18 Şubat 2011 Cuma

Özlem'in bir ricası

Sevgili Özlem benim tatlı izleyicilerimden birisi ve bugün bana bir mail atıp bir ricada bulundu...

Size mailde yazdıklarını aynen kopyalayıp aktarıyorum...

''merhaba gizzy,


Nasılsın? Daha önce mail atmıştım sana ama hatırladın mı bilmiyorum.Şimdi bambaşka bi amaç için atıyorum.11Şubatta tutuklanan Balyoz sanıkları arasında babam da var ve biz bunun tamamen düzmece sahte belgelerle yapıldığını biliyoruz.Çünkü gecen seneden beri belgeleri avukatlarımızla bırlıkte inceliyoruz.Fakat halkımız pek fazla ilgili değil bu konularla.Yarın saat 14:00te Anıtkabirde toplanıcaz protesto etmek için. senden ricam sayfanda bundan bahsetmen en azından insanlar Anıtkabir de Ata mızın karsısında bızı yalnız bırakmasınlar.Lütfen sen ve dİğer blogcu arkadaslar bu konuya değinin.eminimki sizin sayenızde katılım yüksek olucaktır.Şimdiden çok teşekkür ederİm.''
 
Özlemin bahsettiği Anıtkabir buluşması detaylarını aşağıdaki linkte bulabilirsiniz...
 
http://www.facebook.com/ozlem.toker1#!/event.php?eid=203615832985978
 
Haksızlığa hiçbir zaman gelemeyen ve babasına çok düşkün biri olarak bu ricayı kıramazdım... Belki blog içeriğimle çok alakasız bir konu gibi gelebilir sizlere ama aslında toplumca son derece üzerinde durulması ve hassas davranılması gereken bir konu o yüzden paylaşıyorum...
 
Özlemcimm umarım sen de tez vakitte babacığına kavuşursun...

8 yorum:

FashionDesignbyCnS {Cns'design by Cansu} dedi ki...

Ankarada yaşasaydım en önde olurdum o topluluğun.
Biran önce çıkar inşallah Özlemcim baban. o sahte belge yapıp suçlayanlar kafanıza incek o balyoz ama bakalım hayırlısı!

New York Lover D. dedi ki...

Ankara'da olsaydım yarın kesinlikle orda olmak isterdim. Ne yazık ki olamıycam ama orada olanların gitmesini çok isterimmm.

Shopp-ing-bag dedi ki...

Ankarada yaşayıp orda olmayı çok isterdim. ama Özlem'e ve orada tek ses olacak kişilere yürekten destek veriyorum. Umarım bu adaletsizlik biran önce son bulur.

cangz dedi ki...

Ankara'da yaşasaydı ön sıralarda olurdum mutlaka.Yüreğimiz onlarla...

esin dedi ki...

gizzycim bir süredir seni takip ediyorum ama şu paylaştığın durumla sana bir kez daha hayran oldum, bloggerların sadece modayla deil güncel olaylarlada ilgilendiğini gösterdin ve hassasiyetinden dolayı tebrik ederim cnaım. umarım özlemin ve özlem gibi ailesi sebepsiz yere tutuklanan bi çok insanın yüzü yakın zamanda güler.

Nill Kiss dedi ki...

Özlem en yakın zamanda babana kavuşursun umarım:(
gizemcm paylasımın için tesekkurler..

fashiONözge dedi ki...

ankarada olmayı çok istedim şuan,ama izmir de olursa kesin kesin ordayım...artık ses çıkarmamız lazıımmm...

Guz dedi ki...

ankarada olmak istedim.cok uzgunuz bu konuda bu sekilde olmamaliydi :(