1 Şubat 2011 Salı

Kış bit artık

Bugün çok keyfim yok...Babişkom hasta evde yatıyor o etkiliyor beni...Zaten kimle konuşsam hasta bu aralar hep de aynı şeyleri duyuyorum ateş ve öksürük...Kışı bu yüzden hiç sevmiyorum bi an önce gitsin artık...Hava sabahları buzzz gibi oluyor ne yataktan kalkmak ne işe gelmek istiyorum keşke biz de çocuklar gibi tatile girsek iki hafta o sırada da kış bitse bahar gelse artık...Bugün tam huysuzum ben ya şu kurduğum cümlelere bakın bir iyi şey yazmamışım:) Neyseki ben tam bu postu yazarken güneş parıl parıl çıktı ortaya da biraz yüzüm güldü...Sanırım pis bir mikrop her yerlerde dolaşıyor o yüzden hepiniz dikkat edin kendinize üşütüp hastalanmayın...Benim de bugün boğazım batar gibi oluyor sonra geçiyor artık hasta olmak istemiyorum hemen bir C vitamini takviyesi yapmam lazım:)

19 yorum:

Elif UYSAL dedi ki...

Canım ben de yeni atlattım sayılır,babaya geçmiş olsun dileklerimi ilet:)Çok şeker olmuşsun sailor girl:)

seda dedi ki...

ilk yorum benden:)harikasın gizzyyyyy:))
bişi dicem kullanmadığın kyafetlerini satışa çıkarsana.. çok harika satış yaparsın.. senin kıyafgetlerine bayılıyoruzzz...
en çokta ben alışveriş yaparım;))) çok öptümmm

Gizzy dedi ki...

Elifcimmm cnm benimm çok saooool!!!sana da çook geçmiş olsunn umarım annemle biz mikrop kapmadan babişko iyileşir yoksa ailecek evi karantinaya alırız artık:)öperim seni kuzuuu:)

Sedacımm cnm çok teşekkürler:)bu konu hakkında çok mail alıyorum aslında aklıma var böyle bi şey yapmak ama bu sıralar inan vaktim olmuo eve yorgun argın geliyorum ama haftasonu bir parti foto çekip satışa çıkartabilirim kullanmadığım kıyafetlerimi:)çok öptüm ben dee:)

touch the sky dedi ki...

geçmiş olsun babana canım, evet bitsin artık bu kış ben de hiç sevmiyorum sen saçını böyle yapınca çok tatlı oluyorsun hep tatlısın da böyle bir şekerlik bir yemelik haller geliyor üstüne haha :))

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

geçmiş olsun babacığına canım...Dıkkat etmek lazım tanıdıgım bi çok kişi hasta benımde walla...iyi bakalım kendimize bizde :) sevgıler..

Unknown dedi ki...

Gizzy'im çok geçmiş olsunn :( benimde çevremde herkes hasta ekinezya çayı içiyorum bol bol bağışıklığı güçlendirsin diye bende sıkıldım bu soğuk kapalı havalardan..

sibelce dedi ki...

bencede kullanmadıgın cicileri satısa cıkar canım hem bedenlerımız uyuyor sanırım:))) yanı kıyafetlerınde gözumuz yok dil gizzycim

:))))

cecilia dedi ki...

al bendende o kadar, insanın bişi yapası gelmiyor soğuktan ama sen güneş gibi doğmuşsun gene, güne senin kombinleriyle başlıyoruz, cici giz babaya geçmiş olsun ;)

ZeynCo dedi ki...

ah ah.. ben de bu sabah kışın sogukta uyanamamakla ilgili bir yazı yazıp bloga postlamıştım ki senin yazını da gördüm. Hasta olan herkese de geçmiş olsun....

zayiflamamlazım dedi ki...

Kışın gerçekten insan hiç bişey yapmak istemiyo, yazında herkes tatilde falan derken yine çalışasın gelmiyo, evde otursan canın sıkılıyo yine bişey yapasın gelmiyo yani bunun sonu yok :D

Yeşim dedi ki...

Ouyy kıyamam kuzuma. Babacığına geçmiş olsun balım. Çok dikkat et kendine dediğin gibi herkes hasta ve kolay kolay atlatamıyor insanlar. Yine çoook tatlı olmuşsun bebişim :)

SvGLove dedi ki...

Canıım geçmiş olsun babana. Ailene ne kadar düşkünsün canım benim^_^

Sen hasta olma ama lütfen; her gün bir gülücük bırak buraya;)
Kuzu çizmelerine kardeş bi kuzu hırka alalım sana, kış soğuğu sana hiç uğramasın böylece:)

Did Dans La Mode dedi ki...

Gizzycim geçmiş olsun babana, biran evvel iyileşsin tatlım. Belki daha önce söylemişimdir ama bu botları her görüşümde çok sevimli geliyorlar bana. Lacivertler içinde çok tatlı görünüyorsun canım.

Moda Tutkusu dedi ki...

Geçmiş olsun!!!!Benim de oğluşum hasta yine:(

mirra dedi ki...

nasıl yanii bu keyifsiz halinmii:))

üzüm kuşu dedi ki...

çok geçmiş olsun canım kombinin çok hoş buarada

seda dedi ki...

mesajımı dikkate aldığın için çok tşk şeker:))

madammoda dedi ki...

Ayy bu ne şekerlik yerim seni fıstık, laciler çok yakışmış ;))

zeynep dedi ki...

botlarına bayıldımmmm <3 <3