18 Şubat 2011 Cuma

Gizzy Antalyada

Sabah gelen bir maile şaşırsam mı, sevinsem mi, kızsam mı ne yapsam bilemedim sonunda gülüp geçmeye karar verdim:)

Canım izleyicilerimden biri olan Ayşegül Antalya'da kız kardeşi ile sokakta yürürken bir mağazanın vitrini dikkatini çekmiş ve hemen onun fotoğrafını çekip bana göndermiş peki ne mi varmış vitrinde??? Buyrun bakın bakalım ne göreceksiniz?


Ben de bazen kendi kendime soruyorum resimlerim kopyalanıp ne yapılıyor diye:) işte birinin cevabı böyle değişik bir tesadüf sonucu karşıma çıktı:) Antalyaya inanın en son 2005 yılında gitmiştim ne bu semtini bilirim ne bu mağazadan bir şey almışlığım var ama mağaza sahipleri beni bi sevmişler benimsemişler tanımadan heralde böyle boylu boyunca posterimi yaptırıp asmışlar vitrine:)

Ben de artık bir dahaki Antalya gezimde bir uğrayıp çaylarını içiyim hal hatır soriyim diorum bakalım:)

42 yorum:

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

:))) inanmıyorum yaa yuh artık hakkaten çok sevmısler seni canım.. Tavsiyem sana resımlerini eklerken yüz kısmına bir yazı yazman çalınmalara karşı-kopyalamalara karşı en azından ufak bir önlem olur...*_* mcks ;)

Elif UYSAL dedi ki...

:)))))) gulsem mi sinirlensem mi bilemedim:)))) keske fotografi alirken bir mail atip sorsalarmis!,,,

Unknown dedi ki...

ay cidden çok ilginç insanlar.Bence üzülcek birşey yok bir mağazanın yüzü olmuşsun Gizzy'im :) Hayırlı Olsun :))

Adsız dedi ki...

Yuhaaaa ! Bu ne yaaa ! Resmen hırsızlık ve haklara tecavüz bu!

Adsız dedi ki...

Yuhaaaa ! Bu ne yaaa ! Resmen hırsızlık ve haklara tecavüz bu!

KELEBEK dedi ki...

neresi burası çıkaramadım gizemcim :D çok güzel birşey bence okadar şirin güzelsinki resimlerine bakınca benimde seni boy boy posterliyesim geliyo :) ama tabi senden habersiz böyle şeylerin gelişmesi kötü ve enteresan doğrusu dükkanın nerde olduğunu bilemedim bende antalyada yaşıyorum ya fetival çarşısına benzettim ama yanılıyoda olabilirim
gizzy antalyada diyince bende buraya geldin filan zannetmiştim :(

. dedi ki...

ahhahaha :D cok guldum sabah sabah kuzum :D

bence en yakın zmanda bır antalya seyahatı yapmalısın...magaza yetkılılerının verecegı cevabı ınan cok merak edıyorum :)

sıkma canını operım cok kocamn :*

yerdenuzak dedi ki...

:)))Gerçekten şaka gibi...

Matissera dedi ki...

aaa ne ilginçler yaa!
hay allahım, yakında bedavadam katalog bile yaparlar senle :)
napmak lazım , ne önlem almak lazım bilemez insan, güler misin ağlar mısın? ^_^

Gizzy dedi ki...

Canım sevmişler belli:) artık koyuyorum fotolara yazı ama bakalım alan yine alır bi yolunu bulur napiyim çok fazla yapıcak bi şey yok:)

Elifcimm ben direk güldüm hayatımm napiyim elden ne gelir ama sorup almaları tabiki benim de tercihim olurdu:)

Bonboncum üzülmedim ztn güldüm olaya ama ne biliyim keşke izin alıp kullansalardı dedim içimden:)

Yağmurcumm insanlar bunu öyle görmüo ben buraya fotoları koyunca sanki ortak malımız gibi hiç sormadan kullanma hakkını görüyolar kendilerinde:)

Kelebekcimm meltem semtinde bir yermiş burası:) canım benden önce fotoğraflarım gelmiş antalyaya ama inşallah ben de en kısa zamanda gelirim seni ziyarete ztn gelmeden haber veririm tatlım:)

Latifenin kazanı aynen bende fotoğrafı görünce koptum:) aynen aynen çok merak ediyorum suratlarındaki ifadeyi:)

Yerdenuzak işte yurdum insanından manzaralar:)

fashion house by zeto dedi ki...

