2 Aralık 2010 Perşembe

Dün Gece

Dün yine koştur koştur bir akşam yaşadım...İşten çıktım hemen spora gittim ordan çıktım eve geldim hazırladıp hemen dışarı çıktımmm Filistin Caddesindeki Meet'de Çarşamba geceleri 90lar Türkçe gecesi var haberiniz olsun:) Ve dün hava o kadar güzeldi ki çoğunluk dışarda durduk diyebilirimmm yanımızda sobamız keyfimize diyecek yoktu...Çok da güzel bir içki keşfettim giderseniz kesin için Meet Pinkerbell!:)


Sonuç olarak dün akşam eve geç gelip sabah erken uyanmaca beni bozdu...Bugün etrafa uykulu gözlerle bakmaktayımmm kocaman kupama doldurdum çayımı umarım o biraz olsun açar uykumu:)


7 yorum:

ENN MODA dedi ki...

Gizzycim yaaa beni eski günlerime götürdün. Benim de nar çiçeği renginde bi kotum vardı. Sonra onu kesip şort yapmıştım. O kadar çok seviyodum ki eskimesini hiç istemiyodum. :)) sen bunu nerden aldın canım.

Gizzy dedi ki...

cnmm ben bu şortu bu yaz bershkadan almıştımm rengine bayılarak...bi bak hayatım belki aynı renk kotlar vardır:)

Adsız dedi ki...

voovv!!90'lar gecesi haa,hemde türkçe ne hoşş..Kıyamam sabah uyanmak gerçekten işkenceye dönüşüyor.Bir fincanda kahve içersen kendine gelirsin eminim;)

ENN MODA dedi ki...

Dün akşam bakmıştım Gizzycim. Olsaydı mutlaka farkederdim :(

Gizzy dedi ki...

Pearlcımm sabah çay öğlen de kahve beni kendime getirdi şuan çok enerjiğim:))

Cnmm aklımda bulunsun bi yerlerde görürsem haber veririm sana:)

fashion house by zeto dedi ki...

Hayatım bende dün gece geç gittim aynı senin gibiyim perişan:)Canım benim nasıldı meet? Gidermiyiz haftaya:) Canım bu arada pek şeker olmuşsun yerim seni yerim:)Kollar bana göz kırpıyo:)))

Gizzy dedi ki...

Hayatımmm haftaya gidelim meete sana o keşfettiğim içkiden içiricem çok eğlenices söz:) hem türkçe şarkılar çalıo sen hepsini söylersin dilediğince kollarımı da sıkarsın istediğin kadar hem soğuk olurlar onlar akşam;)