21 Şubat 2011 Pazartesi

Lady in Red

Herkese Günaydınnnn!!!

Bu hafta ben yine bir yoğunum yaa...O yüzden kombinler yine günlük olamayacak kusuruma bakmayın...Mesela ben Cuma günü kırmızılar içindeydim ama siz o halimi şimde göreceksiniz...

Kırmızı elbisemi Asos'da görür görmez aldım...Özellikle kol detayı çook hoşuma gitti bir de tabiki kıpkırmızı olması...


Bu arada Asos'la ilgili mailler alıyorum sıklıkla...Onunla ilgili de aklıma gelmişken birkaç bir şey söyliyim...Ben Asos'dan şimdiye kadar sanırım 6-7 kez bir şeyler getirtmişimdir...Sadece bir ürünüm gümrükte takıldı o da Vivienne Westwood ayakkabılarım...Toplam fiyatı 165 dolar gibi bir şeydi ve gümrük vergisi 60 lirayı ödeyince ürünümü gönderdiler...Onun dışındaki tüm kargolarım genelde 100 dolar civarıydı ve hepsi hiç sorunsuz geldiler...Genelde en geç bir hafta içinde kargo elinizde oluyor ama mesela yılbaşı, sevgililer günü gibi özel günlerde gecikmeler yaşanıyor...Ürün kaliteleri de her kargomda çok memnun kaldığım kalitelerde her bir aldığım şeyi sorunsuz şekilde giyiyorum...


Bugün itibari ile spora iyice ağırlık veriyorum...Vücudum pilatesle birlikte spora alıştı artık kas ağrısı falan olmuyor o yüzden yüklenmeye başlayabilirim dedim...Bundan sonra Salı, Perşembe piletes derslerine ek olarak kalan günlerde hergün yürüyüş yapıp aletlerle çalışmayı planlıyorum...Spor çantamı attım arabaya akşama spor var:)



Bugün yine bir konudan konuya atladım ama biliyorum bugün bu yazımdan sonra çok fırsatım olmayacak yazmaya o yüzden aklıma ne geliosa yazdım yine:)
Kombinle ilgili olarak da yine bir kırmızı siyah uyumu var...Bu ikiliyi daha öncede yanyana kullandım o zamanlar elbise siyah çoraplar kırmızıydı şimdi ise tam tersi:)


Elbise: Asos
Kolye: Beymen
Çorap: Penti
Babet: Lovely Shoes

26 yorum:

...ebru... dedi ki...

canım omuz detayına bayıldım çok tatlı olmuşsun:)

Adsız dedi ki...

nasılda yakışmış kırmızı elbisesi gizzycime..

canımmm şu kasvetli pazartesi sabahı içim açıldı valla, teşekkür ederim :))

Gizzy dedi ki...

Sizi abla kardeş yerim ben yaa:)Canlarım benimm çok çok teşekkür ederimmm öperim kocaman ikinizi de:)

xcelis dedi ki...

iyi haftalar tatlummm çok cici olmuşun yine pilatesli görüntüleri bekliyorus ozaman Öpoomm Kolaylıklar diliyorum.

fashion house by zeto dedi ki...

Minnoşum yaa ne kadar da çok yakışmış sana kırmızılar:) Elbise süper kol detayı dedin beni kalbimden vurdun:) Çook güzel olmuşsun canım benim öpüyorum seni kocaman:)

cyd_cyd dedi ki...

bayıldımm bayıldımmm .. süperrr olmuşsun ...

Adsız dedi ki...

vaaavvvv!bu ne güzellik pamuk şekerim;)bir güzel bir alımlı bir çekici:)içimiz açıldı valla bu ankara havasında...öptüm seni

sibelce dedi ki...

sen böle kırmızı kırmız elma şekeri gibi poz ver sonra çalarlar bu göruntunu magazalarda göruruz:))ne giysen yakısıyo bu kadar şeker olmak zorundamısın :))

MKBL dedi ki...

Kırmızııııı çok yakışmış, elbisenin kol detayını beğendim :)
Yoğun olduğun yazına fazlasıyla yansımış canımm kolay gelsin.

Adsız dedi ki...

gizzyyyyyyyyy acayip kilo vermişsinnnn tığ gibi olmuşsunnn hayatııımmm benimmmm elbiseyi de çok beğendiimm ve harika taşımışsıınnn...;) bence asos model mankeni dlarak seni seçmeliii...;);) kocaman öpüyorumm seniii canımcımm benimmm bunları tüm içtenliğimle söylüyoruummm;)

Unknown dedi ki...

