirsin. dolayısıyla merak eden arkadaşları da aydınlatabilirsin.

Ela dedi ki...

Hep dikkatimi çekiyordu da hiç dillendiremiyordum. Ciddi ciddi biraz farklı, ama vardır bir sebebi herhalde dimi canım?

Gizzy dedi ki...

Nurcum merak eden sorsun tabi ama yani soruların cevabını verecek kişi ben değilim o yüzden burda onlarca yorum oldu gereksiz bir şekilde neyse cnm:)

Banucum ne diyim herkes yazı dili ile de bir şekilde kendini gösteriyor diye düşünüyorum sen de çok kibarsın teşekkür ederim...O zaman annem kalın kaş seviyor doğal kaş seviyor kaşlarını almak istemiyor ve zaten şuanki saç rengini de ters röfle yaptırarak biraz daha koyultmayı düşünüyor diyerek meraklı arkadaşları aydınlatabilmişimdir umarım:)

Adsız dedi ki...

ters röfle kurtarmaz:(

Gizzy dedi ki...

Burcucumm bu arada senin yorumuna cevap yazmayı atlamışım özür dilerim...sen beni hep mineye benzetiyosun zaten tatlım taa en başından:)çok çok teşekkürler kuzucum:)öperim seniii

Elacım nedenini açıkladım cnm doğallıktan yana olmak:)

Gizzy dedi ki...

tümden boyatalım senin için:)

bülent dedi ki...

Bence senin annenden öğrenebileceğin pek birşey yok, sen kendi bildiklerinle devam etmelisin.

Seda Maç dedi ki...

eteğin bir harika :D yılbaşı gecesi ne giysem krizine bende girmiş bulunmaktayım ooof pof :D

Gizzy dedi ki...

Herkesin her zaman birilerinden öğrenecek bir şeyi olduğunu düşünürüm ben bülent ama senin kendi fikrin ona bir şey diyemem

Sedacımmm ben o krizi atlattım neyseki hazır yılbaşı kombinim:)sana da kolay gelsin tatlımm ben eminim ama yılbaşı için yine çok güzel bir kombin seçersin sen kendine:)

cabriomann dedi ki...

annen bu şekilde gayet güzel ve tatlı biri canım , belki anneni görmediklerinden böyle diyorlardır :) ayrıca siyah kıyafetin de çok güzel ;)

Gizzy dedi ki...

evet sen yakından gören biri olarak bu yorumu yapıyorsun tabi:)çok teşekkürler bülentcim...kıyafet için de ayrıca teşekkürler:)

coco-jelly dedi ki...

balım saçın ne güzel olmuş ne güzel görünüorsun böyle=) maş herbrinize daha nice nice güzel yıllara sewdiklerimizle=) yılbaşı olayını bende seviyorum o rh mutluluk verici=) öpüyorum seni çk çk sarıldım balım)

cabriomann dedi ki...

eh tabii ki olay 2 boyutlu resimlere bakıp yorum yapmak değil elbet ;)

coco-jelly dedi ki...

ya töbestaaaaa bak şimdi yorumlara baktm bidaha yazasım geldi zetoda aynı şey noluo yaa hakaten bi durup hayırdır olayınız ne sizin diesim geliyo:D zevk meselesi sonuçta kimse beğenmek zorunda diil ne bu anlamıorum beğenmediysen yazma yorum.nokta.hıh.walla cıngar çıkarcam blogosferde:D

Gizzy dedi ki...

cocom benimm taş hatunummm seni çok özledim ben yaa nerelerdesin bir koşturmacadır gidio göremez olduk birbirimizi:(:(:(çok çok teşekkür ederim fıstık ben de seni öpüyorum kocaman:) bu arada diğer yorumuna cevabı da burdan veriyim ne tesadüf dimi hayatımm dün zetoya bugün bana ne ilginç yani böyle bir anda adsız yorumlar sardı etrafımızı:)boşver canım cıngarlık bir durum yok:)

ben bugünkü olay ne onu bile anlayamadım ya neyse:)

Adsız dedi ki...

Bildiğim kadarıyla ışıltı bu yılın yeniyıl modası :)) e sizede yakışıyor ışıltılı olmak..zaten ışıl ışılsınız :)) bence kişiliğinizin renkliliğini canlılığına göre kırmızı renk giymenizi tavsiye ederim ben :)) iyi yıllar dilerim şimdiden :)

Sinem Y.

Gizzy dedi ki...

Sinemcim kesinlikle doğru biliyorsun bu sene her yer ışıl ışıl ve ben de çok seviyorum:)aslında yılbaşı kıyafetimi kafamda belirlemiştim rengi de siyah onun da ama şimdi sen öyle diyince kırmızı bir şeyler bi giysem diyorum ben de ayakkabılarımı kırmızı giymeyi düşünüyordum öyle olur mu:) sana da şimdiden iyi yıllar tatlım:)

Adsız dedi ki...

çikolata şekerim maillerime yanıt bekliyorum 3 tanee :)

Unknown dedi ki...

Gizzy'cim annene de babana da çok benziyorsun, ne kadar güzel bir ailesiniz maşallah tatlım size :))) ben bu balon etekli elbisenin zarif duruşunu çok beğendim, saçlarınıve makyajını da o gece mutlaka böyle yaptır inanılmaz yakışmış güzel yüzüne bi tanem :)))



BeTwin Us

merve dedi ki...

gizzycim benim senden çok annen dikkatimi çekti çok tatlı bir kadına benziyor yahu kanım kaynıyo valla annene.çok eğlenceli bi kadın tarzınada bayılıyorum ayrıca.çok ama çok sempatik bir annen var tanımadığım halde resimlerden sevdim yani o derece.sende çok şıksın canım .muck:)

Unknown dedi ki...

Gizzy blogunu severek takip ediyorum ve bu 1yılda inanılmaz kilo verdin ve güzelleştin zaten güzeldin ama şimdi daha bi fıstık oldun :):) 2012de de blogunu severek takip edicem umarım sende beni takip edersin :)

Adsız dedi ki...

ailenin resimlerini yayınlıyorsan insanların yorumuna acmıs oluorsun demektir.seni takip edenler hep iyi seyler mi soylesin yahu ben de bunu anlamıyorum

coco-jelly dedi ki...

Her kesin annesi güzeldir...en guzel anne benim annemdir...sen aileni mutluluğunu paylaşıyorsun aslında.masallah ne guzel bir aile...adsizlar benim annemi ev haliyle görseler blog yorumdan yıkılır.ananemden kalma korkunç yelegini sırtından çıkartmaz;)alış verise gideriz sacı fiyonk;)yaw anne bu ne dediğim de aman cocuğum her gün sac yap ise git bu gün de yapmiyim der;)annenin sacına bak deseler uçarım valla pasakli çirkin ya da kalın kasli hallerini ben eleştiririm kimseye laf ettirmem...ha bloga koyuyorsun yorum gelir bak bu da doğru ama eleştirinin dozu önemli.annemin kasları nasıl postu yaparsan fikir veririm ama bize ne yawww...cok komiksiniz...sizin anneniz domestos lekeli pijamalarla pasakli geziyordur biz bişey diyormuyuz;))))bu olumsuz yorumları yayınlaman bile bir büyüklük ...salla gitsin üzülme sen...herkes kendi anasına baksın ama bilin ki herkesin anası kiymetlidir;)öperim ester;)

mervee dedi ki...

harika olmuşsun canım..Maşallah..:)

Adsız dedi ki...

Gizem Abla ya kaç gündür maillerime cevap bekliyorum lütfernn :( muck

Adsız dedi ki...

Kesinlikle süper olur kırmızı ayakkabı siyah elbise nefis en sevdiğim şey :)) saçların salık ve böyle dalgalı olduğunda da ve koyu göz makyajı yüzünü çok gizemli ve seksi gösteriyor süper oluyor bence :)) yılbaşı için ideal saç ve makyaj derim birde :)) sevgiler :)) yeniyıl dileğin için bende teşekkür ederiimm :))

Sinem Y.

PD dedi ki...

boşver şimdi elbiseyi ve botları, saçın ve makyajın ha-ri-ka! ben en çok onlara bayıldım sen sık sık böyle yap bence tatlım :) gerçekten çok yakışmış çünkü.

http://iconicmouse.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

Tüm yorumları okuyamadım belki söyleyen olmuştur, kombin harika saçlar makyaj ve forografta yer alan herkes birbirini çok güzel tamamlamış.. klass! :) ama yılbaşında "kırmızı ruj" unutulmasın please :))

BlackLight

Adsız dedi ki...

Ayrıca diğer yorumları şimdi okudum da, ayıp olma-masını umarak yazılmış olsalar da biraz ayıp olmuş gerçekten.

Ben ki bir erkek olarak bu blogun ana teması olan kadınların moda, style ve alışverişi üzerine günlük kafa yoracak biri değilim ama bu bloga bir takıldım hala da her gün bakmadan geçmiyorum. Benim ilgim, sevgim ve takip etme nedenim tamamen Gizem'in sıcak, samimi ve müthiş pozitifliğidir. Bu anlamda zaman zaman blog takipçilerine olan sevgi ve güveninden ailesi ve arkadaşlarına dönükte bilgiler ve fotoğraflar paylaşıyor. Ama her zaman Özne blog sahibesi olarak Gizzy'dir ve öyle olmalıdır.

Ben şahsen bu yorumları okuyana kadarda ne annesinin ne de diğer aile bireylerinin resimlerine odaklanmamıştım, bu türden üçüncü kişilere dönük yorumları yapabilmek içinde ancak samimi arkadaşlık ilişkisi içerisinde olup, birebir de görüşünü söyleyebileceğin özel konulardır.Kaldı ki hiçte gerek yok onlar büyükler..! Zaman farklı, bakış farklı, zevkler farklı ve bu halleriyle de kendilerini ve çocuklarını çok güzel yetiştirmiş toplum içinde güzel bir yer edinmiş ve bir dolu sevenleri olduğunu gözlemlediğimiz büyük bir aile’yi görebiliyoruz.

Tartışmayı uzatarak kimseyle polemiğe girmekte değil kastım, zamanımda yok, sadece Gizzy ve sevenlerini daha fazla üzmemek adına rica ediyorum kapansın artık bu konu.

Sevgiler :)

BlackLight

Sinejan dedi ki...

Merhaba, uzun süredir seni takip ediyorum yazmak bu güne kismetmis. Ne giysen yakisir diyorum ve Hello Kitty rahat spor tarzi sana cok yakisiyor, cokta uzak kalma :) Sevgiler...

hayalci dedi ki...

Mimlendin tatlım :)

Aysegul Uluc dedi ki...

cok guzel resimler :)

http://stylishtimes.blogspot.com/

duju dedi ki...

çok şıksın kuzu, siyahlar ne de güzel yakışmış... saçlarının bu halini de çok seviyorum! Botlarını çok sevdim, çok şıklar ve elbisenin etek kısmı da çok şirin...çok yakışmış ve özletme kendini :)


http://dujufashion.blogspot.com/

Trendsum dedi ki...

Çok güzel olmuşsun makyajına ayrı bir bayıldım.. Neler kullandığınla ilgili ayrıntılı bir post düşünür müsün? http://trendsum.blogspot.com/

zeys dedi ki...

Ne guzel bir aile tablosu. Sana bu renk sac cook yakismis. Bu arada benim ilerde kizima verecegim ogutlerden biri sakin kaslarini alma olucak. Bence gur kaslar dunyanin en guzel ve zor elde edilen seyidir. Annenin kendine has bir tarzi var ve daha onceki resimlerde de gormustum cok hos bir kadin..yilbasinda kesin mini elbise fiy derim ben:)

http://zeysfashionroom.blogspot.com/

coolll dedi ki...

canımmmm
çok geçmiş olsun kaza yapmışsın :(
umarım kötü bişi yoktur ...

Adsız dedi ki...

Merhaba gzm cok tatlisin ailenle hep boyle birlikde olman dilegi ile kimi arkadaslar gercekden cok abartmislar seninde dedigin gibi annenin kasi da goz makyajida kiyafetide kendi dusuncesidir ve senin de dedigin gibi sen onun adina zaten biseyler soylemen pek dogru olmaz burasi senin blog un insanlarin senin hakkinda yorum yapmalari gerek eger begenirlerse mesaj birakirlar begenmezlersede yorum yapmak zorunda degiller kac gundur blogna biseyler yazmiyorsun umarim hasta falan deilsindir kendine iyi bak .

Unknown dedi ki...

Gizzy'm ben geçen haftadan beri kayıptım bir sürü postun birikmiştir diye hevesle açtım blogu baktım o günden beri post yok :( yukarıdaki tartışma mı tadını kaçırdı kuzum? Benzer bir durumu ben de yaşadım yakın zamanda, olur öyle arada. Özletme kendini daha fazla,gülen yüzünü özledik (gülmese de yüzün sesini duyabilmek önemli olan) merakta bırakma bizi tatlım :///

tuba dedi ki...

mrb gizzy ..siyah ebise çok yakışmıs..rengarenk giysiler cıvıl cıvıl(onlarda çok yakışıyo) ama siyahın asaleti başka...
ben özellikle bu kadar giysiyi nereye sığdırdığını merak ediyorum:)giysi dolabının resimlerini görmeyi çok istiyorum...hoşçakal..

Selen dedi ki...

gizy kimseyi dinleme yaa sana hello kittyler çizgi film kahramanlı elbiseler çook yakışıyor ben tarzına hastayım :)

Su dedi ki...

Merhabalar Gizem ailenle nice böyle güzel yılbaşılar geçirmen dileğiyle.Ancak birşey dikkatimi çekti lüften hatam olursa affola, anneciğinin kaşları hem şekilsiz kalın hemde kömür siyahı bir farlar doldurulmuş gibi onu düzeltse çook daha hoş bir bayan