16 Kasım 2011 Çarşamba

Knee-High Socks

Dizüstü çoraplar son takntım...Bayılıyorum yaaa her renk her model almak istiyorummm ama bulamıyorum...Canım Zetom benim için füme rengi olanını buldu da dünyalar benim olduuu şimdi bir de aradığım kazakları bulursam artık beni kimse tutamaz sürekli diz üstü çorap ve kazak ikilisi ile dolaşırım ortalıklarda:)


Bu seferlik elbisem ile kombinledim çoraplarımı ama ilerleyen günlerde aileye yeni çorapların katılması ile yeni kombinlerle de karşınızda olacağım...Minnoşummmm çok çok teşekkür ederim tekrardan:) Bu arada açık saçlı halimi özleyen Ahsen'ime gelsin bu post seni de kocaman öpüyorum tatlımmm:)



















Elbise: Rusyadan
Çorap: Calzedonia
Gözlük: Prada
Ayakkabı: İzmitten

19 yorum:

xcelis dedi ki...

güle güle kullan şekerim oxfordlarla çok cici olmuş yaprapklar arasındaki resimlere bayıldımmm Öpoom =)

minikkus dedi ki...

yerdeki kırmızı yapraklarla papilerin süper olmuş kuzum, coraplarsa 10 numero! calzedonia hayat kurtarır :)) güle güle kullan cicini, öptüm sarmaladım seni *.*

duju dedi ki...

canımmm çoraplar çok yakışmış, bende bu rengini çok aramadım ama bulamadım :( harika olmuşsun güzelim, ayakkabılarda çoook güzel, çok beğenidm.

öperim

http://dujufashion.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

Katia adında bir çorap-çamaşırcı var. Eskişehir'de Espark AVM'de bulunuyor. Ankara'da var mı bilmiyorum ama bu mağazada çok güzel rengarenk diz üstü çoraplar var.

fashion house by zeto dedi ki...

Hayatım güle güle kullan minnoşum ben sana daha bulur alırım malum her cumartesi fink ben:) Çok güzel olmuş tatlım çorap üstünede elbiseylede süper olmuş öpüyorum minnoş cumaya az kaldı özledim seni:)

GÜZİN dedi ki...

Gizzy saçlarını keşke hep açsan, topuzunu cok beğeniyorum aslında ama sana açık saç cok yakısmıs helebu rengiyle bayıldım canım, çoraplar süper güle güle giy:)

Yeşim - Nils Mum dedi ki...

Kırmızı yapraklarla olan fotoğraf ne güzel, istese böyle bir fon oluşturamaz insan. Süper olmuş. Ayrıca ben de Ahsen'e katılıyorum açık saç kesinlikle çok yakışıyor. Hatta ilk boyattığın zamanki gibi hafif dalgalı çok güzel duruyor;)

http://nils-mum.blogspot.com/

Elif UYSAL dedi ki...

Yine elma şekeri olmuşsun:) Diz üstü çorap demişken şans ederi LCW'de buldum ben birkaç renk ve inanamadım. Çizgilileri görmen lazım:) Mutlaka bak derim kuzu:) Şirinlik abidesi:)

fashiONözge dedi ki...

oyyyy canım yaa bu ne tatlılıkkkk,bayıldım yaa bu çoraplara,nasıl da yakışmış,kıskandım vallaaaa ben de mi alsam hehee :)
canım benim saçlar yine yakıyor,maşallah diyelim maşallaaahhh :)

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

nasıl tatlısın yine sen...gülüşüne bayılıyorum içimi ısıtıyor canım...Çok öpüyorummm o şeker yanaklarından ;)

BÜTÜ dedi ki...

güle güle kullan tatlım... ayakkabılarını pek beğendim :)

Adsız dedi ki...

gizzy sen tam olarak kaç kilo vermiştin :)?

Unknown dedi ki...

Tatlım süper güzel olmuş bu kombin :) ben de diz üstü çoraplara bayılıyorum çok tatlı, french bir hava veriyor kıyafetlere, özellikle senin bordo süed Oxfordların ve de cici mini elbisenle harika olmuşlar! :) bordo detaylı kombindeki bordo yapraklar da ayrı dikkatimi çekti bu arada :))) bu tarz çorapları arıyorsan bilstore’da çok farklı stylish modeller var haberin olsun Gizzy’cim ;)))


BeTwin Us

Adsız dedi ki...

E demek ki bu kalın çoraplar ve üzerinde diz altı çoraplarıyla, artık kadınların orasını burasını çekiştirip frikik verme korkuları geride kalıyor:))

BlackLight

esra dedi ki...

Bende Tam Caldezonia diyecektim ki aşağıda gördüm çok güzel bu sene diz üstü çorapları kurdeleli olanları var fırfırlı düz renk renk Çocuk krasyonu daha güzel ama:) Bu arada şunu söylemeden geçemeyeceğim Gizzy saçlarının güzelliğini daha sık görmek istiyormm. Sana çok yakışmış hem kışta geldi ısıtırlar seni artık böyle serbest kalsınlar:))

esra dedi ki...

Bende Tam Caldezonia diyecektim ki aşağıda gördüm çok güzel bu sene diz üstü çorapları kurdeleli olanları var fırfırlı düz renk renk Çocuk krasyonu daha güzel ama:) Bu arada şunu söylemeden geçemeyeceğim Gizzy saçlarının güzelliğini daha sık görmek istiyormm. Sana çok yakışmış hem kışta geldi ısıtırlar seni artık böyle serbest kalsınlar:))

darkolivee dedi ki...

gizzy sana kış gelmiyormu tatlım, şöyle kabana sarılmış halini hiç göremiycez sanıyorum :)))

yün hırkanmın içine gömülmüş beennnn, seni görünce sıyrıldım çıktım :))
açık saç çok yakışıyor hakikaten...

darkolivee.blogspot.com

Adsız dedi ki...

çoraplar papilerr saçlar elbiseee 1numara 1!!!!! :) gofret çok tatlıı zen çok sayıfladın gizemim yerim seniii =)

GüzelGül dedi ki...

cnm böyle corapla cok güzel olmus ama benim gözüm ayakkabilarinda kaldi :)

http://guzelgulozyigit.blogspot.com/