çok güzel olmuşsun, elbiseyi de inanılmaz yakıştırdım sana... daha sık elbise giymelisin hatta! bu arada bu soğuktu ayakların babetlerle üşümüyor mu ya! ben donuyorum babet giyersem, hala ugg giyiyorum desem :)

bu arada ben 1 kilo vermişim yaptığım diyet ve sporla... inanır mısın sporsuz sadece diyetle max. 200 gr. fln verebiliyordum. sinirim bozuluyordu, ama spor çok işe yarıyor. bu arada 2 haftayı geçti ağzıma çikolata sürmedim. sanırım onun da faydası var. umarım senin diyette iyi gidiyordur, iyi pazartesiler :))

ikimiz dedi ki...

evttt işte bu epeyce incelmişsin hayatım bel oyuntunu göebiliyorum ve üzerine oturuk bir elbise bu tarzlar sana çok yakışır hep görmek isterim :D

GÖZDE dedi ki...

gizyyyy harikaaaaa...süpersin..hemen diyete başlıyorum ^^

Gizzy dedi ki...

xceliscimmm cnm sana da ii haftalar:)çok çok teşekkür ederimmm:)

Minnoşummm bu elbisenin kol detayına ben de vuruldummm cnm elimizde kalıbı var diktirelim sana da aynı modelden sen kumaş bul yeter:)öperim seni kocaman

ceydacımmm cnm çok teşekkür ederim:)

Yaaa çok teşekkür ederimmm ne güzel iltifatlar bunlar benim de içim açıldı valla:)

Sibelcee çalmasalar izin isteyip alsalar keşke:)cnm benimm çok teşekkür ederimmm o senin tatlılığın:)

mkblkonseptcimmm sen çok daha güzellerini dikersin bu elbisenin eminim:) cnm yoğunluktan bir çırpıda hazırlıyorum postlarımı çok kötü yaa ama en kısa zamanda sakinleşir işlerim diye umut ediyorum işte:)

Sedacımmm nerde ben tığ gibi olucam ama fark anlaşılıyorsa süpeeer çünkü toplamda 3 kilo verdimmm:)aynen devam spor ve diyete cnm daha çook kilo vermem gerek benim ama sen beni her halimle güzel buluyosun cnm benimm:)

Kitapçı kız cnmm ztn epeydir pantalon giymiyorum bu aralar hep etek tayt ve elbise o yüzden beni sık sık elbiseler içinde görürsün cnm benim çook teşekkür ederimmm...diyet ve spora devam o zaman tatlımm bak kilo verdikçe insan daha da bir hırslanıo benim öyle oldu 3 kilo gitti oo daha çook gidicek devam diorum kendi kendime sen de bırakma cnm:)

ikimizz çook teşekkür ederimm ben de en sonunda bir bel oyukluğum olduğunu farkettim bu fotolarda nası mutlu oldum anlatamam:)cnm ben zayıflıyım sık sık giyerim böyle şeyler ztn:)

Gözdecimmm çoook teşekkür ederimmm!!!başla tatlım bak ben haftada bir kilo vererek ilerliyorumm:)

beijaa vintage dedi ki...

çoraplar süper :)

Seda Maç dedi ki...

kırmızı sana çook yakışıyor gizzy
mucx

Did Dans La Mode dedi ki...

Canım bu elbise sana çoook yakışmış modeli de bir harika. Gerçekten başlığındaki gibi Lady in Red olmuşsun bugün :)

Gizzy dedi ki...

beijaa vintagecım çok çok saol:)

rocococummm o zaman daha çok kırmızı giyilecek bundan sonra:)çok saol tatlımmm

Didoşcummm çok teşekkür ederimmm:) ben de çok sevdim bu elbisemi özellikle kıpkırmızı oluşunu:)

JuLieT dedi ki...

Yine yine yine süpersin tatlım,kırmızı konusunda bütün olumsuz fikirlerim yok oldu sayende :) O kadar ki gidip kendime kırmızı topuklu ayakkabı aldım :)) Bir de kırmızı elbisem olursa tamamdır :))

Barbygirl_here dedi ki...

Harika olmussun, elbisene bayildim, mor gibi kirmizi da cok yakisiyor sana ^_^

Kol detaylarina da bittim,ve de ayrica evet evet kilo vermissin ^_^

SvGLove dedi ki...

Gizzy'ciiim sen cumadan haftasonuna baliklama dalmissindir bu SAHANE kiyafetle!
Oyle guzel tasimissin ki elbiseyi, oyle seker bi kombin yapmissin ki valla kurallarimi yikip gidip kirmizi elbise alasim geldi;))
Opuyorum seni kirmizi guzel;*

madammoda dedi ki...

Tatlim kirmizi cok yakismis sana, daha cok giymelisin bence ;))

Gizzy dedi ki...

JulieTcimmm wuhuuu demek istiyorummm:)güle güle giy kırmızı topuklularınııı ben de kırmızı topuklu dedin mi akan sular durur o derece severimmmm!!!sıra kırmızı elbise de şimdiiii:)

FerahFezacımmm tüm güzel yorumlarının yanında sonra kilo vermişsin dedin ya ben bittim!!!çok teşekkürler tatlımmmm:)

Sevgicimmmm hadi yık kurallarını eminim sana benden daha çook yakışır kırmızı elbisee:)çok saol cnm çok kocaman öptüm seniiii

Madammodacımm saol tatlımm tamamdır kırmızı daha çook giyilecek:)

Adsız dedi ki...

bedenler tr ye eş değer mi? 40=uk 12 mesela?

Adsız dedi ki...

basenlerin kaç senin ? gizzy bence zayıflamadan böle elbise giyme çok kötü duruyoo!

Adsız dedi ki...

o nasıl bir babet çingene olsam giymem. vücuduna göre giyinmiyorsun duruşunda fotolarında daha kilolu gözükmene sebep oluyor. bunun dışında kırımızı sevmeni sevdim :) çorabını ve aksesuarınıda :) spora başlamanıda takdir ettim:)