17 Şubat 2011 Perşembe

Kırmızı Çorap

Kırmızı çoraplarımı daha önceden biliyorsunuz zaten...onları giydiğimde genelde siyah elbiselerimden biri ile kombinliyorum bu sefer de geleneği bozmadım...Kırmızı-siyah ve araya leopar desenini katmayı seviyorum o yüzden de babetlerim leopar...Gayet rahat bir iş kıyafeti oldu benim için bu aralar yine bir düz taban hevesim var pek olmaz genelde topuklularımdan ayrılamam ama hergün hergün topuklu da olmuo tabi işte o yüzden arada yere yakın olup rahat rahat yürümek güzel bir şeymiş...



Elbise: Vakkorama
Çorap: Penti
Babet: İtalyadan

14 yorum:

Adsız dedi ki...

Çok güzel olmuş bu kombin :) Ne zamandır gelemiyorum tatlım ya çok yoğunum :\ Özledim seni:) :* muck!

xcelis dedi ki...

Kuzucum bu resimlerle oynama işini sen çok sevdin =) ne kadar farklı olmuş çorabiklerin sanki çizmişin gibi duruyo =))) Öpoom seni

Elif UYSAL dedi ki...

Kırmızı çoraplı kız:))) Çok tatlı olmuşsun sen bugün yine:))Enerjik insan sabah şekerim benim:)

gözde dedi ki...

gizzyy eridin bittin ya süper olmuşsun.elbiseye bayıldım..

Adsız dedi ki...

fotolarınla cok oynamıısıınn .. yuzun tupturuncuu olmuss amann allaahım oynama bukadr tatlım gerı kalan herseyy cokk hoss amaa dedgım gıbııı oynama cok fotolarınlaa...

Adsız dedi ki...

Öncelikle ben Gizzy paylaşımları kadar yorumlarıda ilgi ile takip eden bir izleyiciyim, ama bakıyorum bugün herkes bir sessiz. Neden acaba? Sayaçtan bakıyorum bayağı hareketli aslında blog :)

Kıyafetler için yorum yapmakta gerekir sanırım, bence güzel ama fotoğraf kontrastları iyi değil, bu da Gizzy için hızlıca yapması gereken bir paylaşım olduğunu gösteriyor mu acaba? :)

Black Light

Gizzy dedi ki...

Yağmurcummm cnm benimmm yoğunsundur diye tahmin ediyorum ztn ben de seni özledimmm yorumun çook mutlu etti beni şeker insan!öpüldün kocaman

xceliscimmm dün boş vaktim vardı oynadım ama bu aralar pek vakit bulamıcam yine gibi:)öptüm tatlımmm

Elifcimmm canımsınnn gündüzleri enerjiğim de akşamları yoruluyorum tatlım yaa tv karşısında uyuyakalıorum:)öpüyorum seni kocamannn

Gözdecimmm bunu da günün yorumu seçiyorum ben!!!erimek bitmek için baya bi yolum var tatlım ama gözle görülür farklar varsa süpeeer akşam da pilates var zaten ben full enerji yaparım hareketleri:)

Kırmızı tonlarını vurgulamak isteyince yüzümde tutuncu olmuş:):):)tmm ztn pek vaktim olmıcak oynamak için o yüzden yine yalın oynanmamış fotolarla karşınızda olucam:)

Black Light bugün izleyicilerim yorum yapmak istememişler demekki:) fotoğrafların kontrastları ile ben oynadım kırmızıyı vurgulamak için ama fazla kaçmış olabilir:)bu aralar iş yoğunluğumdan paylaşımları hızlıca yazacağım o yüzden oynanmamış fotolarla karşınızda olucam yine eskisi gibi:)

tümay dedi ki...

Gizyyyyy çok tatlı olmuşsun sana renkli kadar siyahta çok yakışıyor canım ;) bu arada gittikçe zayıflıyorsun belirtmek istedim ;)

JuLieT dedi ki...

Kıyafetler çok net çıkmamış evet kırmızı çoraplar göz alıyor yine :)
Giyebilirmiyim bilmiyorum :)

Gizzy dedi ki...

Tümaycımmmm cnm benimmm çoook saol!!!yaa siz zayıflıyosun diyince ben nası mutlu oluyorum anlatamam demekki işe yarıo hooollleeeyyy!!!:)

JulieTcimm cnm kontrastın ayarını tutturamamışım:)cnm fotodaki kadar kırmızı diiller ama bildiğin kırmızı göz alıo işte:)giyince bi enerji verio insana ama tavsiye ederim:)

girl dedi ki...

sevgili gizy

blogunun hastası oldum hergün bakmaktan kendimi alamıyorum.hatta gün içinde bikaçkez bakmışlığım bile oluyor sık kullanılanlara bile ekledim o kadar yani :)
sen gördüğüm en tatlı insanlardansın herşeyi kendine yakıştırabilen renkli cıvıl cıvıl bir insansın gördüğüm kadarıyla.
ben de senin gibi olmayı isterdim :)
hep böyle çocuksu ve gökkuşağı gibi renkli ol.
bunları söylemek geldi içimden sanki tanıyormuşum gibi seviyorum seni :)

fashiONözge dedi ki...

ama ama çok tatlı olmuşsuunnn:))

Unknown dedi ki...

bence kombinin çok güzel olmuş ama benim tek merak ettiğim bu kadar renkli giyinebileceğimiz iş nerde? beni de aldırırmısın? :)

SvGLove dedi ki...

Leopar ve kirmizi!Bence pek sahane oluyor canim;)