15 Kasım 2011 Salı

Yeşil Ayakkabı

Yeşil ayakkabılarımı epeydir giymediğimi farkedip hadi o zaman aklıma gelmişken giyiyim dedim...Size de oluyor mu bilmiyorum bazen dolabımdaki belli parçalar gözdem oluyor ve sürekli onları giyiyorum diğerleri de ikinci plana atılıyor sonra onları ne zamandır giymediğimi farkedip gözde listemi değiştiriyorum ben:)


Artık kış iyiden iyiye geldi sanırım...Sabahları ve geceleri nasıl bir soğuk oluyor Ankara öyle...Ben ki zor üşüyen bir insanımdır artık ellerimi ısıtamıyorum resmen...Eskiden hiç kazak giymeyen biriyken her yerde kazak arar oldum ama şöyle kendime uygun bir tane bulamadım...Var mı önereceğiniz bir yer? Ben biraz sıkıntılıyım dalamayan kazak arayışlarındayım...





Bu arada bu kareler anneannemin evinden...Arkamda görmüş olduğunuz resimleri de bizzat kendisi yaptı sultanım:)








Elbise: Mer Dor
Ayakkabı: Zara

13 yorum:

Adsız dedi ki...

Gizem ablaa zara demekk istiyorumm ya bunları bana gönder dicem ama senin gözden :) ama gözüm kaldııı did çantasıyla da kombinlemiştinn e sen hevesini aldın artık :D ninenin aksesuarları süperr! :) muck

Fido dedi ki...

Tablolar çook güzel!! ve resim yapan bir anneanne!!çok tanışmak isterdim :) kendisinin ellerinden öperim :)

minikkus dedi ki...

kesinlikle ipekyol outlete bakmalısın bebişim;) orda zibille kazak vardı, hem de tam bizlik, yani daraltmayan bunaltmayan cinsten. yeşil papilerini yerim, annane sultanı da öperim:)

hayatıma bir tutam neşe kattım dedi ki...

Canım koton' da çok şık yeni sezon ürünleri var. Kazakları da güzel geçen kuzenim için bayaa kalın bi kazak bulmuştuk :)) o da cok usuyen bırıdır. aklında olsun ;)) grsrz.

Adsız dedi ki...

BAYILDIM !

GüzelGül dedi ki...

bendede öle oluyor canim bazen öyle takiyorumki bazi kiyafetlere sürekli giymek istiyorum farkli renklerle kombiliyerek sanki hic baska birseyim yokmus gibi :D en az iki haftaya bir dolabi toplamak lazim böylelikle hersey ortaya cikyor. Bu arada anneanenin tam bir resammis :D

http://guzelgulozyigit.blogspot.com/

Farfalle dedi ki...

Ne tatlı bir ananedir o kimbilir, çok şanslısın canım... Yeşil ayakkabılarında çok şeker, kazak bende arıyorum ama tam evet budur dediğimi bulamadım hala:( Bulursan banada söyle diyorum:) Sewgiler...

Wear A Smile! dedi ki...

tatlım zara ve bershka'nın kazaklarını ben çok beğeniyorum bu sezon.. daha dün bershka'dan kalın örgülü bi tane aldım, kalitesi şahane diil ama duruşu çok hoş :)

komple siyah giyinmek de yakışmış sana canım, yeşil ayakkabılarını ben de özlemişim :) bir de saçlarının açık olmasını özledim ama, arada yapsana yine?? :)
kocaman öperim seni canım :)

cingifilli dedi ki...

Sen supersin mekanda super.Anneannenin ellerine sağlık...

cerenim.com dedi ki...

ayakkabilar cok yakismis :)

Adsız dedi ki...

sacini nasil yapiyorsun?

Adsız dedi ki...

slm gizzy uzun zamandır blounu takip ediorm...bende bu aralar kazak arayışındaydm geçenlerde twiste uğradm çok hoş kazak modelleriyle karşılaştım,mercan tonu ön kısmı altın rengi düğme detaylı kazağa bayıldım,altına yine twistten tütülü atletle kombinledm süper oldu:)))

Unknown dedi ki...

Gizzy’cim ben yazacaktım ama benden önce yazılmış :) twistte çok ince ve yumuşak kazaklar da var, kalın ve rahat modeller de. Ben de dalayan kazak hayatta giyemem, orada sana çok uyacağını düşündüğüm kalpli bir model var ki görür görmez Gizzy’lik demiştim tatlım ;) Yeşil ayakkabılar da kombinini çok güzel renklendirmiş, Anneannen’in resimlerine hayran kaldım onun da ellerine sağlık canım ;)


BeTwin Us