17 Kasım 2011 Perşembe

Glitter Shoes

Bu model Zara ayakkabılar benim olamamıştı ama bu sezon Stradivarius'un çok benzerlerini çıkarttığını görünce koşup hemen aldım...Rahatlık ve kalite açısından hiç güzel bir ayakkabı değil dolayısıyla bu da sadece dizaynı ile giymeye katlandığım ayakkabılarım arasına katıldı...Gerçekten ayakkabıdaki yan dekolte çok hoşuma gidiyor ama ne yazık ki bir süre sonra bunları giymek bir eziyete dönüşüyor benim için:) Sizin de var mı bu tarz ayakkabılarınız?












T-Shirt: Miss Sixty
Jean: Miss Sixty
Ayakkabı: Stradivarius

27 yorum:

Rendastyle dedi ki...

kot mükemmelmişş tatlımmmm çok beğendimm=)

chunlibeauty dedi ki...

çok beğendim cok tatlı olmuşsun canım!! :)

minikkus dedi ki...

ayyyy kuşum bu papiler senle birlikteyken Stradivariusta grisini denedigim rahatsız ayakkabılar diimi:) çok güzeller de bi ayakkabının içinde ayaklar ancak bu kadar huzursuz olabilir:) kotunla süper olmuş. ayrıca da kotun ekstra müthiş! her yerinden zımbalar fışkırıyo, bayıldım! seni de öptüm şirine.

GüzelGül dedi ki...

valla zaradakilerini bir türlü alamamistim ne yaptiysam ne ettiysem nafile :) sonrada pes ettim ama baska hic bir yerde ona benzer birsey bulamadim.Seninkilerde hatda zaradakilerden daha güzelmis ama tahmin edebiliyorum rahat olmadiklarini :)bu arada pantolon cok hosuma gitti

http://guzelgulozyigit.blogspot.com/

Fido dedi ki...

Olmaz mı Gizem'ciğim,benim de var,canımı acıtsa da giymekte ısrar ettiğim ama sonunda pişman olduğum,ben bu tip ayakkabılarımı genelde kısa süre ayağımda kalacak etkinlerde giyiyorum :) ya da yanıma mutlaka yedek ayakkabı alıyorum,çünkü canımı acıtan ayakkabı bi zaman sonra başımı da ağrıtmaya başlıyor,ayaktan kafama kadar geçiyor ağrı :) ama ayakkabıalr gerçekten çok hoş duruyor!! jeanindeki detaylara da bayıldım tatlım!!
Güzel bir günün olsun,çok öpüyorum seni :)

xcelis dedi ki...

Günaydın canım pantolonunla ayakkabın öyle güzel olmuşki bayıldımm.Bazı ayakkabılar evet rahatsız ama model olarak gerçekten çok güzel gle güle kullan Öpoom

fashion house by zeto dedi ki...

Minnoşum ne güzelmiş bu ayakkabıların öyle çok şık keşke biraz da rahat olsa valla bayıldım ben:) Asıl o pantolon nasıl bir güzeldir öle zımbalı falan büyüledi benim gibi rocker bi ruhu hihih:) Öperim seni kocaman hayatımmmmm:)

BÜTÜ dedi ki...

cok sIk ve cok tatli olmussun canim benim :)

Fikriye Filtresiz dedi ki...

Aa dün akşam iş çıkışı Gordion'da denedim aynı ayakkabıları ama bana pek bi rahatsız gelmişti. Ama çok güzeel. Işıltına ışıltı katmış:)

http://alisverisdanismani.blogspot.com

Adsız dedi ki...

heryeyy bi harikaa ama saçladır 10 nomerooo!!! :) bloguma beklerim :)

Unknown dedi ki...

Tatlım pantolonun paçalarındaki detaylar beni benden aldı, altına bu en favori modelin gitter versiyonu harika olmuş :) Ben de denemiştim ama hem bu kadar güzel durmadı hem de dediğin gibi rahatlığı yüzünden kararsız kalmıştım. Birkaç kere giyecek olsa da insan bu kadar güzel durunca almalı bence de :) çok güzel olmuşsun canım benim, bayıldım bu zarif şık kombinine ;)


BeTwin Us

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

Ayakkabılarda çok güzel bitanem sende, ama asıl ben jean'e bittimmmm walla :)) ___perfect___ ;) yeni mi aldın? ne kadar sorması ayıp :) gün ışığında jean'ı benim için fotolarmısın ?

Aysun Karaalioğlu dedi ki...

cok ama cok sık olmus boyle:)) benim de bir glitterım var giyemedim hala içimde kaldı. sonunda cekim için giycem sadece :))

SWL dedi ki...

cnm bende bunların zara versiyonu var. o da bildiğin işkence ayakkabısı :) 1-2 saatten sonra üzerinde durabilmek için resmen çaba sarfedip,olmadı hemen arabadaki babete sarıldığım, şekline hayran olduğum ayakkabı.
güle güle giy canım ;)

www.sevalvemoda.blogspot.com

! ! !~çilekli kırmızı rujum~♥ dedi ki...

ayakkabılar çok güzel canım bende almak ıcın yeltendım fakat benım o ayak kemıgım cok cıkık oldugu ıcın baya bı rahatsız ettı ama sana cok yakısmıs gizzycim

gülümse dedi ki...

ben zaradakini alan şanslı gruptanım:)hiç denemeden Anakaraya giden erkek kardeşime sipariş üzerine aldırttım:))ama ayağıma uydu çok şükür:)))bu ayakkabıların önü sivri olduğundan parmakları sıkıştırıyor rahat edemiyoruz o yüzden.ama açıkcası kalite açısından senle aynı fikirdeyim.son ankar ziyaretimde bunlardan almaya gönüllüydüm,başka bir blogger da daha görmüştüm.ama görünce vazgeçtim almaktan:(bu arada bugünkü kombinin harikaaa,sana çok yakışmış

Seda Maç dedi ki...

pantalonuna bayıldım gizzyciğim ayakkabılarla şahane olmuş

Yasemin Asli Canbolat dedi ki...

Ayakkabina bayildim canim :)

Unknown dedi ki...

cok guzel bir tarz ve cok sirin bir blog! basarilar diliyorummm... :) fotograf konusunda yardimci olabilecegim bir sey olursa cekinmeden sorabilirsiniz...

http://nazlierdenphotography.blogspot.com/

Duru dedi ki...

Bayıldımmm bayıldımmm ayakkabıların süper ötesi bence giy acını güzellikleriyle bastırmaya çalış :)
aklıma bi sözü getirdi ne alaka bilmem ama :):) '' beklenen gün gelicekse çekilen çile kutsaldır''
bu ayakkabılar içinde öyle olmalı :D

Unknown dedi ki...

Gizemcim; Zaradakilerden daha şıkır şıkır bir ayakkabı :)İyiki almışsın.Bu arada kilonu sabitlediğin, sanıyordum ama hala kilo veriyormuş gibi bir görüntün var.Her postta biraz daha inceliyorsun.Böyle çok hoşsun ;)

Unknown dedi ki...

cnm bu ayakkabılar sana çok yakışmışşş bende bayıldım nasıl şıklar öle...Keşke birde rahat olsalarmış ama o markanın ayakkabıları hep rahatsız malesef...

MadamB Fashion dedi ki...

Taban koymayı denesen rahat olur mu acaba? Görüntüsü çok hoş o ayrı katlanman cok normal
madambfashion.blogspot.com

★nasli_ dedi ki...

Rahat ya da değil çok güzel olmuşsun canımm :) Ama anlıyorum seni , ben de platformsuz giyemiyorum topukluyu hatta hiç giyemiyorum desem daha doğru olur muu :PPP
http://www.nzlsyn.blogspot.com
My Giveaway click click

aslı dedi ki...

Gizzy o nasıl bir jean pantolondur, aşk yaşamaktayım şu an kendisiyle♥ Sende inanılmaz güzel taşımışsın, maşallah :)Ve bence formunun zirvesinde görünüyorsun bu konudaki azmin içinde ayrıca tebrik ederim seni :)

fashiONözge dedi ki...

oyyyy hatundan yine sexilik akıyor yaffuuu ,o nasıl güzel bir pant ve ayakkabılarrr,wuhuuu GIZZY ROCKSSSS :)

francesca mckennitt dedi ki...

Benim için bütün topuklu ayakkabılar bu kategoriye giriyor :))