17 Aralık 2010 Cuma

Pon Pon Çizmelerim

Bu aralar Tiger pon pon çizmelerime takmış durumdayım neden çünkü onlarla hiiç üşümüyorummm ki bu aralar havalardan her bir tarafım tutulduğu için bir süre ayaklarımdan çıkarmayı düşünmüyorum...
Yaşlı teyzelere döndüm yaa daha boynum tam geçmemişken bu seferde belim tutuldu...Akşama doğru da tüm bunlara bir baş ağrısı ekleniyor tam bir şaka gibi sürekli bir yakınma halindeyim ay boynumm off belimm diye hiç memnun diilim bu aralar kendimden...
Neyse ama bugün Cumaaa ve haftasonu geliyooorr...Pazartesi biraz değişik bir Gizzy görebilirsiniz çünkü saçlar haftasonu değişicek:)gerçi iki haftadır planlıyorum bu değişikliği ama birinde kuaför yoktu diğerinde de ben boynumdan dolayı gidemedim o yüzden inşallah bu haftasonu bir terslik olmazsa Gizzy'nin saçları değişicek:)




12 yorum:

Adsız dedi ki...

aa seninkiler supermiş!!ben de dun kahvelerine bakmıstım da almadım niyeyse..alsam mı yaa simdi sende gorunce heves ettim yine:))demek cok sıcak tutuyo..bahanem de hazır oldu simdi:))

Elif UYSAL dedi ki...

Gizzy az daha gözüme sokarsan o güzel çizmelerini ofisini biliyorum gelip zorla çıkartıcam ayağından direkt el koyucam:)) Ama sana daha çok yakışıyor ok vazgeçtim:))

MODA GEZGİNİ dedi ki...

çizmelerinin rengi güzelmiş güle güle giy gizzycim..istanbula kar yagıyor lapa lapa.Ankaraya da gecikmelide olsa yagacak.aman soğuklara dikkat et.saçının rengi güzeldi aslında:)

Gizzy dedi ki...

Çikolatalı Suflecimm ben çok memnunum valla hem sıcak tutuolar hem de görüntüleri pek bi pof pof şirin seviyorum o yüzden al kendine de bence:)bu arada beyaz ve siyahını da görmüştüm bi yerlerde haberin olsun:)

Elifcimmm aşkolsunnn al senin olsun çizmelerim nolcakmış cnm benimmm istediğin zaman giyebilirsin çok ciddiyim bak:)

Moda Gezgini o zaman Ankaraya da 1-2 güne gelir o kar hadi bakalımm:)cnm renk güzeldi de saçım çok yıprandı bi değişiklik yapmam şart oldu artık:)

Unknown dedi ki...

Canım neyi nerden aldığını yazmamişsin!!! :(((
Arada degisiklik kendini iyi hissetmeni sağlıyor. Ben de degistirdim, merakla bekliyoruz :))

ENN MODA dedi ki...

Gizzycim ben bir yıldır saç boyatmıyorum. Bi de kestirmiştim. Sadece eçlarda biraz boya kaldı. Benim de kestirmem lazım ama biraz daha uzamasın bekliyorum.

Ayrıca ugg sevmiyorum ama morlar güzelmiş. Sana da çok yakışır eminim. Asıl ben tuniğe takıldım. Kendin mi boyadın yaa. Hayran kaldım.

Gizzy dedi ki...

Cnm evet unutmuşum yazmayıı hırkam mango tunik h&m tayt befree die bi marka rusyadan almıştım çizmelerim de onitsuka tiger tatlımm...evt değişiklil zamanı geldi bakalım beğenicek misiniz yeni halimi:)

Gizzy dedi ki...

Burcucum işte benimde boyadan yıprandılar o yüzden doğallığa geçiş yapıcam:) ugg konusunda hala kararsızım:)cnm tunik h&mden onlar boyama diilde pullu süsleme ama bana fikir verdin böyle bir boyama yapabilirim:)

Adsız dedi ki...

Bu botlarına bitiyorum senin! Keşke kardeşim olsaydın, ayak numaramız da aynı :))) Kombinlerimizi combo ederdik :D

mercan dedi ki...

bunun moru var bende de:) gerçekten çok rahat çıkarmasam da olur hani..buarada uzun zamandır blogunu takip ediyorum ama nedense senin istanbulda yasadığını düşünmüşüm bunca zamandır, az önce gerçeği öğrendim:) ben de ankaradanım bu arada;)

Guz dedi ki...

gecen gun bu cizmeleri giyen olur mu diye dusuyordum:) ama guzel olmus sende.cok rahatlar degil mi?:)

Adsız dedi ki...

çizmelerde kendin gibi pompon :)))))