Ayy canım bu ne yaaa tam şaka gibi valla hem gülüyorum hem de sinirlerim bozuluyor:))) Demek bu yüzden çalıyolar resimleri töbe töbee

mirra dedi ki...

gizemcim bence sevilesi, kızılası, dövülesi bir durum:))ama neticede sempatik bir durum,,yüzde gülümseme etkisi bırakıyor:)

çağla dedi ki...

bence sen telif hakkı iste :)))))))
bir mağzanın yüzü olmuşsun artık :)) ama en kısa zaman da buna bir önlem alman lazım bunun gibi kimbilir nerelerde vardır resimler hepimiz için geçerli tabiki de :)) allah korusun başka kötü yerlere bile koyabilirler :((
üzücü bir durum....

ÖZLEMCE dedi ki...

kelebek gibi bende antalya ya geldin sandım.hemen görüşelim mi diyecektim.hediyeyi giyip gelecektim yanınaa:))ama okuyunca çok şasırdım.meltemdeyse bide ben bakayım.çok ilginç ama.

NlyStyle dedi ki...

ayyy inanmıyorum ya, sormadan etmeden birde üstelik poster yapılmış.neyse çok kötü kullanmamışlar ama olacak iş değil. böyle görünce birkez daha cık diyorum yüzü açık foto koymamalıyım hiç bana göre değil:))

Yeşim dedi ki...

Daha neler göreceğiz bakalım? Te Alllahım yaa bari izin isteselermiş. Ne acayip bir ülkede yaşıyoruz :D

Vespa GirL Make Up dedi ki...

Yani ağzım açık kaldı. Olayda kötülük yok ama yinede Antalyalı okuyuculardan oranın bir telefonu bulunabilir bi şekilde irtibat kurulabilir.
İzinsiz olması kötü. Gerçi o posteri asanların blogdan bile bi haber olabilir google görsellerden bulmuşlardır seni beğenip asmışlardır, bu da olabilir... Ama tabi böyle olsa bile bu onları haklı kılmaz...

civciv dedi ki...

aa aaa bu ne bee??

cok sasirdimmm giziicim, vallah gülermisin, aglarmisin ?!!

allaha askina git sunlarin yanina, ne diceklerini cok merak ediyorummmm

Öptüm ManKen ;))

xcelis dedi ki...

Ne yazıyım şimdi bilemedim ki ama hem izinsiz kullanmış sonuçta resmini bence araştırmalısın canım sonuçta kötü niyetlide olabilirdi.Yine de sen bilirsin çok şaşırtıcı yani.

Seher dedi ki...

hahaha sabah sabah çok güldüm bu habere yaa resmen şaka gibi :D:D,namınnn aldı başını yürüdü canım artık reklam yıldızıda oldunn avrupaa'ya açılmanın zamanı geldi bence :))

Gözyasi / Buket dedi ki...

Sikayet etme hakkinin oldugunun farkindasindir insallah? Büyük cezasi var bunun.

Nirvana. dedi ki...

aaaa inanmıyorumm :D bence yazın git bi merhaba de şok olurlar eminim ;)

asl2m dedi ki...

maddi manevi tazminat davası aç canım:) cidden senden izin almadan böyle bir şeylere hakkı yok.her türlü sen kazanırsın.

Allegra'nde dedi ki...

ahahhahah ne acayipler ya! daha da acayibi dünyanın bu kadar küçük oluşu. hiç haberin olmadan yıllarca durabilirdi o orda. bir avukat olarak söylüyorum, o fotoğrafı ordan indirtme hakkın her zaman var. ama kalması da gayet eğlenceli bence :)))

alice dedi ki...

keşkee altına blog adresini de yazsalarmış en azından..
ee tabi senden güzel manken mi bulucaklaar ;)

cicibebe dedi ki...

hahahaha çok iyi yaa :D gizzy'cim halk olarak senin en yakın zamanda antalya ziyareti yapıp o mağazaya bir uğramanı istiyoruz :D ve adamların yüz hallerini de videoya çekmeni :D:D

komediye bak :D kolay yoldan bulmuşlar mankenlerini :))

madammoda dedi ki...

Ay tatlım şaka gibi yaa, insanlar ne kadar da yüzsüz.. Yuhh yani! Senin yerine ben kudurdum burda sinirden, tööbe tööbe :((

Zeynep dedi ki...

hahhh inanmıyorum ya bunlara eser hakkı davası açmak lazım :)

Tirnaklar Fora dedi ki...

bu konuda bişi yapmayı dusunuyorsun değil mi bu resmen hırsızlık benimde düğün fotograflarım sacma sitelerde geziyor sıra sıra ugrasıyorum sildirmek için ama biri inatla silmiyor mahkeme yolu görundu onlara kesinlikle iletişime gecmelisin orayla

sibelce dedi ki...

yuh artık sen bunu bı ıyıce arastır kesın senın resımden katalogda yapmıslardır pis hırsızlar....

fashion by kitty dedi ki...

anam giizzy ünlü olmuşş:) e insan güzel olnca bole oluoo:) şaka biyana burası türkiye aslnda pek yadırgamamak lazm insanlarn özel hyatlarını düşünmüolar hiçç ne garip insanlar vrya yorumsuz grçktn sıkma sn canını

dilek dedi ki...

hahahahaa:)) hahaahah valla gülmekten başa bişi diyemiycem:)

Adsız dedi ki...

Bu fotonu görmedim ben sana zahmet bi yayınlasana:)))

zep_bilgen dedi ki...

ben antalya meltemde yaşıyorum gizzy, görmedim bunu hiç nerdeymiş?? ilginç doğrusu :s

www.utopikprenses.blogspot.com
zeynep

Ayserose dedi ki...

Evet o resmi çeken kişi benim:)Hatta resimde çıkmış olan adam o mağzanın sahibi galiba çünkü ordan çıkıp dışarda sigara içti.Biz kardeşimle resmi çektikten sonrada halının resminimi çektin dedi.Bizde ne alakası varya falan deyip devam ettik.Antalya devlet hastanesinin olduğu cadde üzerinde meltem soguksu diye geçiyor galiba.Tamamen tesadüftü bizimkisi kız kardeşim bana bişeyler anlatıyordu o esnada seni görünce yuh demişim:) Kardeşim ne oldu dedi. Onada gösterince dur resmini çekelim dedik Gizemin haberi olsun Antalya vitrinlerinde olduğundan dedik..

JuLieT dedi ki...

:/ Ne tuhaf insanlar var,senin bunu öğreneceğini tahmin edemediler sanırım..
Bende kızlara aynen katılıyorum,cezasız kalmamalılar..

! POSH BUTİK ! dedi ki...

Hay Allahım ya... Başlığı okuyunca aa bayram değil seyran değil gizzy napıomuş antalyada bakıyım dedim;)) Gizzycim gülsem mi kızsam mı bilemedim walla hayret bir şey pes artık:))

nagissssksk dedi ki...

:D:Dyaaaaa gizemmm senii paylaşamıolarrr bence sevinnnn ne güzelll bak güzellgin ve sevimligin magaza posterlerine kadar gidiooo şaka bir yana şikayet ett bloga bişi yapamadın ama buna müdahale et izin siz sonuçtaa

SvGLove dedi ki...

Turk blogger olmak cok zor! Cidden!
Yani bakiyorum yabanci blogger'lar ne resimler koyuyor,ne yuzlerini kapatiyorlar, ne blog isimlerini yaziyorlar. Onlarin fotograflari calinsa ancak bi bunun gibi bi Turk calar! Mentalite farki iste!

Karisik duygular hissettiren bir durum Gizzy'cim;) Ben olsam, kesin bir sekilde irtibata gecerdim. Ne yaptiklarinin farkinda olmalari icin...

Guz dedi ki...

saka gibi :) bence dava ac ne bu yani

Unknown dedi ki...

cnm saka gibi ya ,resmen manken olarak seni koymuslar:)demekki düsün ta nerelerden senin tarzını begenen, resimlerini calmaya hazır ve nazır insanlar var...

Stil Direktoru dedi ki...

oha bombaya bak haha güldüm kızma aşkım kesin dava bile açma hakkın var telif hakkı vs şaka gibi pes ya!