2 Aralık 2010 Perşembe

Rain Boots

Ne zamandır sizden gelen istekler üzerine yağmur botları ile ilgili bir yazı hazırlamak istiyordum bugün yağmur botlarımı giyince aklıma geldi başladım araştırmaya...

İlk bulduğum site Wellie Art... Burada renkli renkli farklı markalara ait yağmur botlarını bulabilirsiniz...İngiliz sitenin kargosu da mevcut...Özellikle dudak şekilli yağmur botlarına bayıldım:)





Diğer bir site Dllrainwear ki burada da farklı markalara ait yağmur botları bulmak mümkün...Özellikle benim yağmur botları diyince ilk aklıma gelen Chookaya ait bir sürü ürün var bu sitede...Ayrıca bağlıklı ve zımbalı modellere rastladım...Klasik yağmur botlarını değil de bu tarz faklı modelleri beğenenlere duyurulur:)




Ben Chookanın kendi sitesine bakmak istiyorum derseniz buyrun buraya tık tık... Satın almak isterseniz ana sayfadaki mail adresine mail atmanız bekleniyor anladığım kadarıyla çünkü sitelerinde ürün fiyatı yada kargo ile ilgili bir bilgiye rastlamadım...Burada da dantel detaylı ve hippi tarzı olan yağmur botları favorim oldular...




Bunun dışında Ebay bence bu konuda en çok ürün ve seçeneğin olduğu yer tüm bu botları orada bulmanız mümkün o yüzden benim size tavsiyem Ebayde rain boots diye aratmanız ve karşınıza çıkan binlerce seçenek arasında karar vermeye çalışmanız...
Sade yağmur botları istiyorsanız Hunter markasına bakın derim özellikle gümüş rengi süppeeerr alıcam kendime bi tane ondan:)

Peki bugün uykulu Gizzy yağmur botlarını nası giymiş merak edio musunuz? İşte ben:) Uykulu halin resimlere bile yansımış bir buğulu çıkmış bugünlük kusura bakmayın:)

9 yorum:

Did Dans La Mode dedi ki...

Botlar süpermişşşş seninkiler de öyle güle güle kullan Gizzycim. Uykulu olsan da yüzündeki tebessüm yeterr :)

francesca mckennitt dedi ki...

Seninkiler güzelmiş bayağı :)

Gizzy dedi ki...

Didoşummm saol tatlımmm:)uykulu da olsam gülerim cnm gözler kapalı ama yüzde bir gülümseme:)

Francescacım benimkiler de ebayden tatlımm satıcının linkine bakıcamtım ama ebayim açılmıo kaç gündür :/

Adsız dedi ki...

Merhabaaa,
Bugün öğle arasında seni armada starbucks'ta gördümmm :) Yağmur botların ve pembe eteğinle çok tatlı görünüyordun..
sevgiler
gizem

Aktuelmoda dedi ki...

Çook cici olmuşsun yine canım :)) Yağmu yağsa da giysek yağmur çizmelerimizi :))

Gizzy dedi ki...

Eveeeet doğru görmüşsünn yemek sonrası kahve keyfi yapıoduk arkadaşlarımla:)beni artık öğlenleri armada da sık sık görebilirsiniz:)çook teşekkürler:)

aktuelmodacımm ben bugün yağmuru beklemeden giydim botlarımı sabah hava kapalıydı şimdi güneş açtı ama olsun:)

strawberry dedi ki...

ben de istiyoruum.. ama o kadar çeşit içinden karar verene kadar yaz gelicek sanırm..
ayrıcaa seninkiler bu fotolardakilerden daha güzeel :D

Gizzy dedi ki...

Strawberrycim haklısın karar vermek çok zor ben de aklım çelinir bi tane daha alırım diye bakmıyorum hiç:)cnm benimm çok teşekkür ederimmm:)

mercan dedi ki...

merhaba gizzy,sana bir şey soracağım,ben de bu tarz bi yağmur botu sipariş edeceğim, fakat numara konusunda kararsızım:sbazı markalarda 39 giyerken bazı markalarda da 40 giyiyorum ve tabi karışıklık burda başlıyo:)senin tigerların var diye sormak istedim. benim tigerda numaram us standardına göre 9,acaba senin numaran kaç tigerda ve bu sipariş ettiğin yağmur botunda?