7 Aralık 2010 Salı

Seminere giderken


Cumartesi günü bir konuşmaya katıldım...İstanbul'dan çok sevdiğim bir abim gelip Toplam Kalite ile ilgili bir konuşma yaptı...O taa İstanbullardan gelir de ben onu dinlemeye gitmez miyim ben de giydim cicilerimi gittim konuşmaya...Çok güzel gayet ilginç bir anlatım oldu ben de iiki gitmişim dedim...



Peki konuşmaya gitmeden Gizzy neler yaşadı bilmek ister misiniz? Şimdi ben arabam konusunda acaip titizimdir öyle pis durduğu nadirdir hep yıkatırım olmadı kendim yıkarım falan cumartesi günü de baktım kızım pislenmiş konuşmadan önce yıkatıyım dedim neyse o yıkanırken ben de oturdum bekliyorum bi baktım ki sol elimin işaret parmağındaki ojem bozulmuş...beni çıkmış oje kadar rahatsız eden ne var şuan bilemiyorum ama acil bi şey yapmam gerek dedim kendi kendime...Hemen çıktım yıkamacıdan allahtan orada eczane var biliyorum gittim aseton oje ve pamuk aldım kendime soora geri dönüp bir güzel oje sürdüm orada:) millet arabasını yıkatmaya gelio bekleme salonunda Gizzy napıyor oje sürüyor:) Zaten ilk başlarda yalnızdım sonra bir amca geldi dedim kusura bakmayın ben burayı oje kokuttum ama bi seminere yetişmem lazım zamanım kalmadı dedim amca da bi tatlı önemli diil kızım sen bak işine sür ojelerini dedi bana:)öyle yanii zaman darlığı insana neler yaptırıyor işte...Sizin de başınıza böyle şeyler geliyor mu?



10 yorum:

Elif UYSAL dedi ki...

:))))))))))))Çok güldüm sabah sabah:)Benim de başıma çok gelir böyle şeyler yalnız değilmişim :))Arabada oje sürmeyi denedin mi hiç:)Her ışıkta 3 parmak:)))

Gizzy dedi ki...

:):):)tabiki de denedimmm oje sürmek makyaj yapmak gayet normal şeyler kırmızı ışıkta boş boş oturmak da neymiş:):):)

fashion house by zeto dedi ki...

Hayatım yaaa ne alemsin:)) Amcayıda tahmin edebiliyorum senide şirin şirin konuşmuşsundur gene:)) Canımmm çok şık olmuşsun özlemişim senin bu klasik halini:)

ENN MODA dedi ki...

Gizzycim zaten kısıtlı zamanda hep bi terslik olur. Oje konusu benim de çok başıma geldi :))
Konferansın en şık bayanı sen oldun eminim.

cicibebe dedi ki...

ben en çok eyeliner çekeceksem zorlanıyorum kırmızı ışıkta :p ama daha rezaleti de var bende :D vakitsizlik ve mekansızlıktan arabada okul modundan gece eğlence moduna girmek gibi!! valla yaptık bunu 3 kız yazlık bir mekanda arabayı ıssız tarla kenarı gibi bi yere çekip çorap giy takı tak makyaj yap gibi!! :D amaniiiin ne günlerden geçmişim bak şimdi hatırlayınca çok güldüm :)
bu arada çok şık olmuşssun Gizzy'cim ;)

pelininstyle dedi ki...

Supersin:) Seni cok iyi anliyorum:)))) Gecen sene bir arkadasimizin bekarliga vedasina gittik. Ben de oje delisi. Mavi bir kiyafet giymistim mavi oje surmek istedim. Isten cikip gidiyoruz bu arada.Gargaraya geldi oje cantamda bir gittim aaayyy ben bunu nasil yaparim ojemi surmeyi unutmusum.Gittigimiz mekanda iki arada bir derede ojemi surdum. Sonra fotograflarda bir baktim cantamin icine ojeyi yerlestirmeyi unutmusum mavi oje masamizin ustunde hahaha:)) AY bak gene guldum.
Kiyafetin sana cok yakismis. Ciddi kiyafeti gulucugunle senlendirmissin sahane olmus:)

SvGLove dedi ki...

Gizzy'im çok güzel olmuşsun böyle ama:))
Biliyorum takım elbise vari elbiselere pek yakın değilsin ama çook tatlı göründün gözüme,sıkıcı ciddilikte değil:)
Tabi bunda o formal kıyafete kendi dokunuşlarını yapman etkili olmuş,çok ta başarılı olmuş canımmm:)

Oje+bu kadınsal mevzuya gelirsek; yukarıda yazanları HAYAT'a okutacağım,zira kendisi hep beni bu durumlarda çoook tuhaf bulmuştur:)Abuk sabuk yerlerde makyaj yapma, oje sürme falan:D
İlk evlendiğimizde araba da yapardım tüm işlerimi;makyaj,saç-baş,tırnak,hatta daha da kişisel bakım:p
Şimdilerde asansörde oje sürüyorum:D

Gizzy dedi ki...

Hayatımmm amca ztn ilk bi şok geçirdi sonra ben özür dileyince toparladı o da:):):)minnoşum ben de seni özledimmm hadi hemen akşam olsuuun!!!

Burcucummm canımsın çok teşekkürler:)

cicibebecimmm o da başıma geldi benimm işte hepsi vakitsizlikten oluo biz napalım:)cnm benim çok teşekkürlerr

ayy ben bu yorumu okurken nası güldüm:):):)çok saol Pelincimmm tatlı insan seni!:)

Sevgicimmm HAYAT okudu mu sana hak verdi mi dünyada bunları yapan tek kadın sen diilmişsin onu anladı mı:)cnm benimm çok teşekkürleer işte bu yeni iş yerinden dolayı azar azar alışmaya başladım aslında ciddi giyime ama benim doğama aykırı haftasonları yine bildik gizzy geri dönüo tatlım ama beni daha sık böyle ciddi kıyafetlerle görebilirsin bundan soora:)

Yeşim dedi ki...

Çok tatlısın kuzucuğum :) harika görünüyorsun bu arada.

Gizzy dedi ki...

:) kuzun seni kocaman öper yaa teşekkürler:)