4 Şubat 2011 Cuma

www.petza.com.tr açıldı!:)

Biliyorsunuz arada evcil dostlarımız için de yazılar hazırlıyorum işte yine bununla ilgili bir haber...




Evcil köpeklerin ve kedilerin ihtiyaçlarına yönelik;


eğlenceli, kullanışlı, hayatlarını kolaylaştıran, güncel ve ulaşılabilir ürünler sunan Türkiye’nin en geniş kapsamlı köpek ve kedi ürünü alışveriş sitesi www.petza.com.tr açıldı.






Evcil köpeklerin- kedilerin ve sahiplerinin hayatlarını kolaylaştırmak için hazırlanan www.petza.com.tr alışveriş sitesinde, dünyaca ünlü Paws köpek galoşlarından yine uluslararası üne sahip Dobaz ve Puppy Angel’a kadar hem kullanışlı hem de şık ürünlere ulaşmanız artık çok kolay.






Büyük, orta ve küçük ırk evcil köpekler ve kediler için hazırlanan alışveriş sitesinde, patilerinin dışarıda kirlenmemesi için üretilen Paws pati galoşları, bedenlerine göre mor, sarı, yeşil, turuncu, lacivert ve kırmızı renklerle hayat buldu.






Farklı ve güncel tasarımlardaki kıyafetlerden tasmalara, yataklardan, mama kaplarına, seyahat ürünlerinden, aksesuara, temizlik ve bakıma kadar zengin bir ürün yelpazesinde hizmet veren www.petza.com.tr, kredi kartı ve banka havalesi gibi farklı ödeme seçenekleri de sunuyor.






Evcil köpek ve kedilerin sağlıklarını ön planda tutan markanın, dünya modasını takip eden ve kaliteli ürünlerini içeren 2010-2011 Sonbahar-Kış katoloğunun size ulaşması için tek yapmanız gereken info@petza.com.tr adresine mail atmanız.

3 yorum:

pelininstyle dedi ki...

hiiii:)) cok sirin:) ben de kedilere oyuncaklar aliyorum ama onlar gidip abuk subuk seylerle oynuyorlar. hic oyuncaklara bakan yok:))

ruken dedi ki...

ama benim köpüşüme bişey yoook :))
rottweiler da kendisi :)) görsen bi şirin bi şirin demek isterdim ama çok vahşi :))))

cerenim.com dedi ki...

bornoza bitti, bayildim