23 Aralık 2011 Cuma

Zara Eteklerim

Gün hafta geçmiyor ki ben Zara'dan elim boş eve döneyim...Gerçi son iki haftadır birşey almadım bu benim için büyük başarı...En son gittiğimde de 2 etek ile eve geri döndüm ama hala giyilmeyi bekliyorlar...Biri kalem etek ki yırtmacı ve yırtmacın yanındaki metal düğme detayları acaip hoşuma gitti...Bu arada kendisi dolabımdaki ilk kalem etek olmakta... Bir diğeri ise önü kısa arkası uzun modellerden yine yeniden:) Sanırım bu hafta her ikisini de giyip görücüye çıkartacağım:) Bu arada haftasonuna saatler kaldı şimdiden herkese süper bir haftasonu diliyorum:)




17 yorum:

Shopaholic dedi ki...

İkincisinden ben de almıştım, çok güzel cidden :) Güle güle giy ikisini de..

Adsız dedi ki...

Merakla bekliyoruuum kombinini :)

Unknown dedi ki...

Ikisininde sana cok yakisacagindan eminim :)) opucuklerrr

duju dedi ki...

kuzum birinci eteğe bayıldım, çook hoş duruyor! Biker boot veya ince topuklarla bile inanılmaz güzel duracaktır! En kısa zamanda kombinlerini bekliyorum canım...


http://dujufashion.blogspot.com/

. dedi ki...

Asimetrik olan fena tapılası kuzucum , kombinini bekliyoruzz muahhh!:)

xo

♥HeelsAreMyDrugs♥
♥HeelsAreMyDrugs♥

Karadut dedi ki...

blogunun yeni görünümünü çok sevdim
bi de birinci etek çok güzel
sevgiler

Adsız dedi ki...

kazadan sonra haliyle insanın canı alışveriş yapmak istemez tabi doğal olarak...

Wear A Smile! dedi ki...

kalem eteği nedense senin üstünde düşünemedim ben, nasıl bir kombin yapacağını çok merak ediyorum canım :)
asimetrik etek ise muhteşem tabii, sende de harika duracağına eminim! güle güle giy ikisini de.. :)

fashiONözge dedi ki...

ikisi de süper ama o düğmeler açılacak değil mii hehee :))

bu aradaaa çekilişim vaaarrr:)
PIRLANTA KOLYE isteyenleri beklerimm :))

http://fashionozge.blogspot.com/2011/12/pirlanta-kolye-hediyem-size1yasinda.html

Adsız dedi ki...

yanlış anlamazsanız bir şey sormak istiyorum genelde kadınlar başkalarında aynı kıyafetleri görmekten hoşlanmaz. medyada da görürüz. pişti olmaktan kaçınılma durumu vardır ya. siz bunu çok umursamıyorsunuz sanırım. bloggerlara baktığımzda genelde belli başlı markaların ürünleri tercih ediliyor ve aynı eteği aynı çantayı vs birçok bloggerda görüyoruz. tabi ki sürekli özel tasarım giyecek değilsiniz ve tabi ki beğendiğiniz markaları ve ürünlerini başkasında var diye tercih etmemezlik yapmayacaksınız. ama bazen aynı çantaya aynı gün arka arkaya birkaç bloggerda rastlayınca ne çantaymışş diyesi geliyor insanın. 4-5 marka var ki çoğu bloggerın hemen her kombininde yer alıyor. neredeyse o markaların dışında giyinilmiyor. sizin bu durumdan rahatsız olduğunuz oluyor mu? yoksa herkes farklı taşır, ben başkalarıyla ilgilenmiyorum vs mi diyorsunuz? bu arada bir önceki yazıdaki tayt ve botlar çok hoşmuş:) belki de farklı olduğundan her avmdeki o ünlü markalardan olmadığından ilgimi çekmiştir;)

Unknown dedi ki...

Gizzyyiiim yeni tasarımı çok güzell olmuş blogununn :) Çok özledim görüşebilsek keşkee.Yeni yıla MArc JAcobs'la girmek istersen de bloguma bekliyorum :)

Gizzy dedi ki...

Shopaholic cnm sen de güle güle giy eteğini teşekkür ederim:)

Stay on the fashion tamam cnm en kısa zamanda giyilecek bunlar:)

Zeynepcimmm çok teşekkür ederim tatlım:)

Gizzy dedi ki...

Dujummm ben kendime doğru düzgün bir biker bot bulamadığım için topuklularla yapacağım kombini bakalım beğenicek misin:)

Heels aremy drugs tamam bebişim seni fazla bekletmiyim ben o zaman:)muckkk

Karadut cnm çok teşekkürler yeni yıla yeni tema ile girelim dedim beğenmene çok sevindim:)

Gizzy dedi ki...

Evet kazadan sonra bir toparlanma süreci yaşadığım doğru ama çok şükür bu süre uzamadı çok fazla...

Ahsencimm kalem eteğin dolabımda olduğuna ben bile inanamıyorum hala...bakalım kombin yapar yapmaz sizin görüşünüze sunacağım zaten:)öpüyorum cnmmm

Özgecimmm o düğmeleri daha eteği denerken açtım bi daha da kapamam:):):)

Gizzy dedi ki...

Adsız merhaba:) neden yanlış anlayayım bu tarz yorum ve soruları çok seviyorum ben teşekkür ederim:) ben aslında herkesde olan şeyleri sevmem almaktan giymekten hoşlanmam ama bir yandan da eğer çok hoşuma gittiyse ve çok tutulan bir ürünse de napalım onlar farklı taşır ben farklı taşırım diye alır giyerim...o yüzden mesela zara, h&m ve bunun gibi markalardan yaptığım alışverişleri başkasının üstünde de göreceğimi bilirim ama farklı tarzlarla farklı duracağını düşünürüm...ama bir önceki posttaki gibi bir taytı kimsenin üstünde görmeyeceğimi pişti olmayacağımı da bilirim...giyinirken bir şeyler alırken çok fazla düşünmüyorum açıkçası eğer hoşuma gittiyse alıyorum kendi tarzıma göre giyiyorum şimdiye kadar da pişti olmadım dışarda bir yerde o yüzden bu konuda başkaları ne giymişten çok kendi kendime yakıştırmaya çalışıyorum aldıklarımı:)

Kubicimmm cnm benimm çok saol:)evet yaa bir görüşsek ben de çok özledim yeni yılda yapalım bir organizasyon:)

SvGLove dedi ki...

Gizem'cigim Adsiz guzel bi soru sormus, sen de pek guzel cevaplamissin. Yorumlari okumasaydim benim de diyeceklerim bununla ilgili olacakti. Soyle ki:
Asimetrik kesimi cogu blogger'imiz da gorduk, herkes kendi tarzinda pek de guzel kombinledi. Seninkini tahmin edemiyorum mesela ben! O yuzden nasil gorunecegini merakla bekliyorum;)
Ozellikle kalem etegi! Sen soylemesen, ben soracaktim 'ilk kalem etegin mi?' diye. Cunku hic boyle bir etek hatirlamiyorum. Hatta biraz tarzin disinda.
Merakla bekliyorum kombinlerini o zaman;)

Gizzy dedi ki...

Sevgicimmm cnm benimmm evet kesinlikle kalem etek benim tarzım dışında ama farklı şeyleri denemeyi sevdiğim için aldım bu modeli ve en kısa zamanda kombinle çıkıcam karşınıza...asimetrik eteğimi de aslında giydim ama hep gece olduğu için fotoğraflayıp paylaşamadım ama o da sırada merak etme tatlımm:)