15 Kasım 2011 Salı

Kürk detayı

Bu sezon hemen hemen her parçada bir kürk detayı görmek mümkün...Özellikle mont ve paltoların yakaları ve bilekleri kürklerle kaplı ve bizi sımsıcacık yapmak için hazırlar...Dış giyim dışında ise en çok hırkaların yakalarında rastladım kürk detayına...Sadece giyimde değil ayakkabı ve aksesuarlarda da karşımıza çıkıyor kürkler...Özellikle bilek kısmı kürklü modeller bu sezon çok moda...Varolan eşyalarınızı modifiye etmek de kolay gibi duruyor...İmitasyon kürkler ile uygun fiyata son moda kıyafet ve aksesuarlara sahip olabilirsiniz:)




7 yorum:

tuem dedi ki...

kürk♥♥♥ her yerde olmalı tabii dozajında botu ve hırkayı çok sevdim

PINKY FASHION dedi ki...

Vegeteryan, vegan ya da deri ürünleri hayatından çıkarmış bir insan değilim ama nedense gerçek kürk gördüğümde ya da dokunduğumda hüzünlenirim. şu an moda malzemesi haline gelmiş hayvancığa dokunmak beni üzer. o yüzden sevgili kürk düşkünü halam kızı olmadığı için tüm kürklerini bana vermek istediğinde dehşete kapılmış ama çaktırmamak için sadece teşekkür edip kürk sevmediğimi söylemiştim.

seninde söylediğin gibi imitasyonlar hem daha uygun fiyata hemde hayvan dostu..

GüzelGül dedi ki...

böyle kürk detaili seyleri bende cok seviyorum ve su topuklu ayakkabilarda gözüm kaldi :D

http://guzelgulozyigit.blogspot.com/

Farfalle dedi ki...

Sentetik kürklerin doğada 200 yıldan daha fazla sürede çözünebildiğini okumuştum biyerde, gerçeğine zaten karşıyım. İkiside zararlı galiba, kullanmamak en doğrusu sanırım.Sewgiler...

esra dedi ki...

Hırkalarda Bootielerde Ve şişme montlara çok yakıştırıyorum.
http://goosestyle.blogspot.com/

Unknown dedi ki...

Kürk detayını her şeyde seviyorum ben :)classy bir şıklık katıyor, özellikle bir yaka kürkü en kısa zamanda edineceğim tatlım ;)


BeTwin Us

Burçin dedi ki...

Kürkü sadece bir lüks simgesi olarak görmek yanlış, aslında kürk insanlığın binlerce yıldır kullandığı doğal bir malzeme. Sentetik kumaşlar, astımdan deri alerjisine, aşırı terlemeye kadar bir sürü rahatsızlığa yol açabiliyor. Dahasını söyleyeyim, sentetik kumaştan yapılan bir elbiseyi giydiğinizde vücudunuz bir statik elektrik deposuna dönüyor, bu da stres ve gerginliğe yol açıyor. Öte yandan, bir vizon manto resmen evladiyelik, toruna bırakılacak kadar dayanıklı bir kıyafettir. Her sezon bir palto almaktansa bir kürk mantoyu yıllarca giymek çok daha çevre dostu bir davranış olacaktır.