18 Mayıs 2012 Cuma

Mint

Bu sezon her yerde mint yeşilini görüyoruz benim de payıma bu pantolon düştü...Son zamanlardaki takıntılarımdan biri de ispanyol paçalar...Hem mint yeşili hem de ispanyol paça olunca kaptım bu parçayı:)
O kadar yorucu ve yoğun bir hafta geçirdim ki ne ara cuma gününe geldik bilmiyorum ama bugün iyi ki cuma yoksa bir gün daha erken uyanıp işe gelemeyecektimmm...Hadi şu gün de çabucak bitsin de 2 günlük tatile çook ihtiyacım var benim:)









T-Shirt: Aeropostale
Pantolon: Bilkent Ankuva
Ayakkabı: Bershka
Gözlük: Prada
Mont: Bershka

22 yorum:

PELLORA dedi ki...

Ispanyol paça pant gerçekten çok iyi durmus Gizzycim renk zaten şahane..ne kadar yoruldum desen de enerjik görünüyorsun bi kere:)

PINKY FASHION dedi ki...

yaa pantolon çok güzelmiş, sadece Ankara'da olmasına üzüldüm:(

http://pinkyfashionbeauty.blogspot.com/

Gizzy dedi ki...

Pelloracımm eğer ordan enerjik gözüküyorsam süper çünkü bildiğin şuan yatsam uyurum o derece uykum var ve yorgunum:)

Pinky Fashion cnm aldığım butik pantolonları istanbuldan getirttiklerini söyledi markası yellow beetle diye bir şey hani belki bir yerlerde denk gelirsin sen de:)çok teşekkürler cnm

begum begum huuu dedi ki...

bazı haftalar böyle üstümüze basıp geçiyor ama bu fotolarda hiç öyle görünmüyor haberin olsun :)))) pantolon yakışmış :)))



begumyagci.blogspot.com

Gizzy dedi ki...

Begümcümmm cnm süper tanımlama cidden bu hafta benim üstüme basıp geçti resmen:)ama hala ii görünüyorsam sizin güzel yorumlarınızdan olsa gerek:)öpüyorum kocaman!

Deniz dedi ki...

Pantolonun rengine bittim ve çok yakışmış sana da. Güle güle kullan :)

Modamla dedi ki...

Gizem ispanyol paça pantolon fiziğine acayip yakışmış. Tamam dar pantolonlarda gidiyor ama bu muhteşem olmuş! Bol bol tercih et bence. Bu arada ben de bir sarı bir yeşil ispanyol paça pantolon aldım ama henüz kombinleyip çekim yakmak kısmet olmadı. Havalar düzelsin bekliyorum ama sanırım düzeleceği yok :) Çok güzel olmuşsun canım, Maaşallah sana. İyi hafta sonları dilerim.

karakoyununprensesi dedi ki...

ben de beğeniyorum ispanyol paçaları, sende de harika durmuş:) nerden aldın diye bir koşu postun sonuna baktım ama ankaraymış:( güle güle giy, hiç gözüm kalmadı;) sevgiler.

Adsız dedi ki...

harika olmuşsun yine. sana her renk yakışıyor, şu senin rengin diyemiyorum şekerim :))) pant ise süper. sevgiler :))

http://sedamoda.blogspot.com/

j.d. dedi ki...

Çok güzelmiş pantolonun :) Bence gayet enerjik görünüyorsun, dün gecede öyleydin ^^

motto dedi ki...

Ayyy super olmus ama:)

Simityiyorsamsanmakicayseverim dedi ki...

Boyle fit fotograflar paylastikca daha da azimle devam ediyorum. Yeme aliskanligim benim sandigimdan daha cabuk yerine oturdu artik tatligiller,kizartmagiller gorunce aman sundan agzima tadimlik bile atayim demiyorum diger gecen diyetli gunlerime ihanet etmis gibi hissediyorum. Sayende bugun diyetime baslamamin sanirim 1.ayi oldu yada olmadi 4 kilo verdim ve bunun kalacagini hissediyorum. Mint ve model cok yakismis opuyorm yeni bir hafta icin kolayliklar gelsin :)

Gamzedrmscn dedi ki...

Çok tatlı olmuşsun. Özellikle pantolonuna bayıldım. Sana da çok yakışmış ispanyol paça:)



http://photoandfashion-diy.blogspot.com/

a dedi ki...

yine çok güzel çok tatlı olmuşsun. Ben de bu pantolonun sarısını çok beğenmiştim, şimdi almaya bir adım daha yakınım sanki :)

madammoda dedi ki...

Bayıldım canım pantolonuna, sana da çok yakışmış :)) Daha fazla İspanyol diyorum :P

Hatice dedi ki...

Canım ben kırmızı pantolon aldım. Ben sadece beyaz t shirtle giyiyorum. Ve aynıı giyinmekten sıkıldım. :) Bana kırmızı pantolonumla başka ne renk ve ne tarz t shirtler giyebilirim konusunda fikir verebilirmisin?

minikkus dedi ki...

yine çok sevimlisin, yine mıncırmalık, böyle sıkıp sarılmalık:)
gözlerimin önünde eriyosun günden güne, göbek möbek artık hicbişi kalmadı, bırak sporu filan noooolur, kendim için yalvarıyorum sana gizoşum:P (kıskanç kuş:))

Gizzy dedi ki...

Denizcimmm cnm çok teşekkür ederimmm:)

Burcucummm cnm skinny pantolonları sık sık giydim artık ispanyollara ağırlık veriyim değişiklik olsun dedim daha çok yakışıyorsa o zaman dahaçok giyiyim ben:)cnm havalar 1-2 hafta daha böyle sonra rahat rahat giyebileceğiz istediğimizi:)ben de seni çook öperim tatlımmm

karakoyununprensesi cnm ben benimkini ankaradan bir butikten aldım ama her yerlerde farklı renklerde var sen bir oxxo ve kotona bak öncelikle aklında bulunsun:)muckkk

Gizzy dedi ki...

S lifestyle cnmm ben renkleri çok seviyorum o yüzden hepsini giymek istiyorum:)çok teşekkür ederimmm

Fatmacımm cnm yaa çok teşekkür ederimmmm:)acaip yorgun halimle bile sana enerjik gözüktiysem ne mutlu bana:)bu arada iyi ki tanıştık yaa ben çok sevdim seni:)muckkk

Betülcümmm çok teşekkür ederim cnm:)

Gizzy dedi ki...

Motto sensin süper!çok teşekkürler:)

Radio Kafamizagore cnmmm yaa bu bugün aldığım en güzel yorum olabilir bence...bu şekilde faydalı olmak bana inanılmaz bir mutluluk veriyor çok çok mutlu oldum senin adına:)çok kocaman öpüyorum cnm diyetinde kolaylıklar umarım en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın:)

PhotoandFashion cnm o zmn bundan sonra daha çok giymeliyim ben ispanyol paça:)çok teşekkür ederimmm

Gizzy dedi ki...

rosa y gris cnm beğendiysen hemen al kaçırma derim ben çok memnun kaldım yaa çok rahat renginin güzelliği de artısı:)

madammoda sen dersin de ben giymem mi yaa o zaman bundan sonra daha fazla ispanyol giyiyorummm:)

Masalcımm kırmızı ile siyah da çok güzel gider onun dışında gri ve tonları ile de kullanabilirsin...beyazın yanına lacivert katıp kırmızı beyaz lacivert üçlüsünü kullanabilirsin...ben kırmızı mor ikilisini de çok seviyorum biraz daha renkli olayım dersen ikisini deneyebilirsin...

Gizzy dedi ki...

minikkuşummm evet tatlımmm artık göbiş möbiş kalmadıı nası mutluyummm:)ahh tatlım zaten spora pek gidemiyorum ki ben bu aralar sadece tae bo dersim var haftada iki o kadar ama gerçekten o eskisi gibi deli deli yapmıyorum sporu sen merak etme:)öperim seniii güzeller güzeli kuşum